18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.65
1/10
Corinthians
Gremio
Tipped at 1.65
Frank Pilantra-avatar
26. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.96
1/10
Club Brugge
KV Mechelen
Tipped at 1.96
Dagens Spil-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.22
1/10
Drogheda United
Waterford FC
Tipped at 2.22
Dagens BetBuilder-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.87
3/10
FC København
AGF
Tipped at 1.87
MJN1999-avatar
28. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.85
2/10
Flamengo
Atletico GO
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
28. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
3/10
Holdforfølgelse (M)
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
5. aug.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Vitesse
Telstar
Tipped at 1.88
BettingGuru-avatar
9. aug.
20:00

Marketa Vondrousova – Caroline Wozniacki: Odds og optakt den 9. august 2023

Caroline Wozniacki møder sent onsdag aften den forsvarende Wimbledon-vinder, Marketa Vondrousova. Efter at have banket kvalspilleren Birrell i comeback-kampen tirsdag får niveauet altså en hel del mere end et nøk op til næste duel. Tjekken er aktuelt nummer 10 på verdensranglisten. Marketa Vondrousova – Caroline Wozniacki går i gang klokken 22:30 onsdag d. 9. august 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Foto: IMAGO / AFLOSPORT

Foto: IMAGO / ZUMA Wire

Wow Wozzy – Velkommen tilbage

Da først kampen var i gang, og spillet flød, var det næsten, som om Caroline Wozniacki slet ikke havde været væk fra tennis i mere end tre år. Men det har hun. 

Og blandt andet derfor var det imponerende, at hun hurtigt tog dirigentstokken mod kvalspilleren Kimberly Birrell. Australieren er trods alt kun lige uden for top 100 på verdensranglisten. 

Wozniacki kastede sig ind i spillet på vanlig vis med lange dueller, hårdt arbejde ved grundlinjen og lejlighedsvis skarpe vinderslag også. 

Som comeback-kamp kunne det ikke være gået meget bedre. Formen så ud til at være god, og serverne var måske ikke helt som i gamle dage men også bedre end forventet. 

Der var her og der tegninger til et mere offensivt spil med et par fornemme flugtninger med fuld kraft fremme i banen. 

Alt i alt så det glimrende ud, men nu kommer danskeren så direkte fra de indledende strækøvelser mod trods alt overkommelig modstand til en af de aktuelt skarpeste modstandere på WTA-Touren i form af den netop nykårede Grand Slam-vinder i Wimbledon, Marketa Vondrousova.

Det bliver en opgave af en helt anden kaliber for danskeren, og det bliver interessant at se, hvordan hun rent spillemæssigt står sig, og om formen nu også er helt til kampe på højeste niveau endnu.

Vondrousova skal følge op på Wimbledon-titlen

Det lå ikke umiddelbart i kortene, at Marketa Vondrousova skulle vinde årets Wimbledon hos kvinderne.

Tjekken kom til London som useedet, og i fire tidligere forsøg var hun aldrig kommet længere end 2. runde. 

Tjekken tog dog et fast greb om ketsjeren og åbnede med sejr mod amerikanske Stearns. I 2. runde sendte Vondrousova 12. seedede Kudermetova ud, 

I de følgende runder sendte hun den ene seedede spiller ud efter den anden. I kvartfinalen gik det ud over 4. seedede Pegula, og i finalen slog hun Ons Jabeur og blv den første useedede vinder hos kvinderne nogensinde. 

Det betød også en frygtelig masse pladsers forbedring på verdensranglisten, hvor den 24-årige venstrehåndsspiller nu er placeret som nummer 10. 

Hun har spillet 42 kampe i 2023, og det er blevet til 32 sejre. Men sejren ved Wimbledon var kun hendes anden titel som seniorspiller, og den første ligger helt tilbage i 2017, hvor hun som 17-årig vandt WTA 250 i Biel, Schweiz.

Formen har været god i 2023, og mon ikke tjekken er på jagt efter endnu flere sejre? Hun er i hvert fald temmeligt klar favorit mod danske Wozniacki i denne duel.

Foto: IMAGO / ZUMA Wire
Foto: IMAGO / ZUMA Wire

Match up: Marketa Vondrousova vs. Caroline Wozniacki

De har ikke tidligere stået over for hinanden.

Marketa Vondrousova – Caroline Wozniacki odds

Hos bookmakerne er Wozniacki outsider i denne duel. Marathonbet* byder på 2,76 gange grunkerne tilbage, hvis Wozniacki vinder. 

Marketa Vondrousova er favorit ifølge kampens odds, og hos Nordicbet* får du odds 1,48 på tjekken.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: De rappe fødder kan sikre Caroline et tredje sæt

Af Vondrousovas 42 kampe i 2023 er de 11 gået i tre sæt. Fire af de 11 gange har hun tabt, mens hun altså har vundet de resterende. 

Det er bare hver fjerde kamp. tjekken må ud i tre sæt, og i Wimbledon vandt hun da også fem af de syv kampe uden at afgive sæt. 

Én af Wozniackis mange, mange kvaliteter som tennisspiller er et hjerte som en løvinde. Det er nok ikke blevet hverken mindre eller mindre kamplystent af tre års pause. 

Danskeren vil formentlig være oppe mod overmagten. Vondrousova er en fremragende tennisspiller med et varieret repertoire, som kan leveres på meget højt niveau, når hun rammer dagen og formen. 

Caroline Wozniacki er dog ikke en spiller, der bare ruller rundt og overgiver sig. Mod Birrell så vi allerede tendenser til, at danskeren stadig har det rappe fodarbejde og den hårdtarbejdende defensiv. 

Det kan hun få brug for i denne kamp, som forhåbentlig bliver endnu en god oplevelse, og som for alvor kan være med til at klæde danskeren på til den fortsatte march mod sejre, store oplevelser og følelsen af, at man kan, hvad man sætter sig for. 

På fighterviljen tror vi, kampen går i tre sæt, men om det ligefrem bliver til sejr til Wozniacki, tør vi ikke byde ind med (eller nok snarere: Håbe på!). 

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

Nordicbet
2,40
Over 2,5 sæt
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar