18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
4/10
Yulia Putintseva
Sloane Stephens
Tipped at 1.72
Bech-avatar
28. maj.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.72
1/10
Malmö FF
Elfsborg
Tipped at 1.72
Dagens Spil-avatar
28. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Breda
Excelsior
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
28. maj.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
1/10
Vasco da Gama
Flamengo
Tipped at 1.82
Frank Pilantra-avatar
2. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

10.00
2/10
EM 2024 – Gruppe Special
Tipped at 10.00
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
EM 2024 – Hold Mål
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Holger Rune – Felix Auger-Aliassime: Odds og optakt den 28. oktober 2023

Holger Rune spiller i dag 16:30 semifinale i ATP 500 i Basel, når han møder canadiske Felix Auger-Aliassime. Danskeren er topseeded i turneringen, men det var Auger-Aliassime, der løb med titlen sidste år, hvor han slog Rune i semifinalen. Holger Rune – Felix Auger-Aliassime går i gang klokken 16:30 lørdag d. 28. oktober 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Holger Rune - odds og optakt til Rune - Auger-Aliassime lørdag den 28. oktober 2023 klokken 16:30.

Holger Rune begynder at ligne sig selv med selvtillid, styrke og talent – og lækkert hår! (Foto: IMAGO / Camilla Stolen)

Kan det være sandt? Er han helt og fuldt tilbage?

Indrømmet, jeg troede, at Holger Runes genfundne form stadig var skrøbelig, og hvis han mødte modgang igen, ville det hele krakelere for den unge dansker.

Selvtillid er en en pusseløjerlig ting, og graden af den kan være svær at vurdere. Men med den flotte indsats, hårde fight og skarpe modstand mod Tomas Etcheverry i kvartfinalen ser det absolut ud til, at danskeren nærmer sig sit A-Game igen. 

For det var ingen let kamp. Rune vandt godt nok første sæt klart med 6:1, men han tabte andet sæt med 3:6. 

I det tredje og afgørende sæt ville ingen af de to spillere give sig, og de holdt serv hele vejen til 6:6, så der måtte tiebreak til at afgøre kampen. 

I tiebreaken var det også tæt frem til 6:6, hvor Holger Rune havde heldet på sin side med en netruller, der trillede over på Etcheverrys side, og i pointet efter – på matchbold til Rune – lavede argentineren så en dobbeltfejl. 

En ærgerlig måde at afgøre en flot tenniskamp på, men dejligt for danskeren at putte endnu en sejr i posen. 

De tre hidtidige sejre i Basel er kommet på hver deres måde. I første runde mod Kecmanovic var danskeren et sæt og et break nede ved 3:4 i andet sæt, hvor han vendte til klar sejr derfra. 

I anden runde mod Baez var danskeren bedst og vandt i to sæt, mens det altså mod Etcheverry var en tiebreak i tredje sæt med cifrene 8:6, der afgjorde en tæt affære. 

Lad os krydse fingrene, smide salt over skulderen og glæde os over, at Air to the Hair ser ud til at virke for Holger Rune. Han er tilbage!

En slags canadisk Mini-Me til Holger Rune

Felix Auger-Aliassime har haft en forfærdelig sæson. Da de to mødtes i Beijing for en måned siden, kom Auger-Aliassime med 15 sejre i 30 kampe. 

Så tabte han til Holger og ugen efter i Shanghai Masters tabte canadieren også i sin første kamp, hvor han mødte Fucsovics.

Fra Kina gik turen til Japan, hvor det blev til sejre mod beskeden modstand som Vukic og Ofner, før Giron blev endestationen i kvartfinalen. 

Og nu er Auger-Aliassime så i Basel for at forsvare titlen fra sidste år, hvor han spillede fremragende. Bortset fra Holger var canadieren måske tourens bedste spiller på dette tidspunkt sidste år. 

Men sidste år er længe siden … Og så alligevel. For canadieren så allerede i Tokyo i sidste uge til at være i bedring, og det er fortsat i Basel. 

Sejr mod Riedi i første runde, mod Van De Zandschulp i anden runde og endelig Shevchenko i tredje runde har sendt Auger-Aliassime i semifinalen og altså godt på vej mod et titelforsvar. 

For ligesom det ser lovende ud for Rune at forsvare sit topseed med exit til både Casper Ruud og Taylor Fritz, kan Auger-Aliassime også se, at han nu bare er to kampe fra et forløsende titelforsvar.

Det kan blive en forrygende og drabelig kamp. 

Feliz Auger-Aliassime - odds og optakt til Rune - Auger-Aliassime lørdag den 28. oktober 2023 klokken 16:30.

Felix Auger-Aliassime har fundet formen igen og forsøger at forsvare sin titel i Swiss Indoor. (Foto: IMAGO / Camilla Stolen)

Match up: Holger Rune vs. Felix Auger-Aliassime

Holger og Felix har mødt hinanden tre gange tidligere. Seneste duel var såmænd for knap en måned siden i Beijing, hvor Rune vandt 6:4, 6:4. 

Holger Rune vandt også deres forrige indbyrdes møde, som var ved sidste års semifinale i Paris Masters. Her vandt Holger 6:4, 6:2.

Men bare ugen før – 30. oktober 2022 – var det Auger-Aliassime, der vandt, da de to stod over for hinanden i finalen i Basel.

Lille fordel til canadieren, at han vandt deres duel her i Schweiz sidste år med 6:3, 7:5.

Holger Rune – Felix Auger-Aliassime odds

Bookmakerne har turneringens 1. seedede, Holger Rune, som favorit i denne semifinale. Der er odds 1,72 hos Betsson* på sejr til danskeren.

Canadisk sejr udløser odds 2,25 hos Betfair*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Holger skal igen arbejde hårdt for sejren

7 af de 16 kampe i 1. runde. 3 af 8 kampe i 2. runde. Alle 4 kampe i kvartfinalen. Halvdelen af alle kampene i turneringen i Basel er i år gået i tre sæt. Og altså alle 4 i fredagens kvartfinaler. 

Det er udmattende, og det kan sådan set betyde, at trætte spillere får sværere ved at afgøre kampene tidligt og derfor må i endnu en tresætter i semifinalerne.

Holger Rune og Auger-Aliassime har ikke været i tre sæt i de tre hidtidige møder på ATP Touren, men de er begge på vej i form efter en skuffende periode i sæsonen. 

Så mon dog ikke de begge vil være opsatte på at bide fra sig på bedste vis? Rune viste med kvartfinalen mod Etcheverry, at han igen er klar til at springe i kødet på modgang, og han virker igen engageret og entusiastisk.

Auger-Aliassime viste sidste år, at når han rammer sit topniveau, kan han slå alle. Selv Holger.

Måske er formen der ikke helt endnu for canadieren, men han er kommet tættere på, end da de to mødtes i Beijing for en måned siden. 

Vores bud til denne kamp er, at de følger Basel-trenden og skal bruge tre sæt for at afgøre kampen. Men vi holder fast ved, at Rune vinder, for han har set godt ud i de seneste par kampe.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 2:1  

*Reklamelink

bet365
3,75
Holger Rune vinder 2:1
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar