18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tennis: Live stream

Vil du spille på og live streame tennis fra de største turneringer? Så skal du have dig en konto hos bet365*. Der er tennis året rundt, så du er sikret underholdning både forår, sommer, efterår og vinter.

Se tennis via live streaming

Her har vi sammensat en guide til oprettelse af en konto hos bet365* samt navigation til bookmakerens live streaming-tjeneste, der er et fantastisk supplement til det at oddse. Du kan streame alle Holger Runes kampe og Caroline Wozniackis næste kampe.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din tenniskamp

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på tennis hos bet365 – KLIK HER!*

Vil du spille på og live streame tennis fra de største turneringer? Så skal du have dig en konto hos bet365*. Der er tennis året rundt, så du er sikret underholdning både forår, sommer, efterår og vinter.

Regler og vilkår for live streaming af tennis

Det er nemt at spille med og benytte sig af bet365’s* live streaming service, men du skal dog enten have penge stående på din spillekonto eller have placeret et væddemål hos bookmakeren inden for det seneste døgn.

Live stream alle store tennisturneringer

Hvis du er tennisentusiast, er der utrolig meget at hente ved at oprette en konto hos bet365*, især nu, hvor den danske tennis komet Holger Rune vinder kamp efter kamp. Der vises tennis fra de største turneringer i ATP- og WTA-serien, som du også kan spille på, men der er også en hel masse kampe fra Challenger-turneringerne og sågar ITF-turneringerne. Du kan blandt andet se og spille med, når følgende turneringer spilles:

Wimbledon
De store kanoner udkæmper slaget om sæsonens mest prestigefyldte tennisturnering i Wimbledon, som vanen tro afholdes fra slutningen af juni til og med starten af juli.

French Open
Grusturneringen i den franske hovedstad Paris er altid garant for flot spil og en vis fordel til spillere med stor power og godt arbejde på baglinjen. French Open anskues som den hårdeste af de fire Grand Slams, både på grund af underlaget men i ligeså høj grad det faktum, at der ikke spilles med tie break.

US Open
Amerikas Grand Slam turnering er stille og roligt gået hen og blevet Novak Djokovic’ favorit af slagsen. Spil med, når Novak og de andre store stjerner kæmper for den samlede sejr i US Open hos bet365*, hvor du også kan streame kampene.

Australian Open
I sæsonens første rigtige styrkeprøve er der ofte en tendens til, at en enkelt eller to spillere overrasker og kommer meget længere, end de fleste havde regnet med. Derfor er Australian Open så spændende en begivenhed. Blandt andet vandt Stanislas Wawrinka turneringen tilbage i 2014, hvilket måtte siges at være en gedigen overraskelse.

ATP- og WTA-turneringer
Med bet365* er det muligt spille på en en tenniskamp og herefter se de direkte billeder fra opgøret. Dette kan lade sig gøre kampe fra ATP- og WTA-turneringerne året rundt.

Challenger turneringer
Som diverse WTA-turneringer dækker bet365* også størstedelen af kampene fra turneringer i Challenger-serien med både muligheden for at streame og spille med.

ITF-turneringer
Kan du slet ikke få nok af tennis er det nu også muligt at se og spille på kampe fra de forskellige ITF-turneringer, hvor mindre kendte spillere kan spille sig langt i turneringerne på grund af manglen på de største stjerner.

Spil på tennis hos bet365

Vil du gøre din oplevelse med bet365’s* live streaming endnu mere spændende, kan du spille på en tenniskamp, imens du ser den. Hvis du endnu ikke har en konto hos bet365*, så opret da én i dag.