18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

French Open live stream

Vil du live streame alle kampene fra French Open 2024? Med en konto hos bet365* kan du både spille på og live streame kampe fra Grand Slam-turneringen French Open. Kan Holger Rune sikre karrierens første Grand Slam-titel i Paris? Herunder viser vi dig, hvordan du får live streaming til Roland Garros.

Hvis du leder efter live streaming tennis, dækker SpilXperten alle de vigtige turneringer.

Moderne indendørs design af French Open mobil på sportsvæg

Få adgang til live stream af French Open 2024

Du kan tilgå de direkte live-billeder hos bet365*, hvor du selvfølgelig også vil kunne spille på kampene, hvis du har penge på din sportssaldo. Streamingen er også tilgængelig, hvis du har placeret et spil inden for de seneste 24 timer.

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for at have penge på din spillekonto
  4. Vælg din kamp fra French Open
  5. Start live streaming

OBS. Geo-restriktioner kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto, eller hvis du har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på French Open 2024 hos bet365 – KLIK HER!*

KLIK HER, hvis du vil se vores optakt m. vinderbud til French Open 2024.

Se Holger Rune og alle de andre ved Roland-Garros 2023. Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix

Se Holger Rune og alle de andre ved Roland-Garros 2023. Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix


Læs også: Clara Tauson næste kamp på TV og Holger Rune næste kamp på TV

Historien i French Open

French Open har været afholdt siden 1891, hvor det var amatører, der stillede op ved turneringen. Dette blev først ændret i 1968, hvor de deltagende for første gang var professionelle tennisspillere. Turneringen starter i slutningen af maj og slutter i midten juni, hvor både herre- og damefinalen spilles. Den helt store herrespiller ved French Open er Rafael Nadal, som har vundet titlen imponerende 14 gange (senest i 2020). Hos kvinderne finder man ikke en lige så udtalt dominans. Serena Williams og Maria Sharapova er blandt de mere flittige vindere, men de senere år er det polske Iga Swiatek, der for alvor har markeret sig med titler i 2020, 2022 og 2023. Chris Evert er, med sine fem titler, alletiders mest succesfulde kvinde ved French Open.

Kamptidspunkter i French Open

Turneringens kampe spilles som allerede nævnt i forsommeren, hvor vejret oftest er perfekt til udendørs tennis. Turneringen spilles på nogenlunde samme bredde- og længdegrader som vi kender fra Danmark, og kamptidspunkterne er derfor ofte mere end passende for danske seere. Der skal altså ikke sættes vækkeur til midten af natten for at følge Holger Rune, Carlos Alcaraz og de øvrige talentfulde spillere. Typisk starter kampprogrammet allerede om formiddagen, og så varer det ved til ud på aftentimerne.

Grusunderlaget i Paris

Det ”tricky” grus-underlag medvirker til, at spillere, som normalt ikke har en chance, pludselig kan overraske mod favoritterne. Nogle spillere har sågar specialiseret sig i at spille på grus, og disse har derfor en fordel i forhold til spillere, der har ”uddannet” sig bredere til spil på alle underlag. Et godt eksempel på en grus-specialist er Rafael Nadal, der har været fantastisk på de franske grusbaner i mere end et årti. Men også spillere som Dominic Thiem, Pablo Cuevas og Fabio Fognini har specialiseret sig på grus-underlaget.

Stream og spil på French Open 2024 hos bet365 – KLIK HER!*

Alternativer til French Open via stream

Opretter du en bruger hos bet365*, har du omfattende muligheder for at spille på og se tennis i lange baner. Det er ikke blot French Open, som bet365* fokuserer på, for du kan nemlig også følge og oddse på de andre tre Grand Slams hos bookmakeren.

Australian Open
Har du lyst til at live streame den kommende udgave af Australian Open, så foregår det hos bet365*. Hvem løber med titlen i 2024?

Wimbledon
Den måske mest prestigefyldte Grand Slam-turnering, Wimbledon, afvikles på græs. Hvem løber med titlen i 2024? Stream og spil på Wimbledon 2024 hos bet365*.

US Open
US Open runder årets Grand Slam-serie af. Se med hos bet365*, hvor du også kan placere væddemål på turneringen og alle kampene.

Hvem sender French Open 2024?

French Open 2024 sendes live og gratis fra d. 20/5 til d. 9/6 på bet365’s live streaming service. Vores trin-for-trin guide hjælper dig med at optimere din oplevelse og sikre, at du ikke går glip af en eneste kamp.

Kan man live streame French Open 2024?

Ja, du kan live streame alle kampe fra French Open 2024.

Er det lovligt at live streame French Open 2024 hos bookmakerne?

Ja, det er lovligt at live streame French Open 2024 hos bookmakerne.

Kan jeg se French Open 2024 uden reklamer?

Ja, du kan live streame French Open 2024 uden reklamer.