18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Holger Rune – Miomir Kecmanovic: Odds og optakt den 24. oktober 2023

Holger Rune møder serbiske Miomir Kecmanovic igen. I onsdags tabte danskeren i sit titelforsvar i Stockholm til serberen, og nu har lodtrækningen så sat de to over for hinanden igen, når de spiller ATP 500 i Basel. Holger Rune – Miomir Kecmanovic går i gang klokken 18:00 tirsdag d. 24. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Holger Rune spiller ATP 500 i Basel efter en lang periode uden succes.

Holger Rune spiller ATP 500 i Basel efter en lang periode uden succes. (Foto: IMAGO / Emma Wallskog / Bildbyrån)

Det ligner efterhånden desperat famlen efter et panikhåndtag

Det har været noget rod med trænersituationen for Holger Rune. Franske Mouratoglou kom ind i en sideordnet rolle med den mangeårige træner Lars Christensen. 

Christensen er i perioder fraværende af personlige årsager. Men i september meldte Rune-lejren, at franskmanden var ude, og at Rune var tilbage i den trygge havn hos Lars Christensen for at finde fokus, ro og forbedringer midt i karrierens største krise. 

I Stockholm i sidste uge var Lars Christensen så alligevel ikke med, og siden er det kommet frem, at Holger har trænet med tennislegenden, den tidligere fængselsdømte Boris Becker, i Monaco. 

Så nu er Becker ansat som Super Coach, mens Lars Christensen endnu engang er parkeret ude bag hækken som det sikre andetvalg, hvis alt andet glipper. 

Præcis hvad der foregår er svært at sige, men det kunne godt se ud til, at den der med ro og fokus hos Lars Christensen ikke rigtig kan overholdes, når det bliver praksis. 

Holger Rune har tabt 10 af sine sidste 11 kampe. Han udtrykker selv optimisme og tro på, at det vender, hvad øjeblik det skal være. 

I Stockholm var der sådan set også flere positive elementer i spillet, men så snart der var en smule modgang, punkterede troen tilsyneladende, og så kunne serberen med solidt-uden-at-være-prangende-spil sikre sig en klar sejr.

Kecmanovic pumpede point ind på positiv-kontoen

Den 24-årige serber, Miomir Kecmanovic, kom til Stockholm med fem sejre i de 18 forudgående kampe, men serberen leverede en fin turnering og kom helt frem til semifinalen. 

Han bankede wildcardspilleren Friberg i 1. runde, verdens #6, Rune, i 2. runde, og lokale Elias Ymer, der trak sig i kvartfinalen ved stillingen 6:3, 3:2 til Kecmanovic. 

Det hjalp dog ikke serberen i semifinalen mod russiske Pavel Kotov, der vandt 6:3, 6:4 lørdag eftermiddag. 

Det må trods alt have givet Kecmanovic en god oplevelse og en masse selvtillid forud for denne kamp, for han havde overordnet temmeligt godt styr på kampen mod Holger Rune i onsdags. 

I Schweiz har lodtrækningen maget det således, at vinderen af Rune vs Kecmanovic skal op mod argentinske Baez i 2. runde, mens det formentlig er amerikanske Sebastian Korda, der venter i kvartfinalen – eller måske Andy Murray. 

Semifinalen vil så forventeligt være mod Taylor Fritz, men det kan også blive enten Wawrinka eller Auger-Aliassime, mens det kan blive norske Ruud, der venter i finalen. 

Miomir Kecmanovic nåede til lørdagens semifinale i Nordic Open efter at have banket Rune i R2. (Foto: IMAGO / Bildbyrån / Emma Wallskog)

Match up: Holger Rune vs. Miomir Kecmanovic

De to spillere mødtes for første gang i onsdags, hvor Kecmanovic vandt i 2 sæt med cifrene 7:6, 6:2.

Holger Rune – Miomir Kecmanovic odds

Danskeren er favorit trods nederlaget i onsdags, og du kan få 1,83 hos Marathonbet* på dansk sejr. 

Ser du mere endnu en serbisk sejr for dig, kan du score skejserne retur 2,05 gange hos Betfair*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Er mere uro mon løsningen for Holger Rune?

De havde lige analyseret sig frem til, at roen og trygheden hos Lars Christensen var løsningen. Og nu er det så i stedet Boris Becker, der er ugens Shiny New Thing i Rune-lejren.

Hvad der foregår i kulisserne, ved vi jo af gode grunde ikke, men det, vi kan se, ser ekstremt rodet, planløst og efterhånden en kende desperat ud. 

Der er krise. Holger Rune vinder ikke alle de kampe, talentet og evnerne helt sikkert rækker til. Og der er jo mange forskellige måder at tackle det på. 

Én er at stikke snuden i sporet, tro på egen retning og arbejde nådesløst, frem til det vender igen. En anden er at stikke snuden i luften og lede efter mulige eksterne løsninger. 

Men selv quickfixes kan kræve tålmodighed, og det ser der ikke ud til at være meget af hos Holger Rune for tiden. 

Hans spil var bedre i onsdags end længe set. I perioder. Og på et tidspunkt vender det for ham. Oddsene på Rune-sejr er denne gang 1,83, mens de i onsdags var 1,61 før kampstart. 

Men jeg har tabt troen. Jeg skal have bedre odds, hvis det skal være attraktivt at gå med en sårbar, skrøbelig og stadig ufokuseret dansker. 

Buddet denne gang er endnu en sejr til driftsikre Kecmanovic til lidt mere end 2 gange penge. 

Buddet herfra: Miomir Kecmanovic vinder  

*Reklamelink

Betfair
2,05
Miomir Kecmanovic vinder 2:0
Gå til Betfair *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar