18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Jannik Sinner vs. Andy Murray: Fremtiden møder fortiden i Stockholm

En af tennissportens fremadstormende darlings, den blot 20-årige italiener Jannik Sinner, skal i aktion mod bundrutinerede Andy Murray ved ATP 250-turneringen i Stockholm denne onsdag. Førsteseedede Sinner vurderes som klar favorit i kampen, men den 34-årige wildcard-skotte har demonstreret, at ærgerrigheden er intakt.

Andy Murray besejrede Viktor Durasovic i 1. runde af Stockholm Open 2021. Foto: Bildbyrån


Jannik Sinner jagter sin 5. turneringssejr i år

Jannik Sinner har allerede vundet fire turneringer i indeværende kalenderår, og han var et mulehår fra at kvalificere sig til ATP Finals. Italieneren ligger aktuelt nr. 10 på verdensranglisten, og han kommer med oktober-titler fra både Sofia og Antwerpen, som altså fulgte i kølvandet på tidligere triumfer i henholdsvis Washington og Melbourne (3 x ATP 250, 1 x ATP 500). Han præsterede også at gå i Masters 1000-finalen i Miami, hvor han dog tabte til polske Hubert Hurkacz, som også akkuarat formåede at overhale Sinner i kapløbet om en plads i sæsonfinalerne.

Jannik Sinner tabte som storfavorit til Frances Tiafoe i semifinalen i Wien, og efterfølgende kunne han heller ikke indfri favoritværdigheden i sin første kamp i Paris (her tabte han til spanske Carlos Alcaraz i 2. runde). Italieneren er således ankommet til Stockholm med back-to-back nederlag i bagagen, og han har faktisk tabt samtlige sine fire seneste sæt.


Andy Murray spillet ind med sejr

Ligesom det var tilfældet for Jannik Sinner, var Andy Murray også blot på banen en enkelt gang i Paris. Her missede han – og hold nu fast – hele syv matchbolde i et smertefuldt nederlag til tyske Dominik Koepfer i 1. runde (4-6 7-5 6-7). Skottens Paris-exit fulgte i øvrigt i kølvandet på et nederlag til førnævnte Carlos Alcaraz i Wien, hvor han forinden ellers havde besejret Hubert Hurkacz.

Mens Sinner starter “fra kold” i Stockholm, har wildcard-modtageren Andy Murray allerede været i aktion en enkelt gang i de svenske haller. Her besejrede han norske Viktor Durasovic, som er rangeret nr. 354 i verden, med sætcifrene 6-1 7-6.


Overraskelsen lurer i Stockholm

Jannik Sinners tennistalent er uomtvisteligt, og det er helt sikkert en mand, der kommer til at trække overskrifter på den helt store scene i fremtiden. Italieneren bevæger sig godt på banen, og han slår med power og dybde fra både forhånds- og baghåndssiden. Om den italienske udfordring, der venter for Andy Murray, udtaler skotten: “He’s has had a fantastic season… He was very unlucky not to make the final eight in Turin next week… I think he’s won four or five tournaments this year and he loves playing indoors on hard court. It will be a big test for me and I’m sure it will be a good one.”

Jannik Sinner giver odds 1,34 på sejren hos Marathonbet*, og det flugter meget godt overens med, at Andy Murray kalder italieneren for en stor test (spillerne har trænet sammen, men aldrig mødt hinanden i en officiel kamp). Der er odds 3,60 at hente på en sejr til Andy Murray hos ComeOn!*, og det vidner om, at bookmakerne har bemærket, at skotten kan blive lidt tight på sine ældre dage.

Jannik Sinner har tabt fire sæt i træk forud for aftenens opgør mod Andy Murray. Foto: Bildbyrån


Det kommer formentlig til at kræve en hjælpende hånd fra Jannik Sinner, men med tanke på, at ATP Finals-toget er kørt, og at Andy Murray ikke bare sådan lige går væk, kunne der godt ligge en overraskelse og vente i aften i Stockholm. Du kan se, om fortiden stadig spøger lidt fra cirka kl. 18:00 på TV2 Play.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar