18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holger Rune – Felix Auger-Aliassime: Odds og optakt den 5. november 2022

Holger Rune og Felix Auger-Aliassime mødes for anden gang på seks dage, når de lørdag eftermiddag spiller semifinale i Paris Masters. Rune bankede fredag verdensetteren Carlos Alcaraz, mens Aliassime problemfrit slog amerikanske Tiafoe. Holger Rune – Felix Auger-Aliassime går i gang klokken 14:00 lørdag d. 5. november 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Det er altid lidt øv at vinde, når modstanderen trækker sig. Men det er trods alt bedre end at tabe. (Foto: Christophe Archambault / AFP / Ritzau Scanpix)
Det er altid lidt øv at vinde, når modstanderen trækker sig. Men det er trods alt bedre end at tabe. (Foto: Christophe Archambault / AFP / Ritzau Scanpix)


Rune er blevet et ‘Mentality Monster’

Danmarks bedste tennisspiller har altid været et kæmpe talent. Som ungdomsspiller vandt han både French Open og Junior Finals, og han toppede verdensranglisten. Spillet på banen har ikke manglet noget som helst, når han har ramt sit topniveau. Men der har været udfordringer med attitude, med at tackle modgang og med det mentale aspekt. 

Det må man for alvor sige, der er kommet fod på nu. Det er let at glemme, at Holger Rune bare er 19 år gammel, og han bliver let sammenlignet med det spanske dydsmønster Carlos Alcaraz, da de to er næsten præcis lige gamle. Men spanieren er en anden type, og Holger skal ikke være Carlos. Holger skal være Holger. 

Det er danskeren så sandelig også for tiden, hvor han går fra den ene imponerende præstation til den næste. Det er hans 15. kamp på 19 dage, han går ind til i eftermiddag, og det gør han med visheden om, at havde Alcaraz ikke trukket sig fra fredagens kamp i tiebreaken i andet sæt, så havde Holger Rune med stor sandsynlighed slået ham i to rappe sæt. 

Danskeren spillede en forrygende kamp med stor sikkerhed i grundspillet og med næse for at tage chancer på de rigtige tidspunkter både med de velkendte stopbolde og med det flugtspil, der i større og større grad bliver en integreret del af værktøjskassen. Øverst i boksen med virkemidler ligger dog stadig den store forhånd, der bærer Rune gennem så mange af kampenes momenter.


Auger-Aliassime i uhyggelig form

Florida, Antwerpen og Basel. Alle tre turneringer blev vundet af Felix Auger-Aliassime. Den 22-årige canadier er i fremragende form og har vundet 16 kampe på stribe. Han er nummer otte på verdensranglisten, og da han mødte Holger Rune i finalen i Basel for bare seks dage siden, vandt Aliassime i to sæt: 6:3, 7:5.

I det hele taget har canadieren vundet seks af sine seneste syv kampe i to sæt, og han er aktuelt den mest brandvarme spiller på ATP-Touren. Det er Aliassimes første ATP 1000-semifinale siden 2019, så måske er der også lidt nerver hos ham over muligheden for endelig at nå en finale på Masterniveau. 

Aliassime har været i fem finaler i sæsonen indtil nu, og han har vundet de fire. Tre af de fire sejre er kommet i de seneste tre uger, hvor han har slået JJ Wolf i Firenze, Sebastian Korda i Antwerpen og altså Holger Rune i Basel i sidste weekend. Alle tre finalesejre har været i to sæt. 

Felix Auger-Aliassime med trofæet efter finalen i Basel Indoor, hvor han slog Holger Rune. (Foto: Alexandra Wey / EPA / Ritzau Scanpix)
Felix Auger-Aliassime med trofæet efter finalen i Basel Indoor, hvor han slog Holger Rune. (Foto: Alexandra Wey / EPA / Ritzau Scanpix)


Match up: Holger Rune vs. Felix Auger-Aliassime

De har mødt hinanden én gang tidligere, og det var for seks dage siden i finalen i ATP 500-turneringen i Basel. Dér vandt Aliassime 6:3, 7:5 i en tæt kamp.


Holger Rune – Felix Auger-Aliassime odds

Bookmakerne tror på sejr til Aliassime igen. Du kan få odds 1,48 hos Nordicbet* på sejr til verdensranglistens nummer 8. Hælder du mere til Holger og endnu en sejr til den frembrusende unge dansker, kan du hælde odds 2,86 på tanken med Marathonbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Creme de la Creme de la Creme

Som Jack Nicholson ville sige: ‘This is as good as it gets’. Når det kommer til ATP-touren og indendørs tennis, er det svært at forestille sig en mere appetitvækkende lækkerbisken end denne duel mellem to formstærke spillere, der tér sig som fisk i vandet på det hårde underlag i hallerne. 

Selv om canadieren først trådte ind i turneringen i 2. runde, har de to spillere begge været på banen i godt 6,5 time i alt. For begge var det første kamp, der varede længst tid, for Holger Rune brugte 2,5 timer på at banke veteranen Wawrinka, mens det tog 3,5 timer for Aliassime at besejre svenske Ymer. Siden er kampene blevet kortere og niveauet højere, og de vil begge være helt på tæerne i dagens kamp for at sikre karrierens første Masters-finale. 

Begge spillere har i deres seneste kampe vundet i to sæt. Finalen i sidste weekend endte i to sæt. Og anbefalingen har en kende svært ved at udpege Aliassime som så stor favorit, som bookmakerne har gjort det.

Derfor går vi modsat og er med Holger Rune til at vinde i to sæt. Danskeren har spillet forrygende i de tre seneste kampe og banket modstandere fra top 10 i dem alle tre. Her laver han fire på stribe og slår Aliassime i to sæt.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 2:0

*Reklamelink

Unibet
6,00
Holger Rune 2:0
Gå til Unibet *

Anbefaling kl. 08:55 lørdag d. 5. november 2022. Odds kan ændre sig.De 10 seneste vindere af Paris Masters

2021: Novak Djokovic
2020: Daniil Medvedev
2019: Novak Djokovic
2018: Karen Khachanov
2017: Jack Sock
2016: Andy Murray
2015: Novak Djokovic
2014: Novak Djokovic
2013: Novak Djokovic
2012: David Ferrer

Skriv et svar