18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Xinyu Wang
Jule Niemeier
Tipped at 2.05
Bech-avatar
26. maj.
22:10
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Oriente Petrolero
The Strongest
Tipped at 2.20
BettingGuru-avatar
27. maj.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
1/10
Fortuna Düsseldorf
Bochum
Tipped at 2.00
Dagens BetBuilder-avatar
27. maj.
21:30
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Har Rune fysikken til endnu en maratonmatch?

Holger Rune spiller kvartfinale ved Monte Carlo Masters mod verdensranglistens nummer 2, Jannik Sinner. Italieneren har åbnet 2024 formidabelt og topper den aktuelle raceliste klart. Holger Rune var ude i to udmarvende kampe torsdag, og danskeren er kæmpe underdog fredag. Holger Rune – Jannik Sinner går i gang klokken 13:00 fredag d. 12. april 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvornår Holger Rune spiller næste kamp på vores site.

Odds og optakt til Holger Rune - Jannik Sinner ved Monte Carlo Masters 2024.

Holger Rune skal grave alle resurser og kræfter frem for at slå Sinner. (Foto: Independent Photo Agency / Alamy Live News)


Klassisk Holger spiller spillet og giver sig aldrig

Det var en actionpacked torsdag, Holger Rune måtte igennem. Først skulle han færdigspille opgøret fra 2. runde mod indiske Sumit Nagal, og det blev mere bøvlet end ventet. 

Inderen tog nemlig overraskende 2. sæt, og så måtte der et 3. sæt til, før Holger Rune sikrede sig adgang til 3. runde. 

Og det var nok ekstra træls, for på grund af regnvejret onsdag var programmet i turneringen blevet så komprimeret, at Holger Rune skulle afvikle sin 3. rundekamp allerede senere torsdag. 

Her mødte han bulgarske Grigor Dimitrov, og de to spillere står helt utroligt godt til hinanden og har i deres tidligere møder leveret episke dramaer. 

Det gjorde de endnu engang. Holger Rune vandt et helt igennem vidunderligt 1. sæt med 7:6 – tiebreaken vandt danskeren 11:9 – hvor begge spillere ramte et ekstremt højt niveau. 

Desværre måtte Rune så have medical timeout for smerter i maveregionen – måske var det ribbenene – men det generede i hvert fald tydeligt danskeren, der tabte 2. sæt 6:3. 

I 3. sæt virkede den udleverede medicin dog, og han var igen tilbage og klar til at tage kampen op mod Dimitrov. Sættet nåede ikke højderne fra 1. sæt, men det endte dog i drama og endnu en tiebreak, som igen faldt ud til Runes fordel. 

Dermed er Holger Rune på 8 sejre i 8 tiebreaks i 2024. Han er et Mentality Monster. 

Fredag allerede klokken 13:00 gælder det så Jannik Sinner, der af mange regnes for verdens bedst spillende netop nu, og som lige har vundet Miami Masters. 

Helt uimodståelige Sinner i absolut medvind

Jannik Sinner begyndte 2024 på fornem vis med sejr i Australian Open og sikrede sig sin første Grand Slam i karrieren. Sejre mod Rublev, Djokovic i semifinalen og Medvedev i finalen var vejen til trofæet. 

I finalen mod Medvedev var Sinner nede 0:2 i sæt men kæmpede sig altså tilbage og vandt 3:2. Siden har han ikke set sig tilbage. 

Han vandt ATP 500 i Rotterdam med finalesejr mod De Minaur, nåede finalen i Indian Wells Masters med nederlag til Alcaraz, men så vandt han i Miami Masters og slog Dimitrov i finalen 6:3, 6:1. 

På gruset i Monte Carlo har Sinner indtil videre slået amerikanske Korda 6:1, 6:2 og tyske Struff 6:4, 6:2. Det har taget godt 2,5 time i alt. 

Torsdag spillede Holger Rune alene mod Dimitrov i 3 timer og 29 minutter. Lægger vi den samlede tid mod Nagal – 2 timer og 8 minutter – til, har danskeren rundet mere end 5,5 timers tennis. Over dobbelt så meget som Sinner indtil videre. 

Så mon ikke Sinner kommer til opgøret i en bedre fysisk forfatning end Rune? Det må vi regne med, og samtidig har italieneren altså haft et helt vanvittigt år med 24 sejre i 25 kampe og tre titler i fire turneringer. Wow. Dobbelt wow.

Af karrierens 17 ATP-finaler har én været på grus, og det var ATP 250 i Kroatien i 2022, hvor han vandt mod Carlos Alcaraz. 

Her er Sinner på jagt efter hævn for sidste års nederlag i semifinalen mod netop Holger Rune. 

Odds og optakt til Holger Rune - Jannik Sinner ved Monte Carlo Masters 2024.

Sinner har vundet 24 af sine 25 kampe siden nytår. (Foto: Independent Photo Agency / Alamy Live News)

Match up: Holger Rune vs. Jannik Sinner

De har stået over for hinanden 3 gange tidligere. Første gang var i semifinalen i Sofia i 2022, hvor Sinner måtte trække sig i 3. sæt.

Derefter gik der et halvt år, så mødtes de i semifinalen i Monte Carlo Masters. Sinner tog 1. sæt 6:1, men Rune hapsede de to næste 7:5, 7:5 og spillede sig dermed i finalen. 

Til gengæld var Sinner for stærk, da de mødtes igen ved sæsonfinalen i Torino i november 2023. Her lød cifrene 6:2, 5:7, 6:4 i italienerens favør.

Holger Rune – Jannik Sinner odds

Holger Rune er undertippet i kampen, og du kan hente nydelige 6,00 gange pengene retur hos Betfair* på dansk sejr. 

Bliver det til favoritsejr for Sinner, kan du score dig 1,13 gange grunkerne tilbage med Betfair*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Sinner er klar favorit. Måske næsten for klar …

Der er ingen grund til at forsøge at dække over, at Jannik Sinner er kæmpe favorit her. Italieneren har været i forrygende form hele sæsonen. 

Tre titler i fire turneringer er imponerende. Og han er cruiset behageligt og ubesværet gennem de første to kampe ved Monte Carlo Masters. 

Sinner er nummer 2 på verdensranglisten, og han topper racelisten for 2024 og kommer direkte fra sejr i Miami Masters. 

Det er ganske enkelt svært at se, hvordan den velafbalancerede og mangefacetterede Sinner skal tabe en kamp netop nu. 

Men hvis nogen kan, er det måske vores danske mad-man Rune. Han var presset helt ud i ekstremerne mod Dimitrov torsdag og hev som sædvanligt alle tricks ud af bogen. 

Medical timeout, diskussioner med dommeren om tvivlsomme bolde og lange pauser mellem partierne. Og det virkede.

Danskeren er mentalt stærk og god til at ændre kampe undervejs på alle tænkelige måder. 

Som sagt er det hævet over enhver diskussion, at Sinner er favorit. Alene dét, at han har spillet den halve tid af Rune i de to første kampe, kan vise sig afgørende. 

Men der er odds 6,00 på sejr til Rune. 6,00!? Mod Sinner, som han har slået to gange i deres tre tidligere møder. 

Og som blev slået, da de for hidtil eneste gang spillede på grus i Monte Carlo sidste år.  

Det er et langskud. Det er odds 6,00 næsten altid. Men vi kan ikke gå med Sinner til 1,13, for så små er sejrschancerne ikke for Rune. 

Har han restitueret helt og holdent. Sovet forrygende. Fået en gang massage eller to. Og lastet tanken med pasta, grøntsager og proteinpulver. 

Så har han altså en chance. Vi går med Rune på grund af det voldsomme odds – ikke fordi han er favorit!

Buddet herfra: Holger Rune vinder

*Reklamelink

Betfair
6,00
Holger Rune
Gå til Betfair *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar