18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hubert Hurkacz – Holger Rune: Odds og optakt den 2. november 2022

Der er aldrig ro på de store gårde. Holger Rune blev først færdig med 1. runde-kampen mod schweiziske Wawrinka efter midnat i et sandt drama, der blev afgjort i tiebreak i tredje sæt. Danskeren er trods den sene kamp sat på onsdagens program allerede 15:30. Her møder den unge dansker verdens nummer 10, polske Hubert Hurkacz, der i sin første kamp slog franske Mannarino. Hubert Hurkacz – Holger Rune går i gang klokken 18:30 onsdag d. 2. november 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Holger Rune var i midnatsgyser i 1. runde af Paris Masters. (Foto: Alexandra Wey / EPA / Ritzau Scanpix)
Holger Rune var i midnatsgyser i 1. runde af Paris Masters. (Foto: Alexandra Wey / EPA / Ritzau Scanpix)


Hiver Holger sig selv op efter midnatsforestilling?

Sikke en kamp, Holger Rune var involveret i. Schweiziske Stan Wawrinka med sloganet Stan the Man har tidligere været nummer tre på verdensranglisten, og han har tre gange i karrieren vundet en Grand Slam-titel. Som 37-årig lakker karrieren mod enden, men han gav unge Rune god modstand og løb med første sæt 6:4.

Derfra kæmpede Holger Rune sig tilbage og vandt andet sæt 7:5 efter at have været nede med et par matchbolde, og i tredje sæt var Rune også nede med matchbold, før han tvang det afgørende sæt i tiebreak. Her var der til gengæld ingen tvivl, og danskeren spillede solidt, sikkert og på højt niveau og tog sejren efter to-og-en-halv times spil. 

Wawrinka havde brug for at give danskeren en irettesættelse efter kampen, da de gav hånd ved nettet, men det må ærlig talt handle mest om, at Wawrinka var træt og ærgerlig over at tabe kampen, for Rune spillede med passion, glød og med den helt rette tænding. Nu gælder det polske Hurkacz, som Rune aldrig tidligere har mødt, og danskeren skal restituere i en fart, hvis han skal have en chance mod den stærke polak. 

Danskeren kan glæde sig over, at de seneste uger har vist en forrygende formfremgang. Tre finaler på stribe, hvor det godt nok kun er blevet til sejr i turneringen i Stockholm, men det hårde arbejde mentalt og på træningsbanen ser ud til at have givet Holger Rune en formtop, der altså har sendt ham op blandt verdens 20 bedste spillere.


Hurkacz jagter spinkel chance for sæsonfinale

Hubert Hurkacz befinder sig på 10. pladsen på verdensranglisten, og han er i duel med Auger-Aliassime, Rublev og Taylor Fritz om de sidste to pladser til sæsonfinalen. Skal Hurkacz med for andet år i træk, kræver det en turneringssejr i Paris, og det begynder jo med sejr mod danske Holger. 

Sidste år vandt Hurkacz Miami Open, som også er en Masters-turnering, så den 25-årige polak med i alt fem ATP-titler har vist, at han kan være med det allerhøjeste niveau. I Miami slog han italienske Jannik Sinner i finalen. 

Vinder polakken denne kamp, venter en direkte duel med Rublev, og efter den kamp er det formentlig verdens nummer et, Carlos Alcaraz, der bliver modstanderen, og så kan det blive enten Medvedev eller Taylor Fritz. Der er altså mulighed for polakken for selv at sende flere af de direkte konkurrenter til sæsonfinalen ud.

Hurkacz rækker ud efter sæsonfinalen, men det kræver mange sejre i Paris. (Foto: Christophe Archambault / AFP / Ritzau Scanpix)
Hurkacz rækker ud efter sæsonfinalen, men det kræver mange sejre i Paris. (Foto: Christophe Archambault / AFP / Ritzau Scanpix)


Match up: Hubert Hurkacz vs. Holger Rune

Det er første gang, de to spillere brager sammen.


Hubert Hurkacz – Holger Rune odds

Polske Hurkacz er nummer 10 på verdensranglisten, men han er nummer 1 hos bookmakerne i denne kamp. Du kan få odds 1,67 hos Betfair* på polsk sejr. Kan Holger Rune løbe med sejren, kan du stikke af med 2,36 gange indskuddet hos Marathonbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Selv unge mennesker har brug for hvile

Hurkacz kom hertil via en 2:0-sejr mod franske Mannarino, men det var dog en kamp, der varede to timer. Så selv om Hurkacz spillede tidligere på dagen end Rune, har han dog også været ude i en hård dyst. 

Polakkens kamp var dog ikke på samme niveau som Holger Runes. Tre tætte sæt. Breakpoints, matchbolde og til slut en tiebreak, hvor danskeren mentalt og kvalitetsmæssigt virkede overlegen. Men kampen sluttede efter midnat, og hvis tidsplanen holder, spiller danskeren mindre end 15 timer senere i denne kamp. 

Det kan man godt overleve, når man er en veltrænet 19-årig ung mand, men Rune har også været gennem tre uger med store sindsbevægelser, hvor han har flyttet sig frem i bussen efter en nedtursperiode. Er han måske ved at have nået loftet for, hvor mange gange han kan hive sig selv op til endnu en stor præstation? 

Det tror vi. Derfor går anbefalingen her med en klar sejr til Hurkacz. Det skal nok blive to tætte sæt, for Rune er en fighter, men det er ikke altid nok. Sejr til Hurkacz. 

Buddet herfra: Hubert Hurkacz vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
2,37
Hubert Hurkacz vinder 2:0
Gå til Bet365 *

Anbefaling kl. 09:45 onsdag d. 2. november 2022. Odds kan ændre sig.De 10 seneste vindere af Paris Masters

2021: Novak Djokovic
2020: Daniil Medvedev
2019: Novak Djokovic
2018: Karen Khachanov
2017: Jack Sock
2016: Andy Murray
2015: Novak Djokovic
2014: Novak Djokovic
2013: Novak Djokovic
2012: David Ferrer

Skriv et svar