18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Rune med svær 3. rundekamp mod bomstærke Dimitrov

Det virker en kende vanvittigt, men Holger Rune og Grigor Dimitrov har fået deres møde i 3. runde af Monte Carlo Masters planlagt til torsdag eftermiddag. Eller som der står i programmet: Efter en passende tid til hvile. For de spiller nemlig begge to udsatte kampe færdige først. Holger Rune – Grigor Dimitrov går i gang klokken 16:00 torsdag d. 11. april 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Du kan i øvrigt altid se, hvornår Holger Rune spiller næste kamp på vores site.

Odds og optakt til Holger Rune - Grigor Dimitrov ved Monte Carlo Masters 2024.

Holger Rune på svær opgave mod formstærke Dimitrov. (Associated Press / Alamy Stock Photo)


Rune skal finde formen med det samme på gruset

Det har tidligere været en udfordring for Holger Rune at bevare energien og styrken, når vi er kommet hen til de afgørende kampe i en turnering. 

Hér falder den ultimative test så allerede på dagen, hvor danskeren spiller sin første kamp i Monte Carlo Masters færdig. For senere på dagen gælder det 3. runde-kampen mod Grigor Dimitrov. 

Der skal være plads til kvartfinaler, semifinaler og finale fredag, lørdag og søndag, og regnvejret onsdag spolerede en stor del af programmet, så derfor går det nu ud over danskeren og hans modstander. 

Der var klart positive tegn i 1. sæt af kampen mod indiske Sumit Nagal, der er nummer 93 i verden, men Holger Rune havde svært ved at finde de takter frem igen i 2. sæt mod Nagal, der var præget af alt for mange danske fejl.

Danskeren fandt dog formen igen og endte med at vinde 6:3, 3:6, 6:2. Så nu gælder det om at få masseret benene og gøre sig klar til kampen mod Dimitrov.

Dimitrov skal overføre storspil til gruset

Grigor Dimitrov har haft en forrygende sæson indtil videre. I de tre måneder på hardcourt har bulgareren vundet i Brisbane med finalesejr mod Holger Rune. 

Dimitrov nåede finalen i Marseille (nederlag til Humbert) og semifinalen i Rotterdam (nederlag til De Minaur), og så var han i finalen i Miami Masters (nederlag til Sinner), hvor han undervejs slog Alcaraz og Zverev.

Dimitrov trådte ind i turneringen i Monte Carlo i 1. runde, så han indledte med at slå polske Vacherot 7:5, 6:2 allerede i mandags. 

Og i dag spillede han så 2. rundekampen mod Kecmanovic færdig og sikrede endnu en sejr i to sæt via 6:4, 6:3. 

Nu er Dimitrov så klar til 3. runde i Monte Carlo, hvor han to gange tidligere har nået semifinalen. Han har aldrig tidligere været i en Masters-finale på grus, for de tre hidtidige ATP 1000-finaler har alle været på hardcourt. 

Odds og optakt til Holger Rune - Grigor Dimitrov ved Monte Carlo Masters 2024.

Dimitrov kommer direkte fra Masters-finale i Miami, som han dog tabte til Jannik Sinner. (Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo)

Match up: Holger Rune vs. Grigor Dimitrov

Det er tredje gang, de to spillere står over for hinanden, og Dimitrov har vundet to gange, og han tog altså sejren senest, da de mødtes i finalen i Brisbane i begyndelsen af januar med 7:6, 6:4. 

Sidste år mødtes de to gange. I Beijing, hvor Dimitrov vandt, og i Wimbledon, hvor Rune tog sejren. Det er deres første møde på grus.

Holger Rune – Grigor Dimitrov odds

Holger Rune står i odds 2,20 hos bet365*.

Tror du mest på Dimitrov, kan du høste 1,66 gange skejserne retur hos bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Vidunderlig (og forhåbentlig lang) tenniskamp i vente

Det er to ekstremt talentfulde tennisspillere, der krydser ketsjere i Monte Carlo i dag. Én går videre i turneringen og møder formentlig Jannik Sinner i kvartfinalen. 

Mens den anden må hjem for at slikke sårene og forberede sig på næste turnering. 

Inden er der dog ganske gode muligheder for, at vi får et brag af en tenniskamp at se. De har spillet tre flotte kampe mod hinanden i perioden fra Wimbledon 2023 til i dag. 

Begge har et stort repertoire og en eminent boldfølelse. Begge er mentalt stærke og i stand til at grave sig selv op af huller undervejs. 

Og begge er i stand til at producere mageløse vinderslag. Det bør blive en rigtig god tenniskamp. 

Der kan måske være en smule mathed i koderne efter at have været på banen tidligere i dag for at afslutte 2. runde-kampene, men det var trods alt en kort optræden for dem begge. 

Vores bud til kampen er, at de giver hinanden endnu et slagsmål for alle pengene, så vi får lov at nyde en kamp, der går i tre sæt, før den bliver afgjort. 

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

bet365
2,10
Over 2,5 sæt
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar