18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.62
3/10
FC Roskilde
AB Gladsaxe
Tipped at 1.62
BettingGuru-avatar
19. apr.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Holger Rune – Alex De Minaur: Odds og optakt den 4. marts 2023

He’s going Loco down in Acapulco! For anden kamp i streg uddelte Holger Rune et æg, da han sendte italienske Berrettini ud. Nu venter australske De Minaur i semifinalen natten til lørdag. Holger er favorit endnu engang. Holger Rune – Alex De Minaur går i gang klokken 04:30 lørdag d. 4. marts 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Slidte bolde til publikum efter Holger Runes sejr mod Berrettini. (Foto: Henry Romero / Reuters / Ritzau Scanpix)
Slidte bolde til publikum efter Holger Runes sejr mod Berrettini. (Foto: Henry Romero / Reuters / Ritzau Scanpix)

Holger Rune har fået smag for æg

Om det er de lokale Huevos Rancheros, der har gjort det, ved vi egentlig ikke. Men tydeligt er det, at Holger Rune er vild med det bid, der er i æg.

Både i 2. runde mod Nuno Borges og igen i 3. runde (eller kvartfinalen om man vil) mod Berrettini sendte Rune æg af sted til modstanderen i 1. sæt.  

Godt nok endte kampen i nat med, at Berrettini trak sig med en skade, men det skal ikke pille et eneste stykke skal af danskerens sejr.

Det var prægtigt og fyldt med power, variation og selvtillid. Som Rune selv sagde det efter kampen: “Det var tæt på perfektion”. 

Det er store ord fra et så ambitiøst menneske som Holger Rune, men der var nu noget om det. I semifinalen venter australske Alex De Minaur, og de mødte hinanden to gange i slutningen af 2022.

Rune vandt begge kampe, men det var tæt, og De Minuar har gjort rent bord i sine tre kampe i Mexico. 

For Holger Rune bliver det et spørgsmål om at fastholde det ekstreme fokus på eget spil og på den enkelte bold, for spiller danskeren op til niveau, banker han også De Minaur.

Med sejren over Berrettini kravler Holger op som nummer 8 på verdensranglisten. Hans bedste placering nogensinde.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

De Minuar arbejder hårdt. Hver gang

Hold lige fast i rælingen engang: Alex De Minaur er født i Australien. Hans far er fra Uruguay, men faren driver en italiensk restaurant i Sydney i Australien.

Her mødte han sin spanske hustru, da hun begyndte at arbejde som tjener i restauranten. Så kan man da tale om en søn, der har fået globalitet ind med den tidlige pasta fra farmands køkken. 

De Minaur fik nok også en tennisbold eller ketsjer sneget ind ved middagsbordet, for han begyndte allerede som 3-årig at spille tennis, og han er uddannet i Alicante i Spanien hos Adolfo Gutierrez.

De Minaur er aktuelt nummer 21 på verdensranglisten, og det er en smule under hans bedste placering som nummer 15 i midten af 2021.

Han har hentet seks ATP-titler, og de har alle været i ATP 250-turneringer. Den eneste sejr i 2022 var i USA, hvor han slog Jenson Brooksby i finalen og dermed vandt Atlanta Open for anden gang i karrieren.

Den australske spiller er en fremragende atlet. Han er rap på fødderne. Arbejder stenhårdt og er meget svær at afslutte point mod.

Han er ikke selv nogen fremragende offensiv spiller, så meget af hans spil har ofte været lagt an på at slide modstanderen op, indtil de begik fejl. 

Det er en dristig taktik mod verdens bedste spillere, der har et arsenal af offensive våben, som det i længden kan være svært at forsvare sig mod.

Måske er det også derfor, at den 24-årige australier indtil videre ‘kun’ har vundet ATP 250-turneringer?

Alex De Minuar har ikke afgivet sæt endnu i turneringen i Mexico. (Foto: Rodrigo Arangua / AFP / Ritzau Scanpix)
Alex De Minuar har ikke afgivet sæt endnu i turneringen i Mexico. (Foto: Rodrigo Arangua / AFP / Ritzau Scanpix)

Match up: Holger Rune vs. Alex De Minaur

Rune og De Minaur mødte hinanden to gange inden for fem dage i efteråret 2022.

Først den 22. oktober i semifinalen i Stockholm, hvor Holger Rune vandt 4:6, 7:6, 7:5. Danskeren slog Tsitsipas i finalen og vandt altså turneringen.

Allerede den 26. oktober stod de over for hinanden igen i 1. runde i indendørsturneringen i Basel i Schweiz. Her var sejren til danskeren på 6:2, 7:5, og han fortsatte hele vejen til finalen, som han så tabte til Auger-Aliassime.

Holger Rune – Alex De Minaur odds

De første odds på kampen viser, at danskeren er forholdsvis klar favorit. Bwin* byder på odds 1,72 på sejr til danskeren.

Bliver det i stedet til triumf for De Minaur, kan du fryde dig over 2,20 gange grunkerne retur hos Nordicbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.

Aktuelle odds på kampen

Danske Holger Rune er favorit hos bookmakerne til at snuppe finalepladsen i Mexican Open.

Spilforslag: Alle gode gange tre for Holger Rune

De Minaur har vist sig fint frem i Acapulco med tre sejre i to sæt mod først Pachecho Mendez, derefter lillebror Jacopo Berrettini og i kvartfinalen Taro Daniel, der sendte Casper Ruud ud i 2. runde. 

Tre gange 2:0. Men altså også spillere, der er henholdsvis 1.244, 842 og 125 på verdensranglisten. Ikke just jætter, han har besejret. 

Nuvel, man kan jo kun slå de spillere, man møder, men det er en del mere imponerende, at Rune har banket Shelton (#41), Borges (#85) og Berrettini (#24).

En anelse skælven i første sæt i første kamp mod servekanonen Shelton, men derfra har danskeren ikke set sig over skulderen og altså uddelt to æg i fire sæt. 

Holger er en skæg blanding af et legebarn med tydelig begejstring, når noget lykkes på banen, og en dybt fokuseret professionel, når det er nødvendigt. Når blandingen er helt rigtig, rammer danskeren et milehøjt niveau. Det har han gjort indtil videre i Mexico. 

Og han vinder også her. Vi tror på sejr i to sæt, men weekenden er i gang, og vi har fundet både livrem og seler frem: Holger skal ‘bare’ vinde, for at spillet går hjem. Om det er 2:0 eller 2:1 kommer sig ikke så nøje.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 

*Reklamelink

bwin
1,72
Holger Rune vinder
Gå til Bwin *

Anbefaling d. 3. marts 2023 kl. 09:30. Odds kan ændre sig.



Skriv første kommentar

Skriv et svar