18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holger Rune – Cameron Norrie: Odds og optakt den 15. august 2022

Der er fremskridt hos Holger Rune. De seneste par uger har givet sejre mod veteranerne Benoit Paire og Fabio Fognini, men det er ikke helt oppe på de høje nagler endnu. Det skal komme temmeligt hurtigt, for Cincinnati Masters er en stærkt besat turnering, og det begynder mandag for danskeren med en duel med verdensranglistens nummer 11, Cameron Norrie. Holger Rune – Cameron Norrie går i gang ca. klokken 19:00 mandag d. 15. august 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Play.

Formen er der absolut ikke endnu for Holger Rune, men det bliver bedre og bedre for den unge dansker. (Foto: Bildbyrån)


Så meget offday har man forhåbentligt ikke to gange i træk

Der er meget et skridt frem og et tilbage for Holger Rune for tiden. En lang stime af nederlag efter French Open er i de seneste uger i Washington og Montreal trods alt byttet ud med et par sejre og desværre stadig tidlige exit fra turneringerne. Men i Montreal i sidste uge var det alligevel en usædvanligt hård skæbne, danskeren led mod spanske Carreno Busta. 6:0 i første sæt, hvor Holger Rune slet ikke kunne finde sig selv. Det blev en anelse bedre i andet sæt, men også det blev tabt – dog med mere formildende 6:3.

Nu gælder det Cincinnati Masters, som er en ATP 1000-turnering. Her er modstanden allerede i første runde hård, og det bliver kun sværere og sværere, skulle Rune slå sig videre til de kommende runder. Sejr mod Norrie sender danskeren i armene på vinderen af en duel mellem Stan Wawrinka og Sir Andy Murray. Lykkes det at vinde der, venter en gammel kending formentlig i tredje runde, hvor norske Casper Ruud står til at blive næste skridt. En eventuel kvartfinale vil være mod Carlos Alcaraz, mens semifinalen sandsynligvis vil være mod Rafael Nadal. Bum for et program. 

Ranglistens nummer 1, Danii Medvedev, er turneringens førsteseedede spiller, men det er først i en eventuel finale, Holger Rune kan løbe ind i russeren. Der er dog en masse arbejde for Holger Rune, før det kommer så vidt, men han skal snart til for alvor at vende stimen, hvis ikke den flotte indsats i French Open skal hænges over på tavlen med One-Hit-Wonders.

Cameron Norrie nåede finalen i Los Cabos, Mexico, men han tabte til ranglistens nummer 1, Medvedev. (Foto: Bildbyrån)


Storbritanniens bedste spiller lige nu

Cameron Norrie er 26 år gammel – og lige straks 27, for han har fødselsdag 23. august. Han er født i Sydafrika, har boet i New Zealand og er aktuelt bosat i London. Han stiller op for Storbritannien, og det gør han godt. Lige nu er Norrie nummer 11 på verdensranglisten, og han er noteret for fire ATP-titler med den mest bemærkelsesværdige værende ATP 1000-turneringen i Indian Wells i 2021. 

Norrie nåede semifinalen i årets Wimbledon, og det er hans klart bedste præstation i en Grand Slam. Det er ellers ikke meget, Norrie spiller på græs, for han foretrækker hardcourt, hvor han gør det glimrende. I sidste uge var han i finalen i Los Cabos, Mexico, hvor det dog blev til nederlag mod Medvedev 7:5, 6:0. Så Norrie kender også følelsen af et ‘æg’ fra for ganske nyligt.  


Match up: Holger Rune – Cameron Norrie

De to herrer har mødt hinanden en gang tidligere. Det var i slutningen af maj i semifinalen i turneringen på grus i Lyon.

Her vandt Norrie i tre tætte sæt med 6:2, 5:7, 6:4, og han vandt også finalen mod slovakiske Molcan efterfølgende. 


Holger Rune – Cameron Norrie odds

Danske Holger Rune er underdog i mødet med verdensranglistens nummer 11, britiske Cameron Norrie. Du får odds 4,00 på sejr til Rune hos Bet365*, mens der er noget mere spinkle 1,30 gange gysserne retur hos Nordicbet*, hvis Cameron Norrie vinder opgøret. 

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Hvor langt er Rune i genopbygningen?

Det korte svar er desværre formentlig ikke langt nok. Cameron Norrie er ekstremt velspillende. Tæller vi Wimbledon med, har han spillet 13 kampe frem til nu i samlet tre turneringer, og det er blevet til 10 sejre og tre nederlag. Laver vi samme optælling for Holger Rune, hedder den to sejre i otte forsøg, som er fordelt på seks turneringer. Hurtige exits til Holger Rune. Lange, seje forløb til Norrie. 

Det tidligere møde mellem de to var ganske tæt, og hvis Holger Rune rammer en god dag igen, kan han godt byde Norrie god modstand, men anbefalingen ser godt nok de små tegn på fremskridt hos danskeren, men det er formentlig ikke nok mod den for tiden meget stærke brite. Derfor bliver vores bud til denne kamp, at Norrie vinder 2:0. 

*Reklamelink

bwin
1,75
Cameron Norrie vinder 2:0
Gå til Bwin *

Anbefaling kl. 11:30 d. 14. august 2022. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar