18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.84
3/10
Bayern München
FC København
Tipped at 1.84
BettingGuru-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.62
1/10
Benfica
Inter
Tipped at 2.62
Dagens Spil-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

4.15
1/10
Real Madrid
SSC Napoli
Tipped at 4.15
Mads Larsen-avatar
29. nov.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.93
6/10
Olimpija Ljubljana
Lille
Tipped at 1.93
Stefan Lind-avatar
30. nov.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.01
2/10
Nottingham F.
Everton
Tipped at 2.01
BettingGuru-avatar
2. dec.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Libertad
Cumbaya
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
2. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
6/10
FK Haugesund
Stabæk
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
3. dec.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.79
4/10
Celta Vigo
Cadiz
Tipped at 1.79
Stefan Lind-avatar
4. dec.
22:00

Holger Rune – Genaro Alberto Olivieri: Odds og optakt den 3. juni 2023

Kan danske Holger Rune tage endnu en skalp på vejen mod en mindeværdig French Open-turnering? I 3. runde runder venter den argentinske overraskelse, Genaro Alberto Olivieri. Holger Rune – Genaro Alberto Olivieri går i gang cirka kl. 13:15 lørdag d. 3. juni 2023, og du kan se kampen direkte på Eurosport eller TV2 Sport X. 

Holger Rune er i symbiose med gruset i 2023. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Holger Rune er i symbiose med gruset i 2023. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Holger Rune skriver dansk tennishistorie

Holger Rune er bare 20 år, men han er allerede oppe som nr. 6 på verdensranglisten. Det er dog slet ikke nok for den ambitiøse dansker; han vil have mere. På den korte bane skal det gå udover Genaro Alberto Olivieri i 3. runde ved French Open.

Den danske tennisstjerne kommer veludhvilet fra en walkover mod Gaël Monfils, så der bør ikke være nogle fysiske udfordringer til hindre for, at Holger Rune kan levere en flot kamp denne lørdag.

Interessant er det (og nu håber jeg ikke, at jeg begår hybris), at Holger Rune kan blive den blot niende spiller i tennissens åbne æra, altså siden 1968, der vinder en Grand Slam-turnering efter at have modtaget en walkover. Med tanke på, at det største spørgsmålstegn ved Holger Runes kandidatur til titlen er fysikkens holdbarhed over to ugers 5-sætsformat, kommer “pusteren” måske ikke helt ubelejligt.

Og bemærk så i øvrigt listen over spillere, der har begået det, vi efterspørger fra Holger Rune:

1968Australian OpenBill Bowrey
1979US OpenJohn McEnroe
1990Roland-GarrosAndres Gomez
1992Australian OpenJim Courier
2004US OpenRoger Federer
2007WimbledonRoger Federer
2014Australian OpenStan Wawrinka
2019US OpenRafael Nadal

Tallene er valideret af OPTA.

Holger Rune er storfavorit i 3. runde, og hvis han spiller på sine egne præmisser, med aggressive slag fra både for- og baghåndssiden, legesyge stopbolde og vanlig kynisme på pressure points, så booker han også billetten til 4. runde.

Argentinsk sensation står på den anden side af nettet

Genaro Alberto Olivieri har været en af turneringens helt store historier. Den 24-årige argentiner, der frister en tilværelse uden for top200 (det ændrer sig snart), havde aldrig deltaget ved en ATP-turnering forud for French Open. Nu har han vundet fem kampe i træk i Paris (kvalifikationen inklusive), og så står han altså i 3. runde af en Grand Slam.

Olivieri har allerede været i aktion i 12,5 timer på Roland-Garros anlægget, så han må siges at være spillet ind. Til sammenligning har Holger Rune blot spillet lige knap 3 timer.

Det store spørgsmål er naturligvis: Kan Olivieri holde sit momentum kørende? Han lader til at have en ganske stor motor, og han formåede flot at udnytte, at Andrea Vavassori (som var favorit i dét match-up) kæmpede med fysikken i 2. runde – men han skal finde et helt ekstraordinært fighterniveau, hvis han også vil drille Holger Rune her.

Genaro Alberto Olivieri skal håbe, at han kan udmatte Holger Rune, for han bør være overmatchet mærkbart i de fleste af spillets facetter.

Genaro Alberto Olivieri har været en af French Open-turneringens helt store, positive overraskelser. Foto: Caroline Blumberg/EPA/Ritzau Scanpix

Genaro Alberto Olivieri har været en af French Open-turneringens helt store, positive overraskelser. Foto: Caroline Blumberg/EPA/Ritzau Scanpix

Match up: Holger Rune vs. Genaro Alberto Olivieri

Det er første gang, Rune og Olivieri møder hinanden.

Holger Rune – Genaro Alberto Olivieri odds

Bookmakerne har meget stor tiltro til, at Holger Rune spiller sig videre fra 3. runde.

Sejr til Holger Rune står i odds 1,05 hos bet365*. Et dansk nederlag kan spilles til odds 15,00 hos Nordicbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Rune mener det seriøst i Paris

Holger Rune har et sundt approach til sine kampe, hvor han ikke tager noget for givet. Det er dog næppe gået danskerens næse forbi, at han har fået en flot lodtrækning, der ikke er blevet ringere med en walkover i 2. runde og et tidligt Daniil Medvedev-exit. Han må have fornemmelsen af, at han for alvor kan gøre sig gældende ved Roland-Garros, hvis han sørger for at levere disciplineret.

Holger Rune udtalte for nyligt, at han går efter at vinde en Grand Slam-turnering i 2023. Skal det være French Open – og lur mig om ikke det er dén, danskeren særligt har haft i tankerne – så er det vigtigt, at han ikke bruger unødigt lang tid på banen i de tidlige runder.

Han tabte et sæt mod en velspillende Christopher Eubanks i 1. runde, men det bør ikke gentage sig her.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 3:0

*Reklamelink

bet365
1,57
Holger Rune vinder 3:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar