18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holger Rune – Andrey Rublev: Odds og optakt den 3. november 2022

Det er ganske enkelt vildt imponerende, hvad Holger Rune præsterer i disse uger. Onsdag bankede han polske Hurkacz så godt og grundigt, at polakken nærmest flygtede ud af arenaen efter nederlaget på 7:5, 6:1 til danskeren. Nu venter russiske Andrey Rublev i Paris Masters’ tredje runde. Holger Rune – Andrey Rublev går i gang klokken 14:00 torsdag d. 3. november 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Holger Rune har lige banket verdens nummer 10. Nu venter så nummer 9: Russiske Rublev. (Foto: Gabriel Monnet / AFP / Ritzau Scanpix)
Holger Rune har lige banket verdens nummer 10. Nu venter så nummer 9: Russiske Rublev. (Foto: Gabriel Monnet / AFP / Ritzau Scanpix)


Rune bygger på og bygger på og bygger på

Det er kamp nummer 13 på 17 dage for Holger Rune. Han har vundet 11 af de 12 foregående. Eller hvis vi tæller turneringen i Sofia med: 15 af de 17 foregående kampe. Holger Rune har ikke bare genfundet formen. Han har fundet en ny og endnu bedre form, og han er med stormskridt på vej mod den absolutte verdenstop. Hvilket en aktuel placering som nummer 18 på verdensranglisten da også indikerer. 

Efter midnatsgyseren mod Wawrinka tirsdag var der meget kort tid til at restituere før mødet med polske Hurkacz, der kæmpede for en plads i sæsonfinalen. Men polakken kom aldrig ind i kampen. Det tillod Holger Rune simpelthen ikke. I et tæt første sæt holdt begge serv frem til 5:5, hvor Holger Rune fik brudt polakken og derefter servede sættet hjem. I andet sæt var der til gengæld overflod af breaks til danskeren, der stadig var nådesløs i egen serv og derfor vandt knusende 6:1 over verdens nummer 10. 

Det er Runes fjerde sejr i sæsonen over en top 10-spiller, og dette var den stærkeste præstation af dem alle fire. Talentet har vi alle kunnet se hele vejen. Men måske var der lidt ungdommelig attitude og surmuleri i perioder, der skyggede for potentialet. Alt det er helt fejet af banen nu, og Rune fremstår stadig ekstremt talentfuld og samtidig meget, meget fokuseret, skarp og frem for alt sikker i sit spil, så de mange højt anlagte og risikofyldte aktioner bliver gennemført med en sikkerhed, der må være demoraliserende for modstanderne.


Rune sikrede Rublev sæsonfinalen

Russiske Andrey Rublev er nummer ni på verdensranglisten aktuelt, men sidste år på samme tid var han på femtepladsen, og det gav ham en plads i sæsonfinalen. Her vandt han én og tabte to og røg dermed ud, før det for alvor blev sjovt. Før Paris Masters var det stadig åbent, hvem der skulle have de sidste to pladser, men med exit til Taylor Fritz og Hubert Hurkacz allerede i Paris, er de sidste pladser på plads. 

Så måske Rublev siger tak til Holger Rune ved at lade ham få sejren her? Næppe. Russeren vandt for to uger siden i Gijon, mens han skuffede i Wien, hvor han måtte ud allerede før kvartfinalen. Så Rublev har en masse at revanchere, og han må have overskud på energikontoen i forhold til sin danske modstander. Mens Holger Rune allerede har været i kamp to gange, trådte Rublev ind i turneringen i anden runde, hvor han pillede pynten af John Isners superserver og vandt helt ubesværet 6:3, 6:2.

Sejren i Gijon var Rublevs fjerde i sæsonen, men han har endnu ikke prøvet at vinde en ATP 1000-turnering, og hans bedste Grand Slam-resultater – der er kommet inden for de seneste halvandet år – er indtil videre kvartfinaler i tre af de fire Grand Slams. Olympisk guld i mixed double hører også til karrierens højdepunkter for den 25-årige russer.

Andrey Rublev jagter sin første ATP 1000-sejr nogensinde. (Foto: Christophe Archambault / AFP / Ritzau Scanpix)
Andrey Rublev jagter sin første ATP 1000-sejr nogensinde. (Foto: Christophe Archambault / AFP / Ritzau Scanpix)


Match up: Holger Rune vs. Andrey Rublev

Det er første gang, de to topspillere mødes.


Holger Rune – Andrey Rublev odds

Bookmakerne tror mest på sejr til Andrey Rublev, hvilket betyder, at du hos Nordicbet* kan få odds 1,65 på sejr til russeren. Tror du mest på endnu en triumf til velspillende Holger Rune, kan du med fordel vende blikket mod Unibet*, der sender dine skillinger retur 2,38 gange i tilfælde af dansk sejr.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Udsigt til smuk tennis og lang kamp

De to spillere har ikke i de seneste kampe haft for vane at spille mere end to sæt. Holger Rune har i syv af hans seneste otte kampe nøjedes med to sæt. Det samme gælder for Rublevs seneste seks kampe: Alle afgjort i to sæt. 

Så kan vi så forvente en hurtigt overstået affære? Det er nok mere tvivlsomt. Der er indtil videre ingen tegn på, at Rune er mærket af det intense og tætte kampprogram, for han klør på og virker til at være ovenpå rent fysisk. Det må Rublev også være efter den forholdsvis lette kamp mod Isner, så de bør begge have masser af energi. 

Det kan altså snarere blive et mentalt spil, og her har russeren af og til vist sig at være lidt skrøbelig og måske særligt når hans førsteserver ikke fungerer, for hans andenserv er – for at sige det diplomatisk – undervældende. 

Måske har Holger Rune lige nu et mentalt overskud i forhold til russeren, men det bør opvejes af kun at have spillet én kamp i turneringen mod danskerens to. Anbefalingen her tror på en kamp, der først bliver afgjort i tredje sæt. Forhåbentlig med dansk sejr. Men det bliver formentlig ganske tæt. 

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

ComeOn
2,45
Over 2,5 sæt
Gå til ComeOn *

Anbefaling kl. 07:45 torsdag d. 3. november 2022. Odds kan ændre sig.De 10 seneste vindere af Paris Masters

2021: Novak Djokovic
2020: Daniil Medvedev
2019: Novak Djokovic
2018: Karen Khachanov
2017: Jack Sock
2016: Andy Murray
2015: Novak Djokovic
2014: Novak Djokovic
2013: Novak Djokovic
2012: David Ferrer

Skriv første kommentar

Skriv et svar