18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
5/10
Toulouse
Nice
Tipped at 1.70
Jens Bøye-avatar
3. mar.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

6.00
2/10
Paris-Nice 2024
Tipped at 6.00
Jesper Carstens-avatar
3. mar.
13:05
sport-icon

Anbefalet til

1.97
3/10
Lyngby
Hvidovre
Tipped at 1.97
BettingGuru-avatar
3. mar.
14:00
sport-icon

Anbefalet til

1.70
1/10
Nantes
Metz
Tipped at 1.70
Dagens Spil-avatar
3. mar.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.89
3/10
Brøndby IF
Vejle Boldklub
Tipped at 1.89
MJN1999-avatar
3. mar.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.62
4/10
Sheffield U.
Arsenal
Tipped at 1.62
MJN1999-avatar
4. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
Club Sport Herediano
S.V. Robinhood
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
5. mar.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
3/10
Club Sport Herediano
S.V. Robinhood
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
5. mar.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

2.60
3/10
Roma
Brighton
Tipped at 2.60
Mads Larsen-avatar
7. mar.
18:45
sport-icon

Anbefalet til

2.75
4/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 2.75
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.25
3/10
Oscar Awards 2024
Tipped at 3.25
Jesper Carstens-avatar
11. mar.
01:00

Holger Rune – Grigor Dimitrov: Odds og optakt den 1. oktober 2023

Endelig. Endelig. Endelig. Endelig lykkedes det for Holger Rune igen at vinde en tenniskamp, da han fredag morgen bankede Felix Auger-Aliassime. I 2. runde i Beijing venter bulgarske Dimitrov, som Rune mødte tilbage i årets Wimbledon og slog 3:1. Holger Rune – Grigor Dimitrov går i gang klokken 13:30 søndag d. 1. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Holger Rune - Grigor Dimitrov lørdag den 30. september klokken 04:00 2023 i Beijing R2

Holger Rune skal fortsætte med de fine takter fra sejren mod Auger-Aliassime fredag. (Foto: IMAGO / AFLOSPORT)

Hurra – vi har fundet Holger igen

Danske Holger Rune har været igennem en træls periode. Diverse skader har drillet, og formen har fulgt med ned i en bølgedal sammen med den svigtende fysik.

Det betød, at Rune gik ind til 1. runde-kampen i Beijing med syv nederlag på stribe, og han skulle møde canadiske Felix Auger-Aliassime, der er inde i et tilsvarende formdyk

Frygten var, at enten var Holgers fysiske problemer ikke helt ovre, eller også ville Auger-Aliassime benytte netop denne kamp til at rejse sig. 

Det gjorde han ikke. Rejste sig. Alene i 1. sæt leverede canadieren 12 uprovokerede fejl, og da Holger Rune samtidig lignede Holger Rune, når han er bedst, var der ingen nåde fra danskeren.

Solidt og tålmodigt spil. En serv, der så meget vellykket ud hele kampen. Og en spiller, der udstråler tro på tingene – og måske også tillid til træneren på linjen, hvor Lars Christensen igen er positioneret. 

En enkelt sejr flytter naturligvis ikke mange bjerge, men værdien i en kamp på det niveau af Rune kan vise sig meget større end en enkelt sejr. 

Nu venter bulgarske Dimitrov i 2. runde, og ham bankede Rune i deres hidtil eneste møde, som var tilbage i årets Wimbledon. 

Vanvittigt comeback af Dimitrov

Bulgarske Grigor Dimitrov er nummer 19 på verdensranglisten, men når han rammer sit topniveau, er han en af verdens allerbedste spillere med soliditet, flair og intelligent spilforståelse. 

Alt det var fraværende i 1. runde-kampen mod Mackenzie McDonald i Beijing. Dimitrov tabte sine to første servepartier i kampen, og så var 1. sæt nærmest allerede overstået. Det blev tabt 6:2 på bare 37 minutter. 

2. sæt var på vej ned af samme mørke gyde for bulgareren, der var nede med to breaks og bagud 1:5. 

Her fik han alligevel hanket op i sig selv og kæmpede sig tilbage med pludseligt flot spil. Det endte i tiebreak, som han vandt 7:4, og i 3. sæt var der ikke mere i McDonald, der tabte 1:6.

Dimitrov har i sine tre seneste turneringer tabt til tyske Zverev. Først i Cincinnati, så i US Open og senest i Chengdu i Kina. Det var også Zverev, der sendte bulgareren ud af årets French Open. Det må være lidt træls. 

Og mon ikke Dimitrov trods alt er lettet over, at han denne gang først kan møde tyskeren i en eventuel finale. Den tid, den bekymring, kan han med rimelighed tænke. 

Dimitrov var i finalen i Geneve i maj i år, hvor han tabte til tjekkiske Jarry, men ellers har det været en sæson uden de store højdepunkter for den rutinerede bulgarer.

Odds og optakt til Holger Rune - Grigor Dimitrov lørdag den 30. september klokken 04:00 2023 i Beijing R2

Grigor Dimitrov var ude i et stort comeback i sin 1. rundekamp mod McDonald. (Foto: IMAGO / tennisphoto.de)

Match up: Holger Rune vs. Grigor Dimitrov

Mødet ved årets Wimbledon er det eneste mellem de to spillere hidtil, og her vandt Holger Rune med 3:6, 7:6, 7:6, 6:3 i en fantastisk medrivende kamp.

Holger Rune – Grigor Dimitrov odds

Danskeren er en lille smule undertippet hos bookmakerne, og lige nu kan du få 2,10 gange skejserne tilbage på sejr til Holger Rune hos Betsson*.

Dimitrov er vurderet til at returnere pengene 1,72 gange, hvis han kan vinde kampen. Dét odds finder du også hos Betsson*. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Rune får hænderne fulde med revanchelysten Dimitrov

Bulgarske Dimitrov er det tætteste, tennisverdenen kommer på en Federer Light. Bulgareren er en ekstremt talentfuld og elegant tennisspiller. Men han har ikke vundet en titel, siden han vandt sæsonfinalen i 2017. 

Holger Rune er ikke så meget en elegant som en kraftfuld og eksplosiv spiller. Danskeren har enorme kraftudladninger, og det her kan blive en fremragende tenniskamp, hvis de to spiller bare nogenlunde op til deres potentiale.

Dimitrov rundede i sidste uge sin sejr nummer 400 på ATP Touren, og det er en forrygende præstation og siger noget om, at han holder et flot niveau.

Men Holger spillede på et niveau, der gav forhåbninger i fredagens kamp mod Auger-Aliassime. Canadieren er faret vild i kulkælderen og bare taber og taber, men danskeren leverede på alle parametre. 

Han varierede spillet, sendte stærke server af sted, udnyttede den kraftfulde forhånd og var ved nettet for at gøre arbejdet færdigt flere gange. Det lignede den sædvanlige Rune, og ham har vi savnet. 

Det her er en gevaldig test af danskeren, og selv om Runes fysik helt sikkert har bedst af kampe i to sæt, tror vi, det her skal afgøres i tre. Om det så bliver med dansk sejrherre? Det kan man jo håbe. 

Buddet herfra: Over 2,5 sæt  

*Reklamelink

Nordicbet
2,15
Over 2,5 sæt
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar