18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Holger Rune – Sebastian Baez: Odds og optakt den 26. oktober 2023

Holger Rune møder argentinske Sebastian Baez i 2. runde af ATP 500 Swiss Indoor i Schweiz. Danskeren slog i 1. runde serbiske Kecmanovic efter et flot comeback nede med et sæt og et break ved 3:4 i 2. sæt. Holger Rune er tilbage. Håber vi. Holger Rune – Sebastian Baez går i gang klokken 18:00 torsdag d. 26. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Holger Rune - odds og optakt til Rune - Baez ved Swiss Indoor ATP 500 i Basel 2023 torsdag den 26. oktober 2023

Holger Rune fandt gnist, gejst og storspil frem, da han var allermest presset mod Kecmanovic i 1. runde. (Foto: IMAGO / Camilla Stolen)

Holger Rune på vej mod storformen?

Nå for Søren. Der skulle bare en Boris i boksen hos Holger Rune, så kom der en smule robusthed og modstandskraft hos den unge dansker igen. 

Ingen kan være i tvivl om evnerne. Når Holger Rune rammer boldene rigtigt, synger englene, og solen skinner fra en skyfri himmel. Han spiller tennis som en naturkraft med instinkt, styrke og frækhed.

Men alt det har Holger Rune ikke rigtigt formået at vise i de seneste måneder. Efter Wimbledon i  juli, august og september gav 10 kampe uhyrlige ni nederlag. Av-av-av.

Og der er ingen grund til at løbe rundt med ketsjeren over hovedet endnu. For i Beijing vandt Rune også en kamp. Mod Auger-Aliassime! For så at tabe til bulgarske Dimitrov i den følgende runde. 

Og taber Rune til Baez her, kan vi igen trække overskrifterne med krise og nedtur frem fra skuffen. Men der var nu alligevel noget anderledes ved sejren over Kecmanovic. 

Da Rune slog Auger-Aliassime i Beijing, var det to modløse spillere, der ikke så meget bragede som stille famlede sammen.

Det var trods alt noget andet med Kecmanovic, der var i fin fom efter en stærk turnering i Stockholm i seneste uge. 

Og Rune var da også helt nede i posen med et meget tamt 1. sæt, der blev tabt 1:6, og da danskeren så blev brudt til 3:4 i 2. sæt, så det kulsort ud. 

Heldigvis kom solen hurtigt frem igen, for Holger brød straks tilbage og fik endnu et break ved 6:5-føring, så han snuppede sættet. 

Og så var det en helt anden Holger, der i 3. sæt bare skulle bruge endnu et break for at vinde sættet 6:3. Det mentale er vigtigt. 

Det var måske ikke helt deroppe, hvor vi ved, danskeren kan være. Men sejre er vigtige. Og sejre som tirsdagens er ekstremt vigtige. Nu kører toget. Kom så Holger!

Cola-fri Baez fortsætter flotte sæsontakter

22-årige Sebastian Baez er lige nu nummer 29 på verdensranglisten, men for en måned siden var han helt oppe som nummer 27, og det er hans højeste placering nogensinde. 

Det indikerer fint, at argentineren er i gang med en stærk sæson. Han har i 2023 vundet tre ATP-titler ud af karrierens i alt fire. 

Han vandt på hjemmebane i Cordoba i februar, og i august vandt han så både i Kitzbühel og Winston-Salem. To af sejrene har været på grus, men den seneste var på hardcourt. 

Alle karrierens seks ATP-finaler har været i ATP 250-turneringer, så denne ATP 500 i Basel er et boks lidt uden for Baez’ normale vægtklasse. Men han er selvfølgelig også kun nået til 2. runde indtil videre. 

I 1. runde blev det til sejr mod australske Christopher O’ Connell i tre sæt 6:7, 6:4, 6:3. 

Baez har to gange i 12 forsøg været i 3. runde i en Masters-turnering, mens han i otte Grand Slam-turneringer kun én gang har formået at spille sig til 3. runde. 

Det var så ved den seneste – US Open – hvor han slog Coric og Alvez i de første to runder, før det blev til nederlag til Medvedev i 3. runde.

I modsætning til Holger Rune, der har været noget kaotisk på trænerfronten det seneste års tid, har Sebastian Baez haft den samme træner siden 2015 i skikkelse af Sebastian Gutierrez.

At træner Gutierrez kan noget, kan man forsikre sig om ved at læse Baez’ profil på ATP-tourens hjemmeside, for her fremgår det, at Gutierrez har fået Baez til at stoppe med at drikke cola og spise is. Så er pengene jo nærmest tjent ind allerede.

Sebastian Baez - odds og optakt til Rune - Baez ved Swiss Indoor ATP 500 i Basel 2023 torsdag den 26. oktober 2023

Argentinske Sebastian Baez har haft en flot sæson, men kan han tumle Holger på hardcourt? (Foto: IMAGO / Camilla Stolen)

Match up: Holger Rune vs. Sebastian Baez

Rune og Baez har mødt hinanden tre gange tidligere. Seneste møde var dog mere end halvandet år siden, for vi skal tilbage til Buenos Aires i februar 2022. Dengang vandt Baez 7:6, 6:3.

Holger Rune kan dog glæde sig over, at det blev til dansk sejr, da de mødtes første gang. Det var i Santiago i Chile, og det blev til sejr med cifrene 6:3, 6:2. 

De har også spillet i Santiago, Chile i en kvalifikation, hvor Baez vandt.

Dette er altså deres første duel i Europa, og første gang de mødes på hardcourt. De tre første dueller har alle været på grus.

Holger Rune – Sebastian Baez odds

Holger Rune er klar favorit hos bookmakerne, hvor du kan få odds 1,47 hos Unibet* på sejr til danskeren.

Tror du på endnu en sejr til Baez, kan du score nydelige 2,80 gange grunkerne retur hos Betsson*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Holger lignede endelig sig selv igen

Altså det er jo dejligt, Holger Rune fik løftet sig op ved hårrødderne i mandagens kamp mod Kecmanovic. Men det føles også en kende træls efter at have bakket ham op siden Wimbledon og troet på vendepunktet kom. 

Da så vendepunktet kom, var forslaget at spille på modstanderen. Eller! Var det vendepunktet?

Det vil vise sig torsdag mod Sebastian Baez, men der har været spredte lyspunkter den seneste tid. Det var der jo også for eksempel i nederlaget i sidste uge til Kecmanovic. 

Spillet har i glimt vist sig fra sin bedste side, men det mentale har ligget i ruiner for den unge dansker. 

Måske er det rent faktisk tilstedeværelsen af Boris Becker, der har gjort en forskel? I hvert fald var der noget af den Rune, vi alle lærte at holde af sidste år, da han for alvor slog igennem. 

En voldsom vilje og ulyst til at acceptere nederlag – ja ikke engang tabte bolde vil han acceptere.

Defensiven er igen i topform, og fysikken tillader ham at springe rundt og få meget mere, end man troede menneskeligt muligt tilbage på den anden side af nettet. 

Lad os ikke glemme, at Rune var på vej ned i sækken efter 1:6 i 1. sæt. De fulgtes ad i 2. sæt til 3:3, hvor Baez brød danskeren. Hér ville det mentale have fået Holger til at knække i de foregående kampe. 

Men hér viste han styrke og brød straks tilbage, og derfra var det næsten ren opvisning med storspil og kloge beslutninger fra danskeren, frem til sejren blev sikret.

Lad os håbe, det betyder, vi får det bedste fra Rune i resten af sæsonen. Vores bud her er, at han er tilbage, og så banker han også Baez i to sæt. 

Buddet herfra: Holger Rune vinder 2:0  

*Reklamelink

Unibet
2,25
Holger Rune vinder 2:0
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar