18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.85
2/10
Forest Green
Wrexham
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
9. dec.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
2/10
Sheffield U.
Brentford
Tipped at 2.10
BettingGuru-avatar
9. dec.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

2.08
4/10
Rennes
Monaco
Tipped at 2.08
Jens Bøye-avatar
9. dec.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.12
1/10
Atalanta
AC Milan
Tipped at 2.12
Dagens Spil-avatar
9. dec.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
2/10
Aston Villa
Arsenal
Tipped at 1.78
MJN1999-avatar
9. dec.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

3.10
2/10
Silkeborg IF
FC København
Tipped at 3.10
Mads Larsen-avatar
9. dec.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
5/10
Silkeborg IF
FC København
Tipped at 1.78
MJN1999-avatar
9. dec.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Inter
Udinese
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
9. dec.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

3.20
2/10
Magallanes
Coquimbo Unido
Tipped at 3.20
BettingGuru-avatar
9. dec.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

3.15
1/10
Everton
Chelsea
Tipped at 3.15
Mads Larsen-avatar
10. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

3.10
4/10
Rayo Vallecano
Celta Vigo
Tipped at 3.10
Stefan Lind-avatar
11. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.77
3/10
Røde Stjerne
Manchester City
Tipped at 1.77
BettingGuru-avatar
13. dec.
19:45
sport-icon

Anbefalet til

2.07
5/10
Antwerpen
Barcelona
Tipped at 2.07
Stefan Lind-avatar
13. dec.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
5/10
Real Betis
Rangers
Tipped at 2.10
Stefan Lind-avatar
14. dec.
22:00

Holger Rune – Gaël Monfils: Odds og optakt den 1. juni 2023

Holger Rune spiller 2. runde i French Open torsdag. Her møder han den lokale darling, Gaël Monfils. Den 36-årige veteran var i et ægte drama mod argentinske Sebastian Baez for at komme videre efter fem sæt. Måske de 36-årige ben er en smule gelé-agtige? Holger Rune – Gaël Monfils går i gang kl. 20:30 torsdag d. 1. juni 2023, og du kan se kampen direkte på Eurosport eller Discovery+. 

Opdatering: Kampen er desværre aflyst, da Gaël Monfils har trukket sig med en skade. Holger Rune avancerer derfor til 3. runde, hvor han skal møde enten Genaro Alberto Olivieri eller Andrea Vavassori.

Foto: Emmanuel Dunand / AFP / Ritzau Scanpix

Foto: Emmanuel Dunand / AFP / Ritzau Scanpix

Væk med nerverne og frem med storspillet

Modstanden i 1. runde var en tand hårdere end ventet, da Holger Rune besejrede amerikanske Christopher Eubanks. Den mere end to meter høje amerikaner bed fra sig, og ved 1:1 i sæt og tiebreak i tredje sæt vippede kampen gevaldigt. 

Holger Rune fik tippet kampen sin vej, og det endte med sejr i tiebreaken og komfortabelt også i fjerde sæt. Forhåbentlig har det børstet de værste nerver væk fra danskeren.

Rune er mentalt stærk, og en del af denne sæson handler også om at vænne sig til at være favorit. I de enkelte kampe. 

Men det er trods alt første gang, det inden en Grand Slam har været så udtalt, at danskeren er i spil til den samlede titel. Mon ikke det var en del af det, der tyngede mod Eubanks? Det håber – og tror – vi. 

På den konto har det vel lettet for danskeren, at en af de helt store sten på vejen til finalen, Daniil Medvedev, som bankede Rune i finalen i Rom Masters, er slået ud allerede, og han venter altså ikke i en eventuel semifinale.

Dermed ligner den kommende semifinalemodstander lige nu enten Tiafoe, der er seeded 12, eller 8. seedede Jannik Sinner.

Inden det bliver tid for semifinalen, er der dog en masse tennis at spille for Holger Rune. Her venter Monfils, og efter den er der yderligere tre kampe, før det er semifinaletid. Så lad os bare holde os til én kamp af gangen. 

Fokuspunkter for Rune mod Monfils er tålmodighed og koncentration, og så skal fysikken gerne vise sig at være mere solid, end den så ud i 1. runde-kampen mod Eubanks, hvor det virkede en anelse skrøbeligt det hele.

Mon Dieu! Monfils!

3:6, 6:3, 7:5, 1:6, 7:5. Sådan er de rene cifre for den knap fire timer lange kamp, der måtte til, før Gaël Monfils sendte verdensranglistens nummer 24, argentinske Baez, ud af French Opens 1. runde. Wow. 

Monfils var nede 0:4 i femte sæt, og efter mulingen i fjerde sæt, hvor franskmanden tabte 1:6, lignede han en færdig mand. Men han fik rejst sig.

Han fik udlignet til 4:4. For så at tabe sit eget serveparti, så argentineren blot kunne serve kampen hjem. Monfils brød igen og snuppede også de næste to partier til 7:5-sejr. 

Franskmanden vaklede rundt med kramper i benene i de afsluttende partier, og det er da spørgsmålet, om den aldrende herre overhovedet kan få pumpet nok energi i kroppen til at byde på reel modstand torsdag.

Forhåbentlig for Monfils bliver det en sen kamp, så der trods alt er knap to døgn til restitution. 

Det er absolut ikke hr-hvem-som-helst, der venter for Holger Rune. Monfils har tidligere været nummer 6 i verden, men det er trods alt syv år siden.

Han nåede semifinalen i French Open i 2008, og det er hans bedste Grand Slam-resultat i karrieren sammen med en semifinale i US Open i 2016.

Siden 2019 har han dog ikke formået at slå sig længere end 2. runde i French Open, og selv om han sluttede 2021 som nummer 21 på verdensranglisten er han blot halvandet år senere nede som nummer 394. 

Franskmanden er født i Paris, og han elsker at spille foran sit hjemmepublikum. Og de elsker ham.

Formentlig endnu mere efter den forrygende kamp mod Baez tirsdag aften. Han har to gange tidligere været i finalen i Paris Masters, så der sker noget, når Monfils er på hjemmebane. 

Skader og alder betyder måske nok, at Monfils nærmer sig afslutningen på sin karriere, men man skal aldrig afskrive en gammel cirkushest, når den får færten af savsmuld igen.

Nok er franskmanden ikke 20 år længere, men han elsker stadig at tage store chancer og underholde med showslag og dristig tennis.

Foto: Anne-Christine Poujoulat / AFP / Ritzau Scanpix

Match up: Holger Rune vs. Gaël Monfils

Det er første gang, Rune og Monfils møder hinanden.

Holger Rune – Gaël Monfils odds

Bookmakerne hælder entydigt til dansk sejr med pengene retur 1,12 gange hos Marathonbet* for Rune-triumf. 

Får Monfils gang i benene og snupper endnu en sejr, kan du snuppe skillingerne hjem 9,50 gange med Nordicbet*.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.

Spilforslag: Rune kommer i fart og banker Monfils

De to spillere skal næppe småsludre, og det er vist meget godt, hvis Holger Rune præsenterede sit samlede franske ordforråd efter kampen mod Eubanks: “Je parle un petit peu. Eh … Merci beaucoup”, grinede danskeren, da han blev spurgt til sit franske sprog. 

På banen taler danskeren et mere universelt sprog, og mon ikke skriften på væggen efterhånden er klar for danskeren: Vejen til en Grand Slam-finale ser mere og mere indbydende ud.

2. seedede Medvedev røg ud i 1. runde, så nu er norske Casper Ruud i kvartfinalen formentlig den største hurdle på vejen.

Det kræver dog, at danskeren får mere styr på sit spil og sin fysik end i kampen mod Eubanks, hvor der både var et styrt, der rykkede lidt i håndleddet, og der var et overstræk i knæet undervejs samt bøvl med den kraftige tape på begge ankler. 

Det er fortid nu. Her venter en kamp mod rutinerede Monfils, og selv om franskmanden kan spille frit på hjemmebanen, forventer vi en sikker sejr til danskeren.

Efter fire timers udmarvende tennis tirsdag aften må der være lavvande i energi-dunken hos Monfils, mens Holger Rune omvendt skal have skruet op for sin energi og udstråling. 

Det får han her, og vi tror, det bliver en temmelig klar sejr i tre sæt.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 3:0

*Reklamelink

bet365
1,73
Holger Rune vinder 3:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩Skriv et svar