18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.75
2/10
Huachipato
Cobreloa
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
20. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

2.60
1/10
Esbjerg fB
OB
Tipped at 2.60
Dagens BetBuilder-avatar
20. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.66
1/10
Molde
KFUM
Tipped at 1.66
Dagens Spil-avatar
20. jul.
20:15
sport-icon

Anbefalet til

1.96
1/10
Silkeborg IF
Sønderjyske
Tipped at 1.96
Dagens BetBuilder-avatar
21. jul.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
Vejle Boldklub
Randers FC
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
21. jul.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 1.75
Frank Pilantra-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Holger Rune på græs mod Thompson

Holger Rune tager hul på græssæsonen ved det traditionsrige Queen’s Club Championships i London, og i 1. runde er det med australsk modstand i Jordan Thompson. Holger Rune – Jordan Thompson går i gang klokken 14:30 mandag d. 17. juni 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvornår Holger Rune spiller næste kamp på vores site.

Odds og optakt til Holger Rune - Jordan Thompson ved Queen's Club Championship i London mandag den 17. juni 2024 klokken 11:00.

Holger Rune spillede en stærk French Open – kan han tage de takter med videre til græs-sæsonen? (Foto: Ritzau / Alamy Live News)

Rune på rette spor

Holger Rune skal på græs igen, og det kan blive ganske fornøjeligt, efter at han i 2023 virkede til at flå hul på det betændte græs-sår, der havde plaget ham indtil da. 

Først nåede han semifinalen i netop Queen’s Club Championship, hvor det blev til nederlag i De Minaur – en meget sandsynlig semifinalemodstander igen i år, hvis danskeren når så langt. 

Og derefter en nydelig kvartfinale i Wimbledon med særligt den flotte kamp mod Dimitrov i 4. runde som et højdepunkt før nederlaget til den senere vinder Alcaraz – som meget kan vel kan vente som finalemodstander i Queen’s Club. 

Det blev ved drømmen om en titel i French Open, men Holger Rune leverede to solide kampe mod Evans og Kovalik med den hårdt tilkæmpede 5-sætssejr mod Cobolli imellem. 

Og i 4. runde mod Zverev leverede Rune en stor kamp og måtte først give sig i 5. sæt til den formstærke tysker. Danskeren er alligevel drattet yderligere et par pladser på ranglisten og er nu nummer 15.

Nu gælder det altså på græs, hvor opvarmningen i Queen’s Club er med kapabel modstand, før det går løs med sæsonens tredje Grand Slam på det traditionsmættede græs i Wimbledon. 

Som 7. seedet åbner Rune med en kamp mod useedede Thompson, og bliver det til sejr, venter vinderen af det lokale wildcard Andy Murray – det kunne blive en publikumsmagnet – eller den kvalspiller, som Murray møder i 1. runde. 

Allerede i 3. runde er det kvartfinaler, og her kan det meget vel blive Taylor Fritz, der bliver modstanderen. Amerikaneren har også en kvalspiller i 1. runde, og han vil i 2. runde møde vinderen af Raonic og Norrie. 

I en eventuel semifinale venter efter planen 2. seedede De Minaur eller måske 6. seedede Ben Shelton, mens 1. seedede Alcaraz meget vel kan blive finalemodstanderen.

Thompson i fæl og toptræls taberstime

30-årige Jordan Thompson er fra Sydney i Australien, og han er aktuelt nummer 37 på verdensranglisten efter i februar at have nået karrierens højeste placering som 32. 

Australieren har et mantra, der siger: Hard work always pays off, og ser man bort fra den manglende originalitet, er det nok et mantra, der siger noget om mandens arbejdsetik. 

Hvad han mangler i originalitet i sit mantra, har han måske i sin smag for tatoveringer, for Thompson er tatoveret med det australske våbenskjold på sin højre biceps. 

Det har dog ikke givet pote på banen i denne sæson, hvor australieren har kæmpet med tingene. 

Det gik nogenlunde i januar og noget af februar. Her nåede Thompson semifinalen i Brisbane, og efter en lidt tidlig exit i Australian Open blev det hurtigt bedre. 

Kvartfinaler i både Dallas og Delray Beach blev toppet med en titel i Los Cabos i Mexico med finalesejr mod Casper Ruud med 6:3, 7:6 efter i semifinalen at have sendt Zverev ud. 

Men på det seneste har formen haltet mere for australieren. Både i Acapulco og de to Mastersturneringer i Miami og Indian Wells røg han ud i første hug. 

I Barcelona midt i april tabte han til Casper Ruud i 3. runde, og siden er det blevet til nederlag i første forsøg i både Madrid og Rom Masters og French Open. 

Og i sidste uge i Rosmalen, hvor Thompson ellers har været i finalen to gange tidligere i karrieren, røg han ud i 1. runde mod Milos Raonic. Av. 

Odds og optakt til Holger Rune - Jordan Thompson ved Queen's Club Championship i London mandag den 17. juni 2024 klokken 11:00.

Jordan Thompson vandt tidligere i år Madrid Masters i double med amerikanske Sebastian Korda. (Foto: GONZALEZ OSCAR / Alamy Stock Photo)

Match up: Holger Rune vs. Jordan Thompson

Det er første gang, de står over for hinanden. 

Holger Rune vs. Jordan Thompson odds

Holger Rune er klar favorit hos bookmakerne, og det betyder, at der er odds 1,38 at hente hos Betfair* på dansk sejr. 

Har Thompson vundet din tillid, kan du vinde skillingerne tilbage 3,20 gange med bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Rune river sig selv op ved hårrødderne

Der har været dejligt stille om Holger Rune efter hans exit fra French Open. 

Han var et smut i Herning for at spille showkamp med Caroline Wozniacki, og det nød han tydeligvis, men ellers har der været Radio Tavshed fra Rune-lejren. 

Det er skønt, for det plejer at betyde, at der er fokus på alt det væsentlige. Fokus på at forbedre detaljer i spillet. Store såvel som små.

Og det har Rune som regel godt af. Han virker lærenem. Han virker lydhør. Og han virker heldigvis stadig sulten. 

Vores bud til denne kamp er, at Rune banker Thompson godt og grundigt og uden at afgive sæt.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
2,00
Holger Rune vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar