18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holger Rune – Pablo Carreno Busta: Odds og optakt den 10. august 2022

Der var ingen tvivl om Holger Runes sejr, da han endelig kom i kamp mod italienske Fabio Fognini. 6:3, 7:5 vandt danskeren i to overbevisende sæt, og nu gælder det anden runde ved ATP 1000-turneringen i Montreal. Holger Rune – Pablo Carreno Busta går i gang klokken 18:30 onsdag d. 10. august 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Holger Rune bankede Italienske Fabio Fognini i 1. runde i ATP 1000-turneringen i Montreal. (Foto: Bildbyrån)


Har vi fundet Holger igen?

Efter syv nederlag på stribe fik Holger Rune i sidste uge en sejr i Washington mod franske Benoit Paire. Så tabte han godt nok efterfølgende til JJ Wolf, men det var altså endelig langt om længe igen en sejr. Nu gælder det den store ATP 1000-turnering i Montreal, der er enormt stærkt besat med Medvedev, Alcaraz og Tsitsipas som de højest seedede. 

Seedninger skal Holger Rune ikke bekymre sig om. Han skal finde glæden, troen og sejrene igen, og det lykkedes i første runde mod italienske Fabio Fognini. Kampen måtte udsættes et lille døgn, og den megen ventetid er et hårdt spil for nerver og for evnen til at holde fokus. Det lykkedes dog fint for Holger Rune, der holdt egen serv hele kampen, og to gange brød Fognini til sejr 6:3, 7:5. 

Serven er altså ved at være på plads. Med sejre kommer selvtillid. Med selvtillid kommer også sikkerheden i de store slag og det højt anlagte spil, som er dér, hvor Holger Rune er allerbedst. Der er altså forhåbninger om, at han kan ramme formen med US Open blot halvanden uge væk. Det er lovende.   

Pablo Carreno Busta kom videre fra 1. runde ved at slå 11. seedede Berrettini. (Foto: Bildbyrån)


Busta bider fra sig

Pablo Carreno Busta åbnede turneringen i Montreal med sejr over 11. seedede Berrettini. Det var samtidig revanche for deres møde ved Australian Open, hvor italieneren sendte Carreno Busta ud af turneringen. 31-årige Carreno Busta er primært grusspiller, men han er absolut kompetent på hardcourt også. Det er to gange tidligere i karrieren blevet til semifinaler i US Open, så han kan sit kram på det hurtige underlag også. 

Med sejren over Berrettini kan Carreno Busta glæde sig over en duel mod en useedet modstander, men i næste runde venter formentlig endnu en italiener i skikkelse af turneringens 7. seedede Jannik Skinner. Det er en topturnering, hvor der absolut ikke er plads til slentren og slendrian, for der venter klassemodstand i alle kampe. Spanieren vil dog være tilfreds med Rune som modstander, når man tager de to spilleres indbyrdes historik in mente. 


Match up: Holger Rune – Pablo Carreno Busta

Det er tredje gang, de to spillere mødes. Senest var i midten af juni, hvor de tørnede ud på græsset i Halle. Her var Rune helt høj af oplevelsen fra French Open, men han kom ned på jorden igen og blev slået i to sæt. 

Lidt bedre gik det for Holger Rune, da de mødtes i september 2021 i Metz. Der spiller man på hardcourt. Her vandt Carreno Busta i kvartfinalen 2:1 i sæt. Cifrene 6:4, 3:6, 6:4 vidner om et tæt opgør. Danskeren spillede en mere end godkendt kamp i rollen som underdog, men det blev den rutinerede spanier der snuppede sejren. 

Det vil vise sig i aften, om tredje gang er lykkens gang for Holger i duel med Carreno Busta.


Holger Rune – Pablo Carreno Busta odds

Hvis bookmakerne har ramt skiven, kan vi forvente en helt lige kamp, for oddsene er stort set lige på de to spillere. Holger Rune kan du hente pengene hjem 1,98 gange med hos Nordicbet*, mens sejr til Carreno Busta lige nu er bedst betalt hos 888Sport*, der giver dig skejserne retur 1,90 gange på spansk sejr.

Det er muligt at live streame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Knivskarp duel på hardcourt igen

Da Carreno Busta i juni havde sendt Holger Rune ud af turneringen i Halle, fortsatte spanieren til kvartfinalen mod Kyrgios, hvor han blev sendt ud. Siden har spanieren spillet ni kampe, og kun ved turneringen i svenske Båstad lykkedes det at vinde mere end én kamp i samme turnering. Så selv om spanieren har to sejre mod nul i forhold til Rune, er det ikke sikkert, Carreno Busta føler sig særskilt flyvende for tiden. 

Det gør Holger Rune vel næppe, men for nu at blive i den terminologi må han trods alt have en fornemmelse af, at flyet snart er på vingerne i igen. Efter den forfærdelige stime med syv nederlag på stribe begyndende med kvartfinalen i Paris mod Casper Ruud er det trods alt blevet til to sejre i de sidste tre, og hvad der er endnu vigtigere er spillet begyndt at hænge bedre sammen. Serverne sad i skabet i går mod Fognini, og kan Rune så også løfte resten af sit spil, bør han være nået til et punkt, hvor han kan fjerne nullet ud fra antallet af sejre mod Carreno Busta. 

Holger Rune har været i tre sæt i to af de seneste fire kampe, mens det for Carreno Busta kun gør sig gældende for én af hans seneste fem. Men deres hidtil eneste møde på hardcourt gik i tre sæt, og fornemmelsen er vel stadig, at Carreno Busta er en anelse skarpere end Rune på hardcourt med de to US Open-semifinaler in mente. Omvendt virker det til, at Holger Rune-flyet er på vej på vingerne, og rammer han topformen igen, er han en bedre spiller end spanieren. Vi går med en kamp, der må i tre sæt for at finde en vinder. 

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

Nordicbet
2,25
Over 2,5 sæt
Gå til Nordicbet *

Anbefaling kl. 07:00 d. 10. august 2022. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar