18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

French Open live stream

Vil du live streame alle kampene fra French Open 2021? Med en konto hos bet365* kan du både spille på og live streame kampe fra Grand Slam-turneringen French Open. Kan Rafael Nadal fortsætte sin enestående titelhøst i Paris og sikre karrierens 14. Grand Slam-titel her? Herunder viser vi dig, hvordan du får live streaming til Roland Garros.


Få adgang til live stream af French Open 2021

Du kan tilgå de direkte live-billeder hos bet365*, hvor du selvfølgelig også vil kunne spille på kampene, hvis du har penge på din sportssaldo. Streamingen er også tilgængelig, hvis du har placeret et spil inden for de seneste 24 timer.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Vælg din kamp fra French Open

5. Start live streaming

OBS. Geo-restriktioner kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto, eller hvis du har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på French Open 2021 hos bet365 – KLIK HER!*

KLIK HER, hvis du vil se vores optakt m. vinderbud til French Open 2021.


Læs også: Clara Tauson live streaming


Historien i French Open

French Open har været afholdt siden 1891, hvor det var amatører, der stillede op ved turneringen. Dette blev først ændret i 1968, hvor de deltagende for første gang var professionelle tennisspillere. Turneringen starter i slutningen af maj og slutter i midten juni, hvor både herre- og damefinalen spilles. Den helt store herrespiller ved French Open er Rafael Nadal, som har vundet titlen imponerende 13 gange (senest i 2020). Hos kvinderne finder man ikke en lige så udtalt dominans. Serena Williams og Maria Sharapova er blandt de mere flittige vindere de senere år, men det blev polske Iga Swiatek, som løb med titlen i 2020. Chris Evert er, med sine fem titler, alletiders mest succesfulde kvinde ved French Open.


Kamptidspunkter i French Open

Turneringens kampe spilles som allerede nævnt i forsommeren, hvor vejret oftest er perfekt til udendørs tennis. Turneringen spilles på nogenlunde samme bredde- og længdegrader som vi kender fra Danmark, og kamptidspunkterne er derfor ofte mere end passende for danske seere. Der skal altså ikke sættes vækkeur til midten af natten for at følge Rafael Nadal, Dominic Thiem og de øvrige talentfulde spillere. Typisk starter kampprogrammet allerede om formiddagen, og så varer det ved til ud på aftentimerne.


Grusunderlaget i Paris

Det ”tricky” grus-underlag medvirker til, at spillere, som normalt ikke har en chance, pludselig kan overraske mod favoritterne. Nogle spillere har sågar specialiseret sig i at spille på grus, og disse har derfor en fordel i forhold til spillere, der har ”uddannet” sig bredere til spil på alle underlag. Et godt eksempel på en grus-specialist er Rafael Nadal, der har været fantastisk på de franske grusbaner i mere end et årti. Men også spillere som Dominic Thiem, Pablo Cuevas og Fabio Fognini har specialiseret sig på grus-underlaget.

Stream og spil på French Open 2021 hos bet365 – KLIK HER!*


Alternativer til French Open via stream

Opretter du en bruger hos bet365*, har du omfattende muligheder for at spille på og se tennis i lange baner. Det er ikke blot French Open, som bet365* fokuserer på, for du kan nemlig også følge og oddse på de andre tre Grand Slams hos bookmakeren.

Australian Open
Har du lyst til at live streame den kommende udgave af Australian Open, så foregår det hos bet365*. Hvem løber med titlen i 2021?

Wimbledon
Den måske mest prestigefyldte Grand Slam-turnering, Wimbledon, afvikles på græs. Her har Roger Federer været særligt ikonisk, og måske han kan udfordre Novak Djokovic i 2021? Stream og spil på Wimbledon 2021 hos bet365*.

US Open
Turneringen i USA runder årets Grand Slam-serie af. Se med hos bet365*, hvor du også kan placere væddemål på turneringen og alle kampene. Roger Federer vandt turneringen fem gange i træk fra 2004 til 2008, men han mangler stadig en enkelt turneringssejr ved US Open, hvis han vil gå forbi Pete Sampras og Jimmy Connors.