18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.18
3/10
Botafogo RJ
Atletico GO
Tipped at 2.18
BettingGuru-avatar
19. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.62
3/10
FC Roskilde
AB Gladsaxe
Tipped at 1.62
BettingGuru-avatar
19. apr.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Leylah Fernandez – Clara Tauson: Odds og optakt den 31. maj 2023

Det er 2. runde af French Opens hovedturnering, der venter, når Clara Tauson onsdag møder canadiske Leylah Fernandez. De to har mødt hinanden en gang tidligere helt tilbage i 2019 i juniorernes Australian Open-finale. Dengang vandt Tauson. Det gør hun vel igen så? Leylah Fernandez – Clara Tauson går i gang cirka klokken 17:30 onsdag d. 31. maj 2023, og du kan se kampen direkte på 6’eren eller Discovery+. 

Imago1030438509h skaleret, voksen hvid mand spiller konkurrencepræget tennis

Foto: Imago / Rob Prange

Tauson tripper af begejstring

Tre sejre i kvalkampene blev fulgt op af endnu en sejr, da Clara Tauson i 1. runde i French Open slog verdensranglistens nummer 50, Aliaksandra Sasnovich.

Sasnovich åbnede bedst og førte 2:0, men danskeren fik vendt momentum og scorede 12 partier på stribe og vandt 6:2, 6:0. 

Sasnovich hamrede løs på boldene i de to første partier, hvor alt ramte linjerne, men da Tauson først fik fat, var det danskeren, der viste styrke og stabilitet, så hun altså udmanøvrerede den 29-årige spiller fra Belarus. 

Clara Tauson har set meget tilpas og afslappet ud i hendes foreløbig fire kampe på Roland Garros. Gruset har ikke altid været hendes ven, men med spansk træner på linjen kan hun vel nok få et par tips og tricks til det tricky underlag. 

I hvert fald har hun imponeret stort og banket Swan, Marcinko og svenske Björklund i kvalifikationen. I 1. runde slog hun så Sasnovich, og kan hun også banke Fernandez, ser vejen frem egentlig også overkommelig ud. 

I 3. runde venter vinderen af wildcard-spilleren Jeanjean og vinderen af Bencic/Avanesyan.

Selv om Bencic er 12 på ranglisten, vil Tauson have fine chancer i et eventuelt møde, og i 4. runde kan den højst rangerede modstander blive rumænske Begu, som er 27 på ranglisten. 

Der dufter så småt af noget stort til Tauson i den franske hovedstad. Men først: Én bold af gangen. En kamp af gangen. Onsdag venter altså canadiske Leylah Fernandez.

Fernandez forsøger at hævne finale-nederlag

20-årige Leylah Fernandez fortsatte efter den tabte Australian Open-finale til Clara Tauson i 2019 videre til French Open-finalen senere samme år, og her vandt Fernandez via finalesejr mod Emma Navarro. 

Fernandez har været helt oppe som nummer 13 på verdensranglisten, og i 2022 nåede hun kvartfinalen på gruset i Paris.

Hendes bedste Grand Slam-resultat er tabende finalist i US Open i 2021, mens hendes to titler på ATP-nveau begge har været i mexicanske Monterrey i 2021 og 2022. 

De seneste turneringer for Fernandez har budt på nederlag i marokkanske Rabat i WTA 250, hvor hun tabte til amerikanske Stearns, som er nummer 69 på ranglisten.

Før det nåede hun semifinalen i ITF-turneringen i Madrid via tre sejre, men semifinalen blev tabt til Sorribes Tormo, der er nummer 155 på ranglisten – også de tre sejre til Fernandez i Madrid kom mod spillere uden for top 100.

Og før Madrid var det Masters-turneringen i Rom, hvor Fernandez mødtes Sasnovich, som Tauson jo bankede i 1. runde, men hende kunne Fernandez ikke tumle og tabte 6:7, 6:4, 3:6. 

Fernandez har spillet 10 kampe i grussæsonen og hentet fem sejre og fem nederlag.

Den højst rangerede spiller, hun har mødt, er colombianske Arango, som er 208 på ranglisten. (Hun gik også videre mod hollandske Rus (#107), men hollænderen trak sig med en skade).

For at komme til 2. runde har Fernandez slået polske Magda Linette 6:3, 1:6, 6:3 – og polakken er aktuelt nummer 21 på ranglisten. Måske har Fernandez gravet dybt og fundet storformen frem?

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Match up: Leylah Fernandez vs. Clara Tauson

De to spillere mødtes helt tilbage i 2019 i junior-finalen i Australian Open.

Dengang vandt Tauson 6:4, 6:3 efter to sæt med i alt ni servegennembrud.

Leylah Fernandez – Clara Tauson odds

Du kan hente 1,95 hos Bwin* på sejr til Fernandez, mens bookmakerne understreger, at de vurderer kampen ganske lige ved at byde på 1,92 hos Unibet* på sejr til Tauson.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.

Spilforslag: En veltilpas Tauson tæmmer Fernandez

I kval-finalen mod svenske Björklund var Tauson i problemer. Svenskeren kæmpede, knoklede og slog overraskende vindere. Men danskeren bed fra sig, og da svenskeren blev skadet i tredje sæt, slog Tauson til og snuppede sejren. 

Det var også bekymrende i de to første partier mod Sasnovich. 0:2. Men derfra spillede danskeren sig tilbage i kampen. Brød tilbage. Brød igen. Og igen.

6:2 i første sæt, og i andet sæt var danskeren som forvandlet og blæste Sasnovich ud af banen 6:0. Men det vigtigste er sket efter kampen. 

Interview med Tauson viser en dansker i højt humør. En tilfreds Tauson. En Clara Tauson, der selv føler, hun er på vej tilbage. Måske har tvivlen naget? Kunne ryggen nu holde? Kunne resten af kroppen?

Noget er klikket. Tilliden til sig selv og spillet er tilbage. Så bliver danskeren en stor mundfuld for mange modstandere på WTA Touren.

I hvert fald også for Leylah Fernandez, og i en kamp, som bookmakerne vurderer helt lige, vurderer vi, at danskeren vinder. 

Måske først i tre sæt. Måske. Men det bliver til dansk sejr – og nap den da bare i to sæt, Clara. Det må du gerne. Kom så Tauson!

Buddet herfra: Clara Tauson vinder kampen

*Reklamelink

Unibet
1,92
Clara Tauson vinder kampen
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!



Skriv første kommentar

Skriv et svar