18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
12:00

Holger Rune næste kamp på TV: Se Holger Rune spille live

Er du på jagt efter live stream til Holger Rune? Så er du havnet det rigtige sted.

Vi viser dig, hvordan du nemt kommer i gang med at live streame Runes kampe, hvis du ikke har den rigtige TV-kanal. Du kan se Holger Runes næste TV-kamp direkte, og 100 % lovligt, via live streaming.

Live stream Holger Rune her

  1. Opret en konto hos bet365*
  2. Se alle kampe live
Live stream Holger Rune*

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.

Holger Rune 2024

Hvornår spiller Holger Runes næste kamp på TV?

Holger Vitus Nodskov Runes næste kamp er ved French Open, Paris i Frankrig. Han møder Daniel Evans tirsdag den 28. maj 2024 klokken 16:00. Se kampen live gratis ved at følge vores guide.

Live stream Holger Runes næste kamp

Følg denne trin-for-trin og bliv klar til at live streame Holger Runes næste TV-kamp på få minutter:

Trin-for-trin til at live streame Holger Runes tenniskampe på få minutter

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge på din spillekonto
  4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Holger Runes kamp i oversigten
  5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Holger Runes næste kamp på TV

Fordi Holger Rune er blevet ekstremt populær i Danmark, er det overvejende sandsynligt, at du kan se Holger Runes næste kamp i TV.

I 2024 har du haft mulighed for at se samtlige Holger Runes kampe direkte på dansk tv. Hvornår skal Holger Rune spille sin næste TV-kamp? Svaret er simpelt: Enhver Holger Rune kamp er en TV-kamp. Vi giver dig altid din konkrete TV-kanal i vores seneste optakt:

Vi viser dig også, hvordan du kan se Caroline Wozniackis næste kamp på TV og Clara Tausons næste kamp på TV.

Andre sider med Holger Rune

Se Holger Runes næste kampe live

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp? Du kan med fordel holde dig opdateret på dette hos bookmakerne, der er flittige til hurtigt at programsætte og frigive odds på danskerens kommende kampe.

Bemærk dog: Det særlige knockoutformat i tennis gør, at der vil være lidt behandlingstid i kølvandet på Holger Runes sejre, inden danskerens kommende kamp fremgår i live streaming-oversigten.

Det giver sig selv, at bookmakerne (ligesom alle andre) lige skal have tid til at finde ud af, hvem Holger Runes kommende modstander bliver, ligesom de er nødt til at afvente turneringsarrangørens programsætning, førend de kan besvare spørgsmålet: Hvornår spiller Holger Rune igen?

Se Holger Rune live: Stream de største turneringer med Rune

Holger Rune er for længst klatret så højt op på ranglisten, at han er aktuel til sportens største turneringer. Således er Holger Rune allerede nu fast inventar i Grand Slam-turneringerne Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.

Find ud af, hvor du kan livestreame alle Grand Slam-turneringerne på de følgende sider:

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp? Danskeren vil ofte være seedet, hvilket betyder, at han er oversidder i 1. runde i mange turneringer.

Derfor skal vi et par dage ind i turneringerne listet ovenfor, inden vi præcist kan angive, hvornår Holger Rune.

Holger Rune i aktion i 2024

Her kan du streame Holger Runes kampe

I det følgende viser vi dig, hvordan du nemt – og uden abonnement – kan komme i gang med at streame og spille på Holger Runes kampe. Følg vores trin-for-trin herunder.

Se Holger Rune hos bet365*:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Sport”, vælg “Tennis” og find Holger Runes kamp i oversigten

5. Vælg kampen og nyd dit direkte signal

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Hvis du kan lide livestreaming af tennis, er du kommet til det rigtige sted.

Holger Runes kampprogram og resultater

Holger Rune: Næste turnering

Se tabellen herunder og bliv klogere på, hvornår Holger Rune spiller næste gang.

DatoTurneringKategoriResultat
1.januar – 7. januar 2024Brisbane, AustralienATP 250Finale
14. januar – 28. januar 2024Australian Open, Melbourne, AustralienGrand Slam2. runde
28. januar – 4. februar 2024Open Sud de France, Montpellier, FrankrigATP 250Semifinale
12. februar – 18. februar 2024Rotterdam Open, Rotterdam, FrankrigATP 5002. runde
26. februar – 2. marts 2024Mexican Open, Acapulco, MexicoATP 500Semifinale
6. marts – 17. marts 2024BNP Paribas Open, Indian Wells, USAATP 1000Kvartfinale
19. marts – 31. marts 2024Miami Open, Miami, USAATP 10002. runde
7. april – 14. april 2024Monte Carlo Masters, Monaco, FrankrigATP 1000Kvartfinale
15. april – 21. april 2024BMW Open, München, TysklandATP 250Semifinale
24. april – 5. maj 2024Madrid Open, Madrid, SpanienATP 10003. runde
8. maj – 19. maj 2024Rom Open, Rom, ItalienATP 10003. runde
27. maj – 9. juni 2024French Open, Paris, FrankrigGrand Slam

Bookmaker vs. TV: Fordele og ulemper ved streaming af Holger Rune

Der er visse forskelle på at streame Holger Runes kampe hos en bookmaker og på at overvære Holger Rune kampene i TV. Når du streamer hos bookmakerne, undgår du reklamer.

Du kan altså få den fulde oplevelse, hvor du også er med Holger Rune på sidelinjen, når spillerne tager deres trænersnak ved sidebytte (disse ryger nogle gange i TV, fordi der skal være plads til reklamespots).

Når du streamer Holger Rune hos bookmakerne, er signalet også hurtigere. Der er op til 5 sekunders forskel på bookmakernes streamingsignal og det typiske TV-signal, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt, hvis du har lyst til at livebette på Holger Runes kampe og tennis i det hele taget.

Og nu vi er ved odds, er den helt store forskel selvfølgelig, at du hos bookmakerne har liveodds-sektionen lige ved hånden, når du streamer kampene. Du kan altså følge med i, hvordan oddssætningen ændrer sig fra point til point og dermed slå til på det helt rigtige tidspunkt (da du allerede er logget ind for at streame).


Nogle gange kan du se Holger Rune på stream, men ikke på TV…

Når TV-kanalerne lægger program, skal de tage højde for en række forskellige interesser (og ikke kun tennissens).

Derfor kan du komme ud for, at du helt må undvære Holger Rune på TV – eller at danskerens kamp endda afbrydes undervejs for at give plads til andre programmer.

Tennissporten kan være ret følsom overfor regnvejr, og naturens kræfter kan således udfordre TV-kanalernes planlægning.

Men: Hos bookmakerne bliver kampene altid vist i fuld længde. Hvis der kommer en regnvejrspause, holder signalet simpelthen bare pause, indtil kampene genoptages.

Bookmakerne skal desuden ikke vurdere, om de skal vise Holger Rune frem for eksempelvis nyhedsudsendelser, og derfor kan du opleve, at du har stream til Rune hos bookmakerne – mens du ikke kan opleve ham i TV.


Bookmakernes streaming er det “gratis” alternativ til abonnement

Vi sætter “gratis” i anførselstegn, da du trods alt skal have penge stående på din sportssaldo for at kunne live streame alverdens sportsbegivenheder, inklusive Holger Runes tenniskampe, hos bookmakerne.

Der hersker dog ikke krav til, hvordan du skal bruge de penge, du har stående. Der er ingen PPV

Derfor bør du se Holger Runes næste kamp

Der er nedslagspunkter i historien, mange gerne ville have oplevet. Månelandingen. Murens fald i Berlin. Og der er lignende begivenheder i sportens verden. Viktor Axelsens mange sejre. Da Danmark vandt EM i fodbold i 1992. Og en hel masse andre. Lige nu skal du holde dig til, for hver eneste kamp, Holger Rune spiller, har potentialet til at blive et sådant øjeblik. 

Den unge dansker har krydset tærskelen til den absolutte verdenstop, og sidste år blev han den første spiller i historien til at besejre fem Top10-spillere i en og samme turnering (Paris).

Og der er formentlig meget mere på vej. Så se hans næste kamp, og så kan du måske om 10-15-20 år fortælle historien, om dengang du så skabelsen af en dansk verdensstjerne. 

Du har i hvert fald alle muligheder for at følge med, for der er mange forskellige bookmakere, som livestreamer praktisk talt alle tenniskampe med et kamera langs sidelinjen.

Så du kan se med live, når Rune indtager græsset i England, gruset i Sydeuropa eller hardcourt i USA. Sæt en masse krydser i din kalender, så du er klar, når danskeren svinger kasketskyggen om på baghovedet og svinger ketsjeren i retning af bolden.

1️⃣ Kan jeg live streame Holger Runes næste kamp?

Ja, du kan live streame samtlige Holger Runes kampe lovligt hos bet365*.
Geo-restriktioner gælder. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

2️⃣ Hvornår spiller Holger Rune igen?

Holger Vitus Nodskov Runes næste kamp er ved French Open, Paris i Frankrig. Han møder Daniel Evans tirsdag den 28. maj 2024 klokken 16:00. Se kampen live gratis ved at følge vores guide.

Holger Rune 2024

Andre sider med Holger Rune