18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Holger Rune – Miomir Kecmanovic: Odds og optakt den 18. oktober 2023

Holger Rune skal forsvare sin titel i Nordic Open midt i sin korte karrieres største resultatmæssige krise. Han møder i 2. runde serbiske Miomir Kecmanovic, der er nummer 53 på verdensranglisten. Her er Holger Rune gledet fra den flotte 4. plads i august til 6. pladsen aktuelt. Holger Rune – Miomir Kecmanovic går i gang klokken 19:30 onsdag d. 18. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Holger Rune- Odds og optakt til Rune v Kecmanovic ved Nordic Open 2023 onsdag den 18. oktober

Holger Rune leder og leder og leder efter lidt medvind. (Foto: IMAGO / AFLOSPORT)

Holger Rune siger selv, krisen er ovre

Det har været nedslående at følge Holger Rune siden den flotte kvartfinale ved årets Wimbledon i juli. 

Siden er det blevet til otte nederlag i ni kampe, og de to mixeddoubler ved Hopman Cup med Clara Tauson gav også nederlag. Altså en temmeligt jammerlig stime af nederlag. 

I Shanghai Masters måtte danskeren lægge ryg til en decideret afklapsning mod verdens nummer 134, amerikanske Brandon Nakashima, der slog danskeren 6:0, 6:2. Av.

Så måske er det lidt svært at tro helhjertet på, når Holger Rune fortæller, at han har trænet godt i den forløbne uge hjemme i Monaco og nu mener, krisen er ovre. 

Boris Becker har været forbi lejren i Sydfrankrig og bidrage med træning og input, og måske er en retur til Stockholm, hvor danskeren vandt sidste år et godt sted at genstarte sæsonen. 

Der har været to sider af mønten. De fysiske udfordringer med kroppen, der virker slidt og skrøbelig.

Den anden side handler om alt det uden for banen. Trænertumulten med Mouratoglou og Lars Christensen. Kærlighedshistorien med italienske Caroline Donzella. 

Det er meget at tackle. Og måske har det været for meget.

Så vi kan håbe, der falder ro på tingene, og det er en temmeligt fordelagtig lodtrækning, danskeren har fået i Stockholm, så der er chance for overkommelige sejre i de første runder, og så kommer selvtilliden måske igen i raketfart. 

Og med selvtilliden kommer det gode spil. Og med det gode spil kommer sejrene, Er det for optimistisk? Det vil vise sig. 

Kecmanovic er også i uvejr

Den 24-årige serber var i begyndelsen af sæsonen oppe som nummer 27 på ranglisten, men han er altså dalet ud af top 50 på nuværende tidspunkt. 

Sæsonen har budt på 22 sejre og 26 nederlag for serberen. Fire semifinaler og to af dem blev til finaler, der endte med nederlag. 

I karrieren har Kecmanovic stadig kun en titel på ATP-niveau, og den skal vi tilbage til Kitzbühel i 2020 for at finde. Dengang vandt serberen over Yannick Hanfmann 6:4, 6:4. 

Det er også blevet til to titler på Challenger-touren tilbage i 2017 og 2018, og de blev begge vundet i Kina i henholdsvis Suzhou og Shenzhen.

Kecmanovic vandt i 1. runde i Stockholm forholdsvis ubesværet over den svenske wildcard-spiller Karl Friberg med 6:4, 6:2. Svenskeren er nummer 433 på ranglisten. 

Siden Wimbledon i juli har Kecmanovic vundet seks af sine 14 kampe, så hans form er ikke i top.

Her kommer han dog med sejren fra 1. runde, og det kan måske give ham tro på tingene og momentum.

Miomir Kecmanovic - Odds og optakt til Rune v Kecmanovic ved Nordic Open 2023 onsdag den 18. oktober

Miomir Kecmanovic slog svenske Karl Friberg i 1. runde af Nordic Open. (Foto: IMAGO / Bildbyrån / Emma Wallskog)

Match up: Holger Rune vs. Miomir Kecmanovic

Det er første gang, de to spillere står over for hinanden.

Holger Rune – Miomir Kecmanovic odds

Danskeren er favorit hos bookmakerne, hvor du kan hente odds 1,61 hos Marathonbet* på sejr til Holger Rune

Er du mere til sejr til Kecmanovic, kan du rulle 2,38 gange indsatsen retur på kontoen hos bet365* på serbisk sejr.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Et mentalt skift kan være vejen frem

Det er væltet ind med nederlag til Holger Rune de seneste måneder. Blandet med skader, træner-bøvl og en kæreste er det meget at håndtere som 20-årig. Også for meget virker det til. 

Nu skulle der så endelig være faldet ro på trænersituationen. Holger Rune har valgt Lars Christensen. Endegyldigt.

Og så alligevel har Boris Becker stået i Monaco i denne uge for at træne danskeren. Er det bare mere fra samme hylde? Mere uro og bøvl i kulissen?

Det mener danskeren selvsagt ikke selv. Becker var en fremragende træner for Djokovic fra 2014-2016, og nu hvor tyskeren har udstået sin fængselsstraf for skatteunddragelse, er han givet stadig en dygtig træner. 

Men det er tvivlsomt, om han er en person, der giver mere ro til lejren? Det virker som et besynderligt valg at hive ham ind i en periode, hvor danskeren skal have ro omkring sig for at finde ind til sin kerne igen. 

For Rune er det så nok meget heldigt, at lodtrækningen i Stockholm ligner en motorvej mod endnu en titel. Hvis altså danskeren kan finde en smule selvtillid og en hel masse vilje frem. Det har manglet i de seneste måneder. 

Der er altså masser af grunde til at gå mod danskeren her. Men en fornemmelse siger, at returen til Stockholm og de velkendte rammer. Roen ved en uges træning uden at behandle skader. Og måske et frisk input fra Becker. 

Det kan alt sammen have løftet danskeren, og vi tror, han kommer buldrende ud og banker Kecmanovic i to sæt. Oddset på sådan en sejr til verdens nummer 6 mod 134 er i hvert fald godkendt.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 2:0  

*Reklamelink

bet365
2,50
Holger Rune vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar