18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Holger Rune i München for at hente endnu en BMW

Holger Rune er tilbage i München for at hente titlen for tredje år på stribe. Modstanderen i 2. runde er colombianske Daniel Galan, som Rune aldrig tidligere har mødt. Galan er en klassisk grusspiller, der aktuelt er nummer 93 på ranglisten. Hvor Holger Rune nu er nummer 12. Daniel Elahi Galan – Holger Rune går i gang klokken 10:00 torsdag d. 18. april 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvornår Holger Rune spiller næste kamp på vores site.

Odds og optakt til Daniel Galan - Holger Rune i ATP 250 i München i Tyskland torsdag den 18. april klokken 10:00.

Holger Rune jagter hattrick i München. (Foto: BTW Images / Alamy Stock Photo)


Optimisme efter flot indsats i Monte Carlo

Det var i absolut stride forhold, at Holger Rune røg ud af Masters i Monte Carlo. Efter finalen i 2023 kostede det dyrt at tabe i kvartfinalen til Sinner, men der var nu masser at glæde sig over undervejs. 

Kampen i 2. runde mod indiske Nagal måtte udskydes på grund af regn, og så endte det med, at Rune skulle spille kampen færdig torsdag og derefter spille 3. runde mod bulgarske Dimitrov. 

Det klarede danskeren fint, og han vandt endnu en fremragende kamp mod Dimitrov. De passer godt sammen, de to. 

Fredag gjaldt det så kvartfinalen mod Jannik Sinner, og da Rune stadig var tilmeldt doubleturneringen med Taylor Fritz, blev Sinnerkampen lagt tidligt på dagen. 

Det gav ikke danskeren meget restitution, men han fik nu leveret brav modstand mod italieneren, der måske er verdens bedst spillende netop nu. 

Rune var nede med matchbolde i andet sæt men fik det klemt i tiebreak, og dér er danskeren mentalt uhyggeligt stærk. Så der måtte et tredje sæt til. 

Marginaler og en skidt dommerkendelse skubbede kampen i Sinners retning, men danskeren kunne forlade banen med løftet hoved. 

Nu er han tilbage i München, hvor det to år i træk er blevet til turneringssejr, men feltet er stærkt i denne omgang. Efter Galan venter formentlig Shevchenko, mens Auger-Aliassime eller lokale Struff kan blive semifinaleduellanter. 

Endelig kan finalen blive mod Zverev eller måske Taylor Fritz.

Galan med kedelig sæson indtil videre

27-årige Daniel Galan er Colombias aktuelt bedste tennisspiller. Han har været helt oppe som nummer 56 i verden, men for tiden er han nummer 93. 

2024 har indtil videre budt på syv nederlag i 10 kampe. Det er ikke imponerende. 

Galan åbnede året med at ryge ud af kvalen til Brisbane, mens han i Australian Open slog Kubler i 1. runde men tabte til argentinske Baez i den følgende runde. 

Derfra strøg colombianeren så direkte til grusunderlag, og efter nederlag i Cordoba til Munar blev det til en godkendt 2. runde i Buenos Aires, hvor Galan først måtte gennem to kvalrunder. 

Både i ATP 500 i Rio og Masters i Indian Wells og Miami blev det til hurtige exits. Galan forsøgte efter exit fra de to Masters at score mere succes i først Phoenix og derefter Houston, men det blev kun til to kampe i hver turnering. Skuffende. 

Det er anden gang i karrieren, at Galan stiller op i München, og første gang var tilbage i 2021. Her slog han Mischa Zverev og Gombos i kvalen og derefter amerikanske Korda i 1. runde.

I 2. runde blev det for voldsomt med Basilashvili, der vandt 6:4, 6:2 og sendte colombianeren ud. 

Nu er han igen i 2. runde, og det ser endnu engang svært ud at komme meget længere.

Odds og optakt til Daniel Galan - Holger Rune i ATP 250 i München i Tyskland torsdag den 18. april klokken 10:00.

Daniel Galan skal spille op til sit allerbedste for at genere Holger Rune. (Foto: Sipa US / Alamy Live News)

Match up: Daniel Elahi Galan vs. Holger Rune

Det er første gang, de to spillere står over for hinanden.

Daniel Elahi Galan – Holger Rune odds

Du kan få odds 1,20 hos bet365* på sejr til Holger Rune. 

Snupper Galan sejren, kan du snuppe 4,50 gange skillingerne retur med bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Milde Makrel for et niveau, Rune hev frem i Monte Carlo

Det var egentlig helt vanvittigt, hvad Holger Rune leverede under lidt besynderlige og meget vanskelige forhold i Monte Carlo. 

Først regnvejret og den afbrudte kamp mod indiske Nagal. Derefter afslutningen på den kamp og en meget kort pause før duel med Dimitrov. 

Og dagen efter en tidlig affære med Jannik Sinner i en som altid hektisk og passioneret italiensk atmosfære, hvor danskeren absolut ikke var publikumsfavorit. 

Midt i al virakken og problemerne viste Holger Rune noget af det absolut bedste tennis i meget lang tid, og han var reelt ikke mere end et vindpust, en dommerafgørelse og en anelse ekstra medvind fra at vinde mod Sinner. 

Det lover rigtig godt for grussæsonen, hvor Rune jo først skal toppe i finalen af French Open. Men han tager helt sikkert gerne endnu en BMW med hjem fra München, som han har gjort de to foregående år. 

Derfor er vores bud, at det bliver til en sikker dansk sejr mod Galan. To sæt og færdigt arbejde. 

Buddet herfra: Holger Rune vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
1,67
Holger Rune 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar