18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.85
2/10
Forest Green
Wrexham
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
9. dec.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
2/10
Sheffield U.
Brentford
Tipped at 2.10
BettingGuru-avatar
9. dec.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

2.08
4/10
Rennes
Monaco
Tipped at 2.08
Jens Bøye-avatar
9. dec.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.12
1/10
Atalanta
AC Milan
Tipped at 2.12
Dagens Spil-avatar
9. dec.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
2/10
Aston Villa
Arsenal
Tipped at 1.78
MJN1999-avatar
9. dec.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

3.10
2/10
Silkeborg IF
FC København
Tipped at 3.10
Mads Larsen-avatar
9. dec.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
5/10
Silkeborg IF
FC København
Tipped at 1.78
MJN1999-avatar
9. dec.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Inter
Udinese
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
9. dec.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

3.20
2/10
Magallanes
Coquimbo Unido
Tipped at 3.20
BettingGuru-avatar
9. dec.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

3.15
1/10
Everton
Chelsea
Tipped at 3.15
Mads Larsen-avatar
10. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00

Ryan Peniston – Holger Rune: Odds og optakt den 21. juni 2023

I en mini-version af Groundhog Day mødes Holger Rune og engelske Ryan Peniston igen på årets længste dag. Sidste år var det i Eastbourne, hvor kval-spilleren Peniston vandt 2:1, og denne gang mødes de i Queens i London, hvor Holger Rune tirsdag endelig fik sin første senior-sejr på græs. Har han så knækket koden? Ryan Peniston – Holger Rune går i gang klokken 16:00 onsdag d. 21. juni 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

I perioder så Rune ud til at nyde græsspillet

Der er ikke tvivl om, at Holger Rune foretrækker alle andre underlag end græs. Sidste år tabte han sine tre kampe i græssæsonen, og det er jo heller ikke befordrende for lysten. Men man spiller altså i græssæsonen. Uanset hvor lidt man holder af underlaget. 

Og i tirsdagens 1. rundekamp mod amerikanske Cressy, der er som skabt til græs med sit serv-flugtspil, virkede det faktisk næsten, som om danskeren nød spillet. Det er noget helt andet end gruset, men Rune så ud til at have givet sig selv en mission.

De knaldhårde og vanskelige server fra Cressy skulle returneres, så de landede i benene på amerikaneren, så han i stedet for et let point via en flugtning ofte måtte skovle en form for ubekvem halvflugtning over. Holger Rune virkede til at nyde den del af spillet mere og mere, som kampen skred frem. 

Sejren blev på 7:6, 7:6, og sådan må det jo være mod så stærk en server, men der var et par momenter i andet sæt, hvor Rune hev vidunderlige passerslag frem og afgjorde boldene. Der skal nok vise sig at være muligheder for Rune på græsset også. Det er svært at holde så meget talent nede. 

Danskeren har stadig en stærk serv som sit fundament, og bevægeligheden og atletismen ser ud til at være tilbage. Det kan gøre denne græssæson til en helt anderledes positiv oplevelse for Holger Rune. 

Peniston har allerede bragt uorden i de kommende modstandere ved at sende Ugo Humbert ud i 1. runde, mens italienske Musetti stadig ligner modstanderen i 3. runde – hvis italieneren kan slå Ben Shelton i deres 2. runde-duel.

Holger Rune er stadig nummer 6 på verdensranglisten, og det gode ved de elendige resultater i sidste sæson er jo, at der næsten kun kan komme ekstra point ind på danskerens konto.

Peniston får det maksimale ud af sine wildcards

Sidste år var Ryan Peniston også med på wildcard i turneringen i Queens. Det var hans debut i hovedturneringen på ATP-niveau, og det udnyttede han på bedste vis ved at besejre turneringens topseedede nordmand, Casper Ruud, med 7:6, 7:6. 

Det blev til exit i kvartfinalen for Peniston sidste år i Queens, og det gjorde det også i den efterfølgende turnering i Eastbourne, hvor han endnu engang var med på et wildcard. Her slog han blandt andre danske Holger Rune i deres hidtil eneste indbyrdes møde.

Efterfølgende fik Peniston et wildcard til Wimbledon og var for første gang med i hovedturneringen i en Grand Slam også. Sikke en sommer, det har været for englænderen. 

Han bankede finske Laaksonen (3 nordiske modstandere på stribe!), før han i 2. runde tabte til amerikanske Steve Johnson. 

Peniston er 12-16 i sæsonen, og det har knebet gevaldigt for ham at sætte sejre sammen i en lang periode. Han er i karrieren noteret for 12 finaler på ITF- og Challengerniveau, og han har kun formåët at vinde fire af de 12. 

Seneste finale var i maj 2022, hvor han tabte i Tjekkiet til franske Furness, og den seneste finalesejr er helt tilbage i maj 2021, hvor det blev til sejr mod kinesiske Zhang Ze i en Futures M15-turnering. 

Nu skal han forsøge at sparke lidt liv i kludene igen med endnu en pragtpræstation mod danske Holger Rune. Peniston er aktuelt nede som nummer 265 på ranglisten, men med et wildcard i hånden kan alt jo ske.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Match up: Ryan Peniston vs. Holger Rune

De har kun mødtes én gang tidligere, og det var i 2022 i Eastbourne, hvor de mødtes i 1. runde.

Dengang endte det med sejr til Peniston, der var med på wildcard, mens Rune var seeded 8 i turneringen. Sejren blev på 4:6, 7:6, 6:1.

Ryan Peniston – Holger Rune odds

Når verdens nummer 6 og verdens nummer 265 mødes, vil nummer 6 være favorit. Næsten uanset alle andre omstændigheder og tidligere møder.

Det afspejler bookmakernes odds på kampen da også, for de leverer lige nu 1,25 hos Nordicbet* på sejr til Holger Rune, mens du også hos Nordicbet* kan skovle noget mere saftige 3,75 gange pengene retur på sejr til Peniston.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Er det tid til mere græs på knæene for Holger?

Sidste år blev en skuffelse på græs for Holger Rune. Tre hurtige nederlag, og så er sådan en sommersæson på græs jo overstået. Det er næsten som jordbær. Kigger du væk, mens de er perfekte, når du ikke at smage dem. 

I år virker danskeren opsat på at få sin andel af jordbær og gode oplevelser på græsset. Det er ikke ueffent at slå Cressy i en græsduel, og Holger Rune virkede forholdsvis afklaret. Det er naturligvis stadig besværligt, at boldene ikke hopper, som de plejer. 

Men danskeren kan profitere af sine forrygende server og sin bevægelighed, og kan han så samtidig udvikle sit netspil yderligere, er der sådan set tegningen til en fin græsspiller. 

Peniston viste sidste år, at han kan bide fra sig på græs, men vi tror, det bliver et tandløst bid denne gang. Som Holger Rune tidligere selv har sagt: Jeg laver ikke den samme fejl to gange. 

Danskeren er velforberedt og klar til at tumle Peniston. Englænderen er måske nok en anelse mere komfortabel på græsset, men danskeren er simpelthen bare en meget, meget bedre tennisspiller. Sejr i to sæt til Holger Rune. 

Buddet herfra: Holger Rune vinder i to sæt

*Reklamelink

Nordicbet
1,75
Holger Rune -1,5
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar