18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holger Rune – Marc-Andrea Hüsler: Odds og optakt den 12. juli 2022

Mon ikke Holger Rune er meget begejstret for, at de kommende turneringer foregår på grus? Det var ingen succes for danskeren med græs-turneringerne i Halle, Eastbourne og Wimbledon. Han tabte i 1. runde i alle tre. Nu gælder det gruset i svenske Båstad, og her møder Rune i første runde kvalifikationsspilleren Marc-Andrea Hüsler. Holger Rune – Marc-Andrea Hüsler går i gang klokken 14:00 tirsdag d. 12. juli 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X og TV2 Play. 

Holger Rune har forberedt sig på gruset i Båstad. (Foto: Bildbyrån)


Holger Rune leger ‘Find Holger’ med sin mentale balance

Et helt vanvittigt stærkt forår på grus kulminerede for Holger Rune med den flotte kvartfinale i French Open og en plads i top 30 på verdensranglisten. Wow. Han kom formentlig noget ned på jorden igen i de tre græsturneringer, han nåede at spille. De endte alle med nederlag i første kamp, og dermed blev der ingen gentagelse af Grand Slam-euforien på Wimbledons græs. 

Nu venter så tre turneringer på grus, og at danskeren tager det hele meget seriøst, kan vi blandt andet udlede af hans seneste tilføjelse til staben. Den tidligere elitesoldat og nuværende mentale coach B. S. Christiansen er tilknyttet og skal hjælpe den unge dansker med at realisere det enorme potentiale. Det bliver interessant at følge, for det er nok også et spørgsmål om ikke at dressere Rune for voldsomt, for så risikerer man at miste hans kant og måske også hans topniveau. ‘B.S! Sæt i gang!’

I denne uge spiller Holger Rune i ATP 250-turneringen i Båstad i Sverige. Sidste år var Rune med på wildcard i Båstad, og her blev han i anden runde slået af turneringens senere vinder, Casper Ruud. Der er efterhånden ikke noget at sige til, hvis Rune lidt irriteret hvæser ‘Ham igen!’, når han ser Ruuds navn i turneringslisten. Ruud stoppede danskerens French Open-deltagelse, og hvis alt går, som det skal, mødes de to i finalen i Båstad. Men der er selvfølgelig et par runder, der skal gå optimalt for dem begge indtil da. 

Holger Rune begynder med kvalifikationsspilleren Marc-Andrea Hüsler fra Schweiz. Han har været gennem to kvalkampe, hvor han mandag besejrede verdens nummer 64, italienske Fognini. Og det er tredje turnering på stribe, at Hüsler spiller sig via kvalifikation til hovedturneringen, men indtil videre er han ikke kommet videre fra første runde. 

Den 26-årige schweizer har været på ATP-touren siden 2016, men han har endnu sin første titel til gode. Selv om den knap to meter lange mand har en stærk serv, har den altså endnu ikke været stærk nok til for alvor at løfte ham helt op på topniveau. Hans karriere går sådan set fremad, men det går meget, meget langsomt med at kravle op af ranglisten, hvor han endnu ikke har været blandt de 100 bedste.


Holger kommer buldrende

Holger Rune ligner indtil videre 100% en grusspiller. Hans udstråling og udbrud på græsset i årets tre turneringer indikerer, at han er enormt utilpas med underlaget og nærmest irriteret over, hvor anderledes græs er at spille på end det elskede grus. 

Så vi kan vel forvente, at han er som en kåd kalv på græs (altså grus!) igen, når han tørner ud tirsdag, og det stort anlagte spil må være blevet en smule ansporet også af Nick Kyrgios’ flotte præstation i Wimbledon. Det er ikke kun velfriserede dengsedrenge, der kan nå finalerne i tennis. Det må være opløftende og inspirerende for Rune. Også selv om ansættelsen af BS kan ses som et forsøg på at tilnærme sig en bedre balance mellem vredesudbrud og vinderslag.

Marc-Andrea Hüsler måtte gennem kvalifikationskampe for at være med i hovedturneringen i Båstad.
(Foto: Bildbyrån)


Match up: Holger Rune vs. Marc-Andrea Hüsler

De to spillere har aldrig tidligere mødt hinanden. 


Holger Rune – Marc-Andrea Hüsler odds

Danske Holger Rune er bookmakernes klare favorit her, og du kan få odds 1,36 på danskeren hos ComeOn. Hælder du mere til en ubehagelig overraskelse og overarbejde til BS Christiansen, er der fuldfede 3,52 gange grunkerne tilbage med Marathonbet på schweizisk sejr.

Det er muligt at live streame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Holger Rune tilbage på gruset med manér

Holger Rune må føle sig som et barn juleaften, der endelig får, hvad han har bedt om længe. En retur til grus. For danskeren virkede ukomfortabel og rent ud sagt vildt irriteret over kampene på græs i maj og juni. Så nu skal han vise, at hans rette niveau er i toppen, når han er tilbage på sit elskede grus. 

Schweiziske Hüsler slog overraskende den rutinerede italiener Fognini, der vandt i Båstad i 2018 og vandt ATP 1.000-turneringen i Monte Carlo året efter. Så Hüsler er ikke sådan lige at skubbe til side, men omvendt er han heller ikke alvorligt skræmmende. Den venstrehåndede mand fra Zürich har en stærk serv, men hvis Rune finder takterne fra French Open frem og finder balancen mellem sine gungho-slag og det mere traditionelle grundspil, bør han være et niveau eller to over Hüsler. 

Anbefalingen er overbevist om dansk sejr, og med udsigten til en eventuel finale mod den ved flere lejligheder tidligere norske banemand Casper Ruud lagt sammen med samarbejdet med mentalcoachen BS Christiansen bør det blive en mere fokuseret Rune, vi får at se. Derfor bliver vores bud, at han vinder kampen i to sæt. 

Buddet herfra: Rune vinder i 2 sæt

*Reklamelink

bwin
1,90
Holger Rune vinder 2:0
Gå til Bwin *

Anbefaling kl. 09:00 d. 12. juli 2022. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar