18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
PAOK Thessaloniki FC
Club Brugge
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
18. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.18
3/10
Botafogo RJ
Atletico GO
Tipped at 2.18
BettingGuru-avatar
19. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.62
3/10
FC Roskilde
AB Gladsaxe
Tipped at 1.62
BettingGuru-avatar
19. apr.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Novak Djokovic – Holger Rune: Odds og optakt den 12. november 2023

ATP Finals i Torino begynder søndag, og i den grønne gruppe spiller Novak Djokovic sin første kamp mod danske Holger Rune. De mødtes fredag i sidste uge i kvartfinalen i Paris Masters, og dén kamp vandt Djokovic, der også endte som vinder af hele turneringen. Novak Djokovic – Holger Rune går i gang klokken 21:00 søndag d. 12. november 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Holger Rune - odds og optakt til Djokovic - Rune ved ATP Finals 2023 søndag den 12. november klokken 21:00

Holger Rune åbner ATP Finals med duel med Djokovic. (Foto: IMAGO / Marco Alpozzi / La Presse)

Pilen peger op og frem for Holger – men rækker det?

Med fare for at gentage mig selv virker det, som om Holger Rune er i balance. Der kan vel for filen ikke blive ved at være rumsteren og forandringer i trænersituationen for den unge dansker?

Aktuelt er teamet landet på, at Boris Becker er den eneste træner for Rune.

Så er der selvfølgelig alle de andre fysiske trænere, analytikere og så videre, men sådan officiel træner – som Lars Christensen har været det for Rune i en menneskealder og Patrick Mouratoglou for Rune i et sommerfuglebask med vingerne – er altså nu tyske Boris Becker. 

Det ser ud til at have givet Holger Rune et løft. Stille og roligt begyndte han at vinde først en enkelt, så to og siden flere kampe. 

Med sejrene løftede niveauet sig, og opgøret mod Djokovic viste Holger Rune meget tæt på sit topniveau. 

Kan han levere på samme måde i Torino i sæsonfinalen, er det absolut muligt for ham at spille sig videre fra den indledende gruppe, hvor han ud over Novak Djokovic også møder hjemmebanefavoritten Jannik Sinner og græske Stefanos Tsitsipas.

Gruppen er ekstremt vanskelig på papiret, men Holger Rune har vundet to og tabt to af fire dueller med Djokovic. Mod både Sinner og Tsitsipas har Holger Rune to sejre i to forsøg. 

Danskeren kan roligt komme til ATP Finals med fremskudt brystkasse og hævet hoved, for der er alle muligheder for en rigtig, rigtig sjov uge i Torino. 

Det begynder søndag mod verdens aktuelt – og måske til alle tider – bedste tennisspiller. 

40 Masters-titler. 24 Grand Slam-sejre. Og 6 ATP Finals-titler

Novak Djokovic behøver ingen præsentation. Serberen er en vinderskalle. Et unikum. En tennisgud. Han er netop nu helt, helt alene på verdenstoppen. 

36 år gammel er der nok ingen vej udenom, at karrieren lakker mod enden, men Djokovic får det maksimale ud af de sidste år, for han skovler titler ind. 

Kun de store, selvsagt. Der er ingen grund til at bekymre sig om skravl og småtterier. Han lukkede 2022 med at vinde ATP Finals med finalesejr mod norske Ruud. 

I 2023 har Djokovic – indtil videre! – spillet syv finaler. ATP 250 i januar i Adelaide. Og så alle årets fire Grand Slams, hvor han har vundet tre og kun tabt i Wimbledon-finalen. 

De sidste to finaler har været Masters-turneringerne i Cincinnati og Paris. Han. Er. Et. Tennismonster. 

Djokovic har en evne til mentalt at være til stede på de rigtige tidspunkter de rigtige steder. Når de store point skal afgøres. Når sæt skal afgøres. Når finaler og titler skal vindes. Så er Djokovic allerbedst. 

Det er en evne, som Holger Rune egentlig også viser anstrøg af at besidde, men helt så forfinet, veltrænet og velsmurt som Djokovic er danskeren ikke endnu.

Djokovic vandt ATP Finals fire år i træk fra 2012 til 2015, men så vandt han først igen i 2022. Nu er han tilbage for at bevise – endnu engang – at han er den bedste.

Novak Djokovic - odds og optakt til Djokovic - Rune ved ATP Finals 2023 søndag den 12. november klokken 21:00

Djokovic er forsvarende mester ved ATP Finals, som han i alt har vundet 6 gange i karrieren. (Foto: IMAGO / Marco Alpozzi / La Presse)

Match up: Novak Djokovic vs. Holger Rune

Novak Djokovic og Holger Rune har mødt hinanden fire gange tidligere

Senest mødtes de ved Paris Masters for en god uge siden i en kvartfinale i den turnering, hvor Rune var forsvarende mester.

Denne gang vandt Djokovic i en forrygende kamp i tre sæt, hvor begge spillere gav alt. Cifrene i serberens favør endte på 7:5, 6:7, 6:4.

De mødtes også tidligere på året – i maj – i Masters-turneringen i Rom, og her var det Rune, der løb med sejren med 6:2, 4:6, 6:2. 

Og så spillede de jo finale ved Paris Masters 2022, som Holger Rune vandt 3:6, 6:3, 7:5. 

Deres første møde var ved US Open 2021, og her måtte en purung Rune se sig slået 1:6, 7:6, 2:6, 1:6.

Novak Djokovic – Holger Rune odds

Djokovic er storfavorit på søndag, og lige nu er det højeste odds på serberen 1,22 hos Betsson*.

Vinder Holger Rune, ser oddset noget mere svulstigt ud, for der er 4,70 hos Unibet* på dansk sejr.  

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: De kommer til at hamre løs på hinanden igen

Det var herligt, at Holger Rune kvalificerede sig til ATP Finals direkte fra Paris Masters. Det betyder, danskeren har haft en uge til at træne og til at fintune fysikken. 

Der har været bøvl tidligere med dosering og slid, men det bør ikke blive et problem på ryggen af ni dage uden kamp. 

Derfor kan vi roligt forvente, Holger Rune vil klø på og blæse, hvæse, ase og mase for at vælte Djokovic af tronen. 

Danskeren er utålmodig efter succes, og han ved godt, at vælter han kongen, er tronen hans.

Så derfor er Rune næsten som besat af at banke Djokovic – serberen er på mange måder den unge danskers Moby Dick. (Ikke på alle måder, for Rune har jo vundet to gange mod Djokovic allerede)

Man mærker tydeligt den gensidige respekt de to spillere imellem.

Djokovic agerer som en ærgerrig onkel, der ved, han nærmer sig de sidste omgange på banen, mens Rune fuld af pep og saft og kraft forsøger at udmanøvrere den erfarne modstander. 

Det kan meget vel vise sig, at Djokovic stadig er den største hane i hønsegården, men det bliver et festfyrværkeri af en tenniskamp, som igen må ud i tre sæt for at finde sin afgørelse. 

I alle de fire hidtidige møder har begge spillere vundet mindst ét sæt. To gange 2:1 til Rune, mens Djokovic har vundet 2:1 og 3:1 (US Open). Vi går efter mindst tre sæt endnu engang.

Buddet herfra: Over 2,5 sæt 

*Reklamelink

Unibet
2,80
Over 2,5 sæt
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar