18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
AGF
Brøndby IF
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
14. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
14. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Australien U23
Jordan U23
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
15. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Holger Rune i fin form flyvende ind i Miami Open

Holger Rune står over for ungarsk modstand, når danskeren træder ind i 2. runde af Miami Open og møder Fabian Marozsan. Holger Rune er nummer 7 på verdensranglisten, hvor Marozsan er placeret som nummer 57. Fabian Marozsan – Holger Rune går i gang klokken 16:00 søndag d. 24. marts 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvornår Holger Rune spiller næste kamp på vores site.

Odds og optakt til Fabian Marozsan - Holger Rune i Miami Open R2 lørdag den 23. marts 2024 klokken 16:00.

Holger Rune træder ind i Miami Open i 2. runde. (Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Fabian Marozsán
Holger Rune
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. mar. 15:58.

Rune udstråler ro, harmoni og balance

I Indian Wells donerede Holger Rune penge til Børns Vilkår baseret på antallet af serveesser fra danskeren. 

I Miami har Rune allerede været involveret i et program med servering af mad til hjemløse i Florida, og han har også på Twitter delt et billede, hvor han hilser på den rigtige Ronaldo. Nå, tænker du måske. 

Men det er interessant, for det vidner om Holger Rune i balance og med overskud. Havde han en fornemmelse af, at intet fungerer på banen, ville han vende alt sit fokus og al sin energi mod træningen og kun have det ene for øje at forbedre sig. 

Dér er han ikke. Kvartfinalen i Indian Wells mod Medvedev er godkendt. Og danskeren ser ud til at trives på underlaget.

Der har været god tid til at akklimatisere sig til de ændrede forhold fra Californien til Florida, og danskeren træner, træner og træner. 

For tiden er der fokus på at forbedre offensiven, så mon ikke vi kan forvente at se en aggressiv og målrettet dansker, når det går løs lørdag. 

Sæsonen har indtil videre budt på finale i Brisbane, semifinaler i Montpellier og Acapuloco og altså senest en kvartfinale i den selvbetitlede 5. Grand Slam i Indian Wells. 

Holger Rune er et godt sted, og nu er det bare at fylde på med sejre, selvtillid og måske en titel. 

Marozsan har fået smag for meget mere

24-årige Fabian Marozsan har trådt forsigtigt på vejen mod tennistoppen. 

Fra 2019 og frem har han deltaget i 15 finaler på ITF- og Challenger-niveau, og bemærkelsesværdigt nok tabte han seks af de første otte finaler, mens det er blevet til seks sejre i de syv seneste. 

Sidste år i maj slog han verdens på daværende tidspunkt nummer 1, Carlos Alcaraz, og det blev begyndelsen til en nydelig opstigning. 

I Wimbledon 2023 nåede han for første gang hovedturneringen i en Grand Slam men røg ud i 1. runde. Senere på året nåede han så 2. runde i US Open.

Og sørme om ikke det blev til 3. runde i Australian Open i januar, hvor ungareren slog Cilic og Cerundolo i de første runder, før det blev til exit mod Taylor Fritz.

Derpå fulgte hurtige exits i både Rotterdam, Qatar og Dubai, før han i Indian Wells spillede sig til 4. runde med sejre mod Rodionov, Jarry og Seyboth Wild, før han tabte til Alcaraz. 

Marozsan deltog hverken i Indian Wells eller Miami open sidste år, så hvis han igen kan lave et run med 2 eller 3 sejre, vil det booste hans placering på ranglisten, der aktuelt er bedre end nogensinde for ungareren med en plads som nummer 57.

Men han skal jo allerførst være i stand til at besejre Holger Rune. 

Odds og optakt til Fabian Marozsan - Holger Rune i Miami Open R2 lørdag den 23. marts 2024 klokken 16:00.

Fabian Marozsan var overlegen i sin 1. runde-kamp i Miami, hvor han slog Kovacevic i to sæt. (Foto: IMAGO / Newscom World)

Match up: Fabian Marozsan vs. Holger Rune

Det er første gang, Fabian Marozsan og Holger Rune mødes.

Fabian Marozsan – Holger Rune odds

Hos bookmakerne er Holger Rune klar favorit, og du kan lige nu hente pengene retur 1,40 gange hos Unibet* på dansk sejr. 

Hælder du mere til Marozsan og ungarsk triumf, kan du triumferende putte 3,20 gange grunkerne retur i tegnebogen med bet365*, hvis Marozsan vinder. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Rune trækker i trådene

Fire af Holger Rune seneste fem sejre – Indian Wells og Acapulco – har været i to sæt. Kun Taylor Fritz hev danskeren ud i tre sæt i en Rune-sejr. 

Her møder han verdens nummer 57, og selv om Marozsan viser små fremskridt hele tiden, er det ganske enkelt en spiller, der bør være mindst ét og formentlig også to niveauer under danskeren, når han er i balance. 

Og det tror vi, han er – Rune; i balance. Efter de evindelige trænerrokader virker det til, at der er kommet ro på tingene med Mouratoglou og Carlsen i boksen.

Til denne turnering har mor Aneke helt bebudet, at hun ikke vil være til stede. Vores teen-tennisstjerne er ved at blive voksen. 

Det kan han snildt honorere, og derfor er buddet til denne kamp da også, at Holger Rune vinder i to sæt. 

Kan det blive bøvlet undervejs? Måske, for ungareren er stabil og pålidelig, men han har næppe de ekstraordinære værktøjer til at tæmme danskeren, hvis han rammer sit normale niveau. Sikker dansk sejr. 

Buddet herfra: Holger Rune vinder

*Reklamelink

Unibet
2,12
Holger Rune -1,5
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar