18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Australien U23
Jordan U23
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
15. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.99
1/10
Fiorentina
Genoa
Tipped at 1.99
Dagens Spil-avatar
15. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Wozniacki møder verdens bedste Swiatek

Caroline Wozniacki har spillet sig frem til kvartfinalen i Indian Wells Masters, og her venter verdens nummer 1, Iga Swiatek. Den bare 22-årige polak har toppet ranglisten ved udgangen af både 2022 og 2023, og hun topper igen den prestigefyldte liste. Iga Swiatek – Caroline Wozniacki går i gang klokken 20:30 torsdag d. 14. marts 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Iga Swiatek - Caroline Wozniacki i Indian Wells Masters fredag den 15. marts 2024.

Caroline Wozniacki er i kvartfinalen i Indian Wells. (Foto: IMAGO / Icon Sportswire)

Store smil og næsten endnu større spil

Caroline Wozniacki er tilbage for fuld skrald. Tirsdag nat nappede hun fjerde sejr ved Masters-turneringen i Indian Wells, og hun spiller torsdag aften kvartfinale mod polske Iga Swiatek. 

I opgøret mod en anden comeback-mor, Angelique Kerber, i 4. runde var Wozniacki helt og aldeles suveræn, og danskeren bragte sig på 5:1 i 1. sæt, før tyskeren overhovedet nåede at blinke. 

Så vågnede Kerber og kom bedre med, men hun endte med at tabe sættet 4:6, og i 2. sæt var Wozniacki lige så suveræn og vandt 6:2, 

Danskeren var ét kæmpestort smil efter kampen og roste alle involverede og udtrykte begejstring for at være tilbage og for at være i kvartfinalen.

Og så så hun frem til opgøret mod Swiatek, som Wozniacki nåede at møde en enkelt gang – tilbage i 2019 – før den midlertidige pension. 

Dengang endte det 2:1 til Swiatek, og det kan egentlig sagtens blive en meget jævnbyrdig dyst endnu engang. 

Hvad den unge verdensetter nok har i gåpåmod og aktualitet, kan Wozniacki vel opveje med rutine, snarrådighed og aktuel boblende optimisme? 

Det kan blive en fremragende kamp, og chancen for (endnu) en Masters-semifinale til Wozniacki er bestemt til stede.

Skræmmende stærk Swiatek deler æg ud til højre og venstre

22 år gamle Iga Swiatek har virkelig placeret sig solidt på toppen af kvindernes tennis. Hun nærmer sig 100 uger som nummer 1 på ranglisten, og hun har vundet fire Grand Slam-titler. 

Tre gange på gruset i French Open og en enkelt gang i US Open. Hun vandt WTA Finals i Cancun, Mexico i slutningen af 2023, og karrieren har indtil videre budt på 9 Masters-finaler med 7 sejre – blandt andet i Indian Wells i 2022. 

Swiatek er en næsten komplet allround-spiller, der kan slå stort med forhånd og baghånd, og som forsvarer sig med en næsten katteagtig atleticisime. 

Hun nyder at komme frem til nettet, og hun varierer sit spil enormt meget. Hun har forfinet glide-teknikken fra gruset, så den nu også er et aktiv for hende både på hardcourt og på græs. 

Polakken vandt fem kampe på stribe i United Cup, men den fine form kunne hun ikke overføre til Australian Open, for i Melbourne røg hun ud allerede i 3. runde med nederlag til tjekkiske Noskova 6:3, 3:6, 4:6.

I Mellemøsten vandt hun Masters i Qatar og nåede semifinalen i Dubai, så formen så ud til at være tilbage på plads, og hun har fortsat de flotte takter i Indian Wells. 

I 2. runde slog Swiatek amerikanske Danielle Collins 6:3, 6:0, og i 3. runde fik hun hævn mod Noskova, som blev slået 6:4, 6:0. 

På den led var det vel en halv sejr for Putintseva, at hun undgik æg, da hun i 4. runde blev sendt ud med 6:1, 6:2. Swiatek er i brutalt god form for tiden.

Odds og optakt til Iga Swiatek - Caroline Wozniacki i Indian Wells Masters fredag den 15. marts 2024.

Iga Swiatek har allerede uddelt 2 æg i Indian Wells. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Iga Swiatek vs. Caroline Wozniacki

De to spillere har mødt hinanden én gang tidligere. Det var 8. august 2019, hvor Iga Swiatek vandt i tre sæt med 1:6, 6:3, 6:4 efter 2 timers spil. 

Iga Swiatek – Caroline Wozniacki odds

Den polske verdensetter, Iga Swiatek, er enormt stor favorit mod Caroline Wozniacki. Du får lige nu odds 1,12 hos Unibet* på sejr til Swiatek.

Fortsætter Wozniacki de flotte takter og hapser endnu en sejr, kan du hapse herlige odds 8,50 hos Betsson*. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Skygger Swiatek for Miss Sunshine?

Bookmakerne har talt: Det bliver til endnu en sikker sejr til Swiatek. Polakken har imponeret stort både i Indian Wells og i de to foregående Masters-turneringer i henholdsvis Qatar og Dubai. 

Formen er god. Sejrene sikre. Og Swiatek i flot, flot balance. 

Men vader hun bare sådan lige hen over Caroline Wozniacki? Den danske tidligere verdensetter og Grand Slam-vinder har virkelig fundet sig selv i solen i Californien. 

I 4. runde mod Angelique Kerber var det helt enkelt en overbevisende indsats af danskeren, der førte til en klar sejr. 

Wozniacki har vundet tre af sine fire kampe i to sæt, mens hun mod unge Katie Volynets måtte have et tredje sæt i brug for at sikre sejren. 

Taler det for en kort kamp, fordi de begge afgør tingene hurtigt? Eller kan vi forvente endnu en tresæts-kamp og en tæt afgørelse?

Vores bud er det sidste. At vi får en kamp, der skal afgøres i tre sæt. Swiatek er favorit. Swiatek er nutidens powerhouse. 

Men Wozniacki har vist, at hun også har noget at byde ind med. At hun arbejder hårdt. Tænker kreativt og løsningsorienteret. Og at hun kan føre det ud i livet. 

Kampen går i tre sæt. 

Buddet herfra: Over 2,5 sæt 

*Reklamelink

Nordicbet
3,80
Over 2,5 sæt
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar