18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holger Rune – Benoit Paire: Odds og optakt den 3. august 2022

Efter at have været oversidder i første runde af ATP 500-turneringen Citi Open i Washington træder Holger Rune ind onsdag eftermiddag. Her møder han franske Benoit Paire, der natten til tirsdag besejrede tyske Gojowczyk i to tætte sæt. Paire er nummer 112 i verden, mens Rune aktuelt er nummer 28. Holger Rune – Benoit Paire går i gang klokken 18:00 onsdag d. 3. august 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X og TV2 Play.

Holger Rune er rejst til Washington, hvor han jagter første sejr i 8 kampe. (Foto: Bildbyrån)


Er Washington vendepunktet for Holger?

Overordnet set har 2022 været helt igennem fantastisk for Holger Rune. Han nåede kvartfinalen i French Open. Han har vundet sin første ATP-turnering med sejren i München. Og han har vist spil på meget, meget højt niveau undervejs.

Nu er han nummer 28 i verden. Men han har ikke vundet en kamp siden 30. maj, hvor han slog Tsitsipas i Paris. Siden er det blevet til syv nederlag. Først i kvartfinalen mod Casper Ruud på gruset på Roland Garros. Så tre gange 1. runde-nederlag på græs. Og nu har han så tabt yderligere tre 1. runde-kampe i løbet af juli. 

Måske passer det ham fint med et sceneskift til et andet kontinent. Det kan måske ruske lidt op i tingene og få det hele til at falde på plads igen. Hardcourt er et anderledes spil end gruset. Det er hurtigere. Meget hurtigere. Det er Runes 10. kamp på underlaget i år, og han er noteret for fem sejre og fem nederlag. Senest i Miami tilbage i marts, hvor han måtte trække sig i kampen mod Mochizuki efter at have tabt første sæt 6:1. 

Ud fra Runes egne udtalelser på sociale medier virker det til, at der bliver arbejdet intenst med det mentale hos den unge mand. Først har ansættelsen af en præstationscoach nok være møntet mest på at fokusere på selve spillet og mindre på Mor Aneke på tribunen, men efter de mange nederlag handler det efterhånden nok mere om, hvordan Rune igen kommer til at vinde kampe. 


Den lange og langskæggede franskmand

Benoit Paire er 33 år gammel. Han er 1,96 meter høj, og hans ansigt er prydet af et imponerende fuldskæg. Hans bedste placering nogensinde på verdensranglisten opnåede han i januar 2016, hvor han var nummer 18.

Aktuelt er han altså nummer 112 i verden, og før sejren i seneste runde i Washington mod tyske Gojowczyk havde han – præcis som Holger Rune – tabt syv kampe på stribe. Og også for Paire blev de syv kampe indledt med et nederlag til norske Casper Ruud. 

I Grand Slams har Paire været i 4. runde af både French Open, US Open og Wimbledon, mens han har tre ATP-titler at prale med. De er vundet i Sverige i 2015 og så i Lyon og Marrakech begge i 2019. 2022 har indtil videre ikke været et forrygende år for Paire. 20 kampe har givet ham fire sejre inklusive sejren mod Gojowczyk i første runde i Washington.

33-årige Benoit Paire står i vejen for Holger Rune. (Foto: Bildbyrån)


Match up: Holger Rune vs. Benoit Paire

De to spillere har kun mødt hinanden en gang tidligere. Det var i Santiago i Chile, hvor de mødtes tilbage i marts 2021. Det var en ottendedelsfinale, hvor Holger Rune vandt temmeligt overbevisende i to sæt med 6:2, 6:3 på kun lige godt en time.

Paire var 2. seedet i turneringen men fik altså klø af den noget yngre dansker. Holger Rune tabte efterfølgende kvartfinalen til argentinske Delbonis.


Holger Rune vs. Benoit Paire odds

Bookmakerne har Holger Rune som klar favorit i denne duel. Du får lige nu odds 1,30 hos Unibet som bedste tilbagebetaling på sejr til danskeren. Hos Marathonbet får du skejserne tilbage 4,05 gange med sejr til franskmanden.

Det er muligt at live streame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Det kan blive mere tæt end håbet

Paire er absolut ingen dårlig tennisspiller. Han har været plaget af skader i sin karriere, og han har flere gange taget store spring på verdensranglisten både op og ned af stigen. Nu er han altså lige uden for top 100, og som 33-årig er det nok ganske retvisende for hans aktuelle niveau. Franskmanden har stærke server, og i 1. runde tabte han kun ét serveparti. Det var så hans allerførste i kampen, så måske vil det være klogt af Rune at være helt og aldeles klar fra første bold. 

Paire spiller også med stor risiko og mange kunstslag, og det burde jo være guf for Holger Rune, der absolut også nyder at tage chancer, når han spiller tennis. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvad den lange række af nederlag har gjort ved danskeren. Er han blevet mere forsigtig? Er han en smule i tvivl om egne evner? Eller er han ved at lave små ændringer, der kan gøre det svært at ramme en reel rytme?

Det ligner en ganske åben kamp, som meget vel kan skulle afgøres over tre sæt, og det bliver simpelthen også vores anbefaling her. At kampen skal ud i et tredje sæt for at finde en vinder. Så håber vi, det bliver Rune, der ender som sejrherre, men for spillet er det jo altså knap så vigtigt.

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

ComeOn
2,75
Over 2,5 sæt
Gå til ComeOn *

Anbefaling kl. 10:00 d. 17. juli 2022. Odds kan ændre sig.

Skriv første kommentar

Skriv et svar