18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.14
1/10
Bologna
Juventus
Tipped at 2.14
Dagens Spil-avatar
20. maj.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Clara Tauson – Elina Avanesyan: Odds og optakt den 2. juni 2023

Clara Tauson og Elina Avanesyan mødes fredag i 3. runde i French Open. Det er to spillere, der har været hele vejen gennem tre kval-kampe for at komme i hovedturneringen, og nu står de altså på kanten af en ottendedelsfinale. Wow. Clara Tauson – Elina Avanesyan går i gang cirka kl. 16:00 fredag d. 2. juni 2023, og du kan se kampen direkte på Eurosport eller Discovery+. 

Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

Alle holder vejret, når Clara tager sig til ryggen

Usj, det var med meget, meget bange anelser, at vi var vidner til en medical timeout for danske Clara Tauson i kampen mod canadiske Leylah Fernandez.

Danskeren blev vredet, drejet, twistet og tumlet med i en sådan grad, at det da umuligt kunne hjælpe. Men det gjorde det.

For efterfølgende var der intet at bemærke hos danskeren, der godt nok tabte andet sæt 5:7 efter at have vundet det første 6:3. Hun tog tredje og afgørende sæt med 6:4, og dermed bliver det fredag til kamp nummer seks ved French Open. 

Det var tydeligt, at canadiske Leylah Fernandez var et step up i forhold til de første fire modstandere, Tauson har banket i Paris.

Canadieren var rap på fødderne, taktisk smart og teknisk stærk. Fernandez spillede en god kamp. Tauson var bare bedre. 

Danskeren har stort fokus på at bruge den enorme slagkraft fornuftigt, og indtil videre virker det perfekt.

Tauson er et festfyrværkeri af bragende vinderslag fra den imponerende forhånd. Der er samtidig en soliditet og stabilitet i spillet, der betyder, at hun er svær at ryste og svær at feje af på banen. 

Holder ryggen, ser det meget spændende ud i de kommende dage, for med sejr mod Avanesyan venter vinderen af tjekkiske Muchova og rumænske Begu, som godt nok er henholdsvis #43 og #27 på ranglisten, men med danskerens øjeblikkelige form er det ikke umulige opgaver. 

En eventuel kvartfinale vil så byde på enten verdens nummer 3, amerikanske Pegula, eller belgiske Elise Mertens. Det kan blive et helt vildt fransk eventyr for Tauson.

En russer fra Armenien, der er med som den heldige taber

Elina Araratovna Avanesyan er 20 år gammel. Hun er aktuelt nummer 134 på verdensranglisten, og russeren med armenske rødder har stadig sin første titel på WTA-Touren til gode. 

Hun har været i 12 finaler på ITF-Touren, og alle 12 har været på grus. Sidste år slog hun sig for første gang i en hovedturnering i Grand Slam, da hun nåede 1. runde i US Open, hvor hun tabte til serbiske Krunic.

Selv siger Avanesyan, at hun foretrækker at spille på hardcourt, men mon ikke hun efterhånden holder mere og mere af gruset, når nu det er her, hun vinder de fleste af sine sejre?

På gruset på Roland Garros er hun på helt ukendt territorium med denne 3. runde-kamp, og hun kom endda kun videre fra kvalen som Lucky Loser, da hun i kval-finalen tabte til amerikanske Kayla Day efter tre tætte sæt 7:5, 4:6, 6:7 i en kamp, der varede mere end tre timer. 

Russeren kom altså alligevel videre til hovedturneringen på yderste mandat, og den chance har hun grebet og indtil videre slået 12. seedede Belinda Bencic fra Schweiz og en anden kvalspiller, franske Leolia Jeanjean, med 6:0, 7:5.

Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

Match up: Clara Tauson vs. Elina Avanesyan

Det er første gang, Tauson og Avanesyan mødes.

Clara Tauson – Elina Avanesyan odds

Danske Tauson er klar favorit hos bookmakerne, hvor du kan hente skejserne tilbage 1,46 gange med Unibet*. 

Snupper Avanesyan sejren, kan du snuppe dine skejser tilbage 2,80 gange hos Nordicbet*. 

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.

Spilforslag: Tauson trykker til og takker ja til ottendedelsfinale

Der har ikke været skyggen af en lillefingernegl at sætte på Clara Tausons spil i Paris indtil videre. Måske derfor var det ekstra bekymrende med en medical timeout, der gik på smerter i ryggen. 

Den unge dansker har fået ødelagt en alt for stor bid af karrieren af skader, så man under hende virkelig at være ude af skades-problemerne.

Og hun kom stærkt igen mod den canadiske hoppebold, Fernandez, der sprang, løb og tonsede rundt på banen i et væk. For Clara Tauson slog store slag. Vigtige vindere. Og hun slog til på de rigtige tidspunkter. 

Danskeren virker i fin, fin balance. Hun ser ud til at trives med den nye træner Martinez, og hun ser virkelig ud til at være begejstret for, at karrieren igen handler om sejre og spillet på banen frem for smerter i lænd, ryg eller andre steder.

Avanesyan er ikke dårlig. Hun har fine grundslag og en god forståelse for at dirigere spillet. 

Men hun kommer til kort over for den danske råstyrke hos Tauson. Solide server. Enorme forhåndsslag. Og en bedre og bedre forståelse for balancen mellem defensiv og offensiv.

Clara Tauson vinder og slår sig i 4. runde i French Open.

Buddet herfra: Clara Tauson vinder kampen

*Reklamelink

Unibet
1,46
Clara Tauson vinder kampen
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar