18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.75
1/10
David Pichler
Giovanni Mpetshi Perricard
spilxperten17-avatar
spilxperten17
27. mar.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

1.79
1/10
Chelsea FC Kvinder
Ajax
Tipped at 1.79
Dagens Spil-avatar
27. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
1/10
Thomas Fancutt
Rithvik Bollipalli
spilxperten17-avatar
spilxperten17
28. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.63
3/10
Botafogo PB
Bahia
Tipped at 1.63
BettingGuru-avatar
28. mar.
01:30
sport-icon

Anbefalet til

3.90
1/10
Esbjerg fB
FC Roskilde
Tipped at 3.90
Dagens Spil-avatar
28. mar.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
3/10
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
1. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

1.94
2/10
Sportivo Ameliano
Athletico Paranaense
Tipped at 1.94
BettingGuru-avatar
3. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Corinthians
Atletico MG
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
13. apr.
23:00

Mackenzie McDonald – Holger Rune: Odds og optakt den 12. marts 2023

Natten til søndag træder Holger Rune endelig ind på hardcourten i Indian Wells i USA. I 2. runde møder han amerikanske Mackenzie McDonald, der lige nu er nummer 53 på verdensranglisten. Mackenzie McDonald – Holger Rune går i gang klokken 03:00 søndag d. 12. marts 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Holger Rune er forhåbentlig fuld af energi igen, når han åbner Indian Wells lørdag. (Foto: Julian Finney / AFP / Ritzau Scanpix)
Holger Rune er forhåbentlig fuld af energi igen, når han åbner Indian Wells lørdag. (Foto: Julian Finney / AFP / Ritzau Scanpix)

Forhåbentlig kommer Holger fuld af energi

Det var en pinefuld måde, Holger Rune afsluttede ATP 500-turneringen i Acapulco i sidste uge.

Nederlaget til Alex De Minaur er jo, hvad det er, men danskeren var komplet drænet for kræfter allerede efter lidt mere end en times spil, og så er der altså lang vej hjem.

Holger kæmpede og fik flere gange undervejs fyldt ny energi på, men det var for sent, og han tabte. 

Nu gælder det sæsonens første ATP 1000 i amerikanske Indian Wells.

Sidste år kom danskeren kun med, fordi han var igennem kvalifikationen, men denne gang er han seedet som nummer 8 og træder – sammen med alle de øvrige seedede spillere – ind i 2. runde. 

Minderne fra seneste ATP 1000 – den der i Paris, du husker nok med Djokovic og sejr og så videre – hjælper forhåbentligt danskeren rent mentalt, og efter det fæle optræk til en håndledsskade og den medfølgende exit i Rotterdam var det opmuntrende at se, at håndleddet holdt i Acapulco. 

Her var det så energien, det kneb med i en semifinale præget af kramper og manglende overskud.

Det var en sen aftenkamp, der blev til en nattekamp, og forhåbentlig har danskeren lært af oplevelsen. Kønt var det ikke. 

Nu gælder det Indian Wells, og her er Rune i de to foregående år sendt ud i henholdsvis 1. runde og 2. runde. Så en sejr her mod McDonald vil være ny bedste præstation for danskeren i den store turnering. 

Efter denne kamp venter vinderen af Wawrinka/Kecmanovic, som absolut ligner overkommelige opgaver begge to, og derefter ligner det italiensk modstand fra enten Jannik Sinner eller Lorenzo Musetti. Men først gælder det altså amerikanske Mackenzie McDonald.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Mackenzie McDonald leder stadig efter karrierens første single-titel

Amerikanske Mackenzie McDonald var to gange i finalen i Australian Open som junior, og da han var på college, var han rangeret som USAs bedste spiller. Der var store forhåbninger knyttet til den vævre spiller. 

Det har ikke helt forløst sig, og en skadespause, som varede det meste af 2019, har sat ham en del tilbage.

Dog ikke mere end at han i 2021 blev kåret til årets Comeback Player af kollegerne på ATP Touren, men det er jo også let at være populær, hvis man aldrig slår kollegerne …

For McDonald har endnu sin første ATP-titel til gode efter en professionel karriere, der begyndte i 2016. Han var i finalen i ATP 500-turneringen i Washington i 2021, men her tabte han 5:7, 6:4, 5:7 til Jannik Sinner.

I oktober 2022 fik McDonald endelig en ATP-titel, men det var i double sammen med makkeren Marcelo Melo, da de vandt Japan Open. 

Pudsigt nok spillede McDonald double i Acapulco med Ben Shelton, som danske Holger Rune spillede med i Indian Wells. For Rune og Shelton blev det kun til én kamp, da de tabte til Shapovalov/Auger-Aliassime. 

Mackenzie McDonald er aktuelt nummer 53 på verdensranglisten, og det er ganske tæt på hans højeste placering nogensinde, da han i august sidste år var nummer 48.

At det går den rigtige vej, kan vi godt udlede af, at han i Australian Open bankede selveste Rafael Nadal i 2. runde, for så at tabe i 3. runde til Nishioka. 

Amerikaneren røg i sidste års Indian Wells ud i 2. runde, da han mødte Carlos Alcaraz. I år vandt han i første runde mod Filip Krajinovic helt ubesværet 6:3, 6:0.

Mackenzie McDonald er nummer 53 på ranglisten. Kan han give Holger Rune problemer? (Foto: Bildbyrån)
Mackenzie McDonald er nummer 53 på ranglisten. Kan han give Holger Rune problemer? (Foto: Bildbyrån)

Match up: Mackenzie McDonald vs. Holger Rune

Det er første gang, de to spiller møder hinanden.

Mackenzie McDonald – Holger Rune odds

Bookmakerne har danske Holger Rune som klar favorit i kampen med odds 1,42 hos Nordicbet* på dansk sejr.

Tror du på sejr til McDonald, står Bwin* klar med pengene 3,10 gange retur. 

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.

Se Holger Runes kampe i live stream

  1. Opret en konto
  2. Se alle Holger Runes kampe live
Se kampen live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.

Aktuelle odds på kampen

Bookmakerne har tydeligvis mest tillid til sejr til Holger Rune i denne duel.

Spilforslag: Holger direkte tilbage på sporet

Det var en trist måde, Holger Rune måtte forlade Acapulco på, men det var trods alt en ATP 500-semifinale. Helt skidt var det ikke.

Skuffelsen siger nok mere om det forventede topniveau hos danskeren, der efterhånden har overbevist alle om sit ekstremt høje niveau, og derfor er det en smule overraskende, hver gang han ikke leverer. 

Men han er stadig en ung mand, og selv om han dedikeret og åbenlyst jagter 1. pladsen på verdensranglisten, er der stadig ting at forbedre i både spil og det mentale.

Det bliver hele tiden bedre, og i Acapulco viste han for eksempel i kampen mod Berrettini, at når der er fuldt fokus, er Rune meget, meget, meget vanskelig at tumle. 

Så nu skal han så ‘bare’ lære at bevare fokus gennem hele kampen.

Det er lettere sagt end gjort, men hvad vi allerede ved: Holger Rune har et team, der er eminent til at hjælpe ham med at lære af alle former for modgang. Dét er et stærkt fundament for hele tiden at blive bedre. 

McDonald spiller hurtig tennis, og han er selv rap på fødderne også, så det kan blive en vidunderligt tempofyldt oplevelse mod Holger Rune.

Vi tror dog ikke, at amerikaneren har styrken til at slå danskeren, hvis Holger finder niveauet fra de første runder i Acapulco frem.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 

*Reklamelink

Nordicbet
1,42
Holger Rune vinder
Gå til Nordicbet *

Anbefaling d. 10. marts 2023 kl. 09:30. Odds kan ændre sig.



Skriv første kommentar

Skriv et svar