18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Rune møder formstærke Navone i Madrid Masters

Holger Rune træder ind i Madrid Masters fredag, når han møder argentinske Mariano Navone. Rune er nummer 12 på ranglisten, hvor Navone aktuelt er placeret som nummer 41. Det ligner en oplagt Rune-sejr, men der har været et par svipsere i sæsonen. Mariano Navone – Holger Rune går i gang klokken 18:15 fredag d. 26. april 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvornår Holger Rune spiller næste kamp på vores site.

Odds og optakt til Mariano Navone - Holger Rune ved Madrid Masters 2024 fredag den 26. april klokken 11:00.

Det gik heldigvis hurtigt, da Holger Rune fik klø af Struff i München. (Foto: Sven Hoppe / dpa / Alamy Live News)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Mariano Navone
Holger Rune
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. apr. 10:55.


Sygdom kostede hattrick i München

For en måned siden blev Holger Rune blæst ud af banen i Miami, da han tabte til ungarske Marozsan. Holger fik ikke et ben til jorden og tabte 6:1, 6:1 på en time. 

De samme vibes var der over semifinalen i München, hvor Rune mødte tyske Jan-Lennard Struff. Og tyskeren spillede en flot kamp, men der var heller ikke meget modstand i danskeren. 6:2, 6:0 stod der på scoreboardet efter 45 minutter. 

Begge gange har den danske lejr efterfølgende forklaret, at Holger Rune har haft sygdom i kroppen. Det er jo træls, og det er sådan set også forståeligt nok, at han giver det et skud, hvis han har svært ved at fornemme, hvor meget sygdommen betyder. 

Hvad der måske er mest bekymrende er, hvis danskerens helbred er nede. Immunforsvaret svækket eller noget i den dur. For det kan jo betyde et væld af ting. For eksempel  at doseringen af den daglige træning ikke er helt i øjet. 

Det er næppe, fordi Rune er gået særligt dybt i turneringerne i 2024. Selv om det ikke just er opmuntrende læsning, remser vi alligevel et par af dem op.

Exit i 2. runde af Australian Open fulgt af semifinale i Montpellier og 2. runde i Rotterdam. Fire kampe for at nå semifinalen i Acapulco og igen fire kampe i Indian Wells. 

Derefter nederlaget til Maroszan og tre kampe i Monte Carlo – med det underlige forløb med to kampe på samme dag kan det selvsagt tage pusten fra de fleste – og så tre kampe i München med sygdom i kroppen. 

April er næsten ovre. Det er fire måneder. Holger Rune har spillet 28 kampe. Syv kampe om måneden i snit. Eller lidt under 2 kampe om ugen. Det burde ikke føre til overbelastning. 

Nu venter Madrid Masters, og her har danskeren fået en god lodtrækning med et væld af seedede klassemodstandere i den modsatte turneringshalvdel. 

Holder fysikken, kan det blive en god og pointindbringende turnering. Hvis altså fysikken holder. 

Efter Navone vil 3. runde sandsynligvis byde på Griekspoor, der møder Taro Daniel i 2. runde. 

Derefter vil det være vinderen af Rublev og Fokina i 4. runde, mens kvartfinalen kan blive mod Carlos Alcaraz – eller en af de tre andre formstærke seedede, som er Humbert, Struff eller Musetti.    

Semifinalen bliver ifølge planen mod Zverev eller Hurkacz, men her kan det også blive Fritz eller måske Paul eller Baez.

Grus, grus, grus, jeg vil ha’ gruuuus

Mariano Navone har spillet 28 kampe i sæsonen indtil nu. 27 af dem har været på grus. Der er ikke noget, der hedder grussæson for Navone. Det hedder bare tennis. 

Hans ene kamp, som ikke var på grus, var i 1. kvalrunde i Australian Open, hvor han tabte i tre sæt til kroatiske Prizmic. 

Derfra fløj Navone hjem til Buenos Aires og spillede sig i finalen, som han dog tabte til landsmanden Facundo Bagnis. 

Så gik det mindre godt i de næste tre turneringer med tidlige exits i Punta del Este, Cordoba og igen i Buenos Aires. 

Men i Rio de Janeiro var Navone tilbage i form og nåede finalen, som gav nederlag til Sebastian Baez. 

Så drog argentineren østpå og spillede først i Marrakech og derefter i Bukarest med semifinale i Marokko og finale i Rumænien som udbytte. 

Og nu står han så her. I Madrid og slog Popyrin i 1. runde med 7:5, 6:2 på knap halvanden time.

Kan Mariano Navone også byde Holger Rune trods og sende danskeren ud? Navone er trods alt stadig kun 23 år, og han er først nu i gang med sit gennembrud på touren. 

Navone begyndte sæsonen som nummer 125 i verden, men efter at have været i karrierens to første ATP-finaler – Rio og Bukarest – er han nu nummer 41, og hans grussæson har været i gang i månedsvis.

Det kan blive en besværlig hurdle for danskeren. 

Odds og optakt til Mariano Navone - Holger Rune ved Madrid Masters 2024 fredag den 26. april klokken 11:00.

Mariano Navone fik sæsonens første trøstetrofæ for finalenederlaget i Rio ATP 500. (Foto: Zuma Press / Alamy Live News)

Match up: Mariano Navone vs. Holger Rune

Holger Rune og argentinske Navone har ikke mødt hinanden før. 

Mariano Navone – Holger Rune odds

Hos bookmakerne har de Holger Rune som favorit, så du kan få odds 1,40 hos bet365* på dansk sejr. 

Vil du i stedet byde på argentinsk sejr, kan du hente odds 3,00 hos bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Rune tager første skridt i Madrid

Ganske vist er Holger Rune ikke just stamkunde i Madrid Masters, hvor han kun har spillet én gang tidligere. 

Der var så til gengæld voldsomme erfaringer at tage med fra sidste års to kampe. Først vandt Rune i tre sæt mod Alexander Bublik, og så røg han ud allerede i den følgende runde mod Fokina i en brutal 3-sætter 6:7, 7:5, 6:7, der varede mere end 3 timer. 

Så Holger Rune har endnu ikke prøvet at gå fra banen i Madrid Masters uden at spille tre sæt. Her får han så endda en grusspecialist som modstander i argentinske Navone. 

Argentineren har haft en flot sæson indtil nu og er nået til karrierens to første ATP-finaler. 

Vi tror nu alligevel, at danskeren vil vise sig for stærk i denne kamp. Rune har haft en lille uge til at restituere efter skuffelsen mod Struff i München. 

Holger Rune har en bomstærk mentalitet, og han må mærke nettet stramme sig i forhold til ranglisteplacering og point i toppen af touren. Han har brug for at levere på øverste hylde i Madrid. 

Selv om Navone har vist stor fremgang i sæsonen, har hans ranglistemæssigt stærkeste modstandere været Cerundolo og Norrie, der er henholdsvis 21 og 23. Han tabte til Baez, der er nummer 30.

Holger Rune er et monster på gruset, når han rammer formen og dagen, og det tror vi på, han gør i Madrid og banker Navone i to sæt. 

Buddet herfra: Holger Rune vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
2,10
Holger Rune 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar