18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tennis regler hos bookmakere

Tennis regler

Du har måske tænkt over det: Hvad sker der egentligt med mit væddemål, hvis en tennisspiller trækker sig med en skade, bliver syg eller diskvalificeret midt i en kamp? Det sker heldigvis ikke ofte, at en tennisspiller er nødt til at trække sig, men man ser det af og til. Skulle en spille trække sig midt i kampen, gælder forskellige regler hos bookmakerne. Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilken regel der gælder hos hvilken bookmaker.

For at gøre det let for dig, har vi samlet reglerne hos alle bookmakerne. Du kan derfor altid besøge denne guide, hvis du kommer i en situation, hvor du har brug for at vide, om dit tennisspil er vundet, annulleret eller tabt. Så er du ikke i tvivl, når du spiller på Holger Rune, Clara Tauson eller andre spillere.

Læs også: Holger Rune program og Clara Tauson program.


Alle regler for odds på tennis hos spiludbyderne

Det kan være lidt af jungle at finde ud af, hvilke regler bookmakerne kører efter. Hos nogle bookmakere annulleres alle spil i tilfælde af, at kampen bliver afbrudt, mens andre bookmakere udbetaler gevinst, når der er spillet ét sæt. Vi har gennemgået alle bookmakere, og resultatet af det kan du læse nedenfor. Så behøves du ikke være i tvivl om, hvilken regel der gælder hos hvilken bookmaker.

Bet365
Hos Bet365 annulleres dit væddemål i tilfælde af sygdom eller skade. Hvis en spiller diskvalificeres grundet dårlig opførsel eller lignende, bliver spillet stående, og du vinder derfor dit væddemål, hvis du har sat penge på den ikke-diskvalificerede. Ellers gælder det, at hele kampen skal spilles færdig. Sæt-væddemål er ugyldige, hvis det fastsatte antal sæt ikke fuldføres eller ændres. I tilfælde af, at en spiller trækker sig, en diskvalificering eller ændring af underlag midt i kampen, vil væddemål blive annulleret, medmindre væddemålet allerede er afgjort. For eksempel vil et spil på over over/under 19,5 partier anses som afgjort, hvis kamp afbrydes ved stillingen 6-4 4-4. Ved udsættelse på grund af regn eller mørke står væddemålet, indtil kampen spilles færdig. Dette gælder også, hvis man skifter overflade, rykker kampen indendørs eller finder et helt nyt sted at spille.

Spil på tennis hos Bet365 – KLIK HER!*

Gå til dette link og få bonuskode til BET365

Betfair
Hos Betfair står resultatet, hvis der bare er spillet ét sæt. Sæt-væddemål er altså gyldige, hvis man har spillet på vinderen af første sæt. Vinderen er den spiller, som sjovt nok ikke har trukket sig eller blevet diskvalificeret. Hvis der ikke er spillet mindst et sæt, annulleres alle væddemål, og du får odds 1,00 på alle dine spil.

Spil på tennis hos Betfair – KLIK HER!

Bwin
Her gælder det, at der skal være spillet ét sæt, før man kan begynde at finde ud af, om ens væddemål holder. Hvis en spiller trækker sig, bliver skadet eller diskvalificeres og et sæt er spillet, gælder dine væddemål altså. Spil på sæt, parti og over/under gældende efter først sæt, mens væddemålene er ugyldige, hvis sættet ikke spilles færdigt. Desuden er alle spil gyldige, selvom der ændres spilleoverflade, ændres spillested, ændres fra indendørsbane til udendørsbane eller omvendt, eller hvis en kamp udsættes om spilles dagens efter. Spiller man ”2-vejs – hvem vinder”, så er væddemålet gyldigt, så snart første bold er spillet.

Spil på tennis hos bwin – KLIK HER!*

Betsafe
Hos Betsafe er det igen et helt sæt, der skal spilles færdigt, før alle væddemål gælder. Hvis ikke, bliver alle væddemål anset som ugyldige. Hvis kampen ikke spilles færdig, gælder væddemål på bedst af tre eller bedst af fem heller ikke. Hvis en kamp udsættes, gælder alle væddemål – bare kampen fuldføres på et tidspunkt.

Spil på tennis hos Betsafe – KLIK HER!*

Cashpoint
Hos Cashpoint er reglerne helt klare, og her er der ikke noget at være i tvivl om. Kampen skal spilles færdig, før den gælder noget som helst. Hvis en spiller diskvalificeres, der er walk over, karantæne eller lignende, erklæres alle væddemål ugyldige. Du får i stedet odds 1,00 på alle dine væddemål.

Spil på tennis hos Cashpoint – KLIK HER! *

Jetbull
Jetbull kører med, at hele kampen skal spilles færdig. Det vil sige, at hvis en spiller diskvalificeres, opgiver, eller der kommer en ændring i overfladen, vil alle spil blive erklæret ugyldige. Sæt, handicap og over/under vil blive annulleret, hvis kampen ikke gennemføres.

Spil på tennis hos Jetbull – KLIK HER!*

Nordicbet
Hos Nordicbet er man ude i, at der skal spilles ét sæt, før dine væddemål gælder. Hvis første sæt ikke spilles færdigt, er alle væddemål ugyldige. Kan kampen ikke spilles til ende, er sætspil på bedst ud af tre eller bedst ud af fem ikke gyldige. Hvis en kamp udsættes, tager du det bare roligt. Så længe kampen gennemføres på et tidspunkt, gælder dine væddemål.

Spil på tennis hos Nordicbet – KLIK HER!*

Unibet
Dit væddemål gælder, hvis der spilles mindst et sæt. Det vil sige, at en spiller erklæres som vinder, hvis første sæt er afgjort, inden modstanderen bliver smidt af banen af dommeren eller trækker sig med en skade. Dog skal handicapspil være afgjort ved afbrydelse af kampen for at gælde. Ellers får du odds 1,00.

Spil på tennis hos Unibet – KLIK HER!*

888sport
Hos 888sport gælder reglen om, at ét sæt skal spilles, men hvis væddemål kan afgøres inden, er de gyldige.

Eksempel på over/under: Der sker en afbrydelse i en kvindekamp, der er planlagt til at vare tre sæt, og resultatet er 7-6, 4-4. Tilbuddene: “Totale partier sæt 2 – over/under 9,5” (eller enhver linje lavere end det beløb) & “Totale antal partier spillet i kampen – over/under 22,5” (eller enhver linje lavere end det beløb) vil blive afgjort med “Over” som vindende og “Under” som tabende. Væddemål på linjer højere end det, vil blive afgjort som ugyldige.

Et andet eksempel: En spiller trækker sig ved starten af tredje sæt, i en herrekamp, der er planlagt til fem sæt, og stillingen er 1-1. Væddemål på +2,5/-2,5 sæt vil blive afgjort henholdsvis som vindere og tabere. Væddemål på linjer lavere end det beløb, vil blive afgjort som ugyldige.

Spil på tennis hos 888sport – KLIK HER!*


Top 3: Bedste bookmakere til tennis – pga. deres regelsæt

Som du kan se, er det forskellige regler, der afgør, om dine væddemål er gyldige eller ej. Vi har sammensat vores bud på de tre bedste bookmakere at benytte, når du spiller på tennis.

Cashpoint
Hos Cashpoint er der ingen tvivl omkring dit væddemål i tilfælde af, at en kamp ikke bliver færdigspillet. Hvis kampen ikke spilles færdig, nulstilles alle spil, og du får odds 1,00. Det kan falde ud til begge fordele: Det vil selvfølgelig være ærgerligt at få odds 1,00, hvis du har spillet på en spiller, der mangler ét parti for at vinde. Omvendt vil du også ærgre dig, hvis du har spillet på en spiller, der er nødsaget til at trække sig. Hos Cashpoint behøves du ingen af delene. Spilles kampen ikke færdig, annulleres dine væddemål, og det kan vi godt lide.

bwin
Er du til lidt større risiko, og er du villig til at løbe risikoen ved fuld gevinst, selvom en spiller må trække sig? Hos bwin skal der spilles ét sæt, før dine væddemål gælder. Du er derfor fortsat dækket ind, hvis en spiller trækker sig i kampens begyndelse. Er første sæt færdigspillet, modtager du dog fuld gevinst, hvis du har spillet mod spilleren, der bliver nødt til at trække sig – og omvendt taber du, hvis spilleren, du har spillet på, trækker sig.

Betfair
Der gælder de samme regler hos Betfair, som der gør hos bwin. Her skal der spilles ét sæt, før alle spil tæller. Betfair er dog med på denne top tre på grund af en imponerende dækning af tennis generelt. Store som små turneringer er dækket, spiltyperne på hver kamp er mange, og du har tilmed mulighed for at streame flere af kampene.

Gå tilbage til FAQ