18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.93
4/10
Aarhus Fremad
Nykøbing FC
Tipped at 1.93
Higuain-avatar
20. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
4/10
Hobro IK
Fredericia
Tipped at 1.90
Higuain-avatar
20. apr.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.63
1/10
Girona
Cadiz
Tipped at 1.63
Dagens Spil-avatar
20. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
2/10
Le Havre
Metz
Tipped at 3.40
BettingGuru-avatar
21. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
AC Milan
Inter
Tipped at 1.98
SPX-Francesco-avatar
SPX-Francesco
22. apr.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Clara Tauson – Aliaksandra Sasnovich: Odds og optakt den 28. maj 2023

Første runde i French Opens hovedturnering. Clara Tauson slog sig gennem tre kampe i kvalifikationen, og søndag møder hun Aliaksandra Sasnovich fra Belarus. Tauson er nummer 126 på verdensranglisten, mens modstanderen fra Belarus aktuelt er nummer 50. Clara Tauson – Aliaksandra Sasnovich går i gang klokken 17:30 søndag d. 28. maj 2023, og du kan se kampen direkte på Eurosport eller Discovery+. 

Clara Tauson har vundet tre kvalifikationskampe og er klar til Roland-Garros main draw. Foto: Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

Tauson i tre timer lang fight med svenske Björklund

Øj øj øj øj, lød det flere gange fra kommentatoren på Eurosport i kampen mellem Clara Tauson og svenske Mirjam Björklund.

Der skulle næsten tre timers tennis til, før danskeren kunne smile over sejren på 2:1 og billetten til hovedturneringen i French Open. 

Det var noget mere besværligt end de første to kampe i kvalen, som danskeren havde vundet 2:0 i opgør, der varede en til halvanden time. Björklund bed fra sig og tvang altså kampen ud i tre sæt med cifrene 5:7, 7:6, 2:6. 

Det betød også, at Tauson måtte grave resurser og store slag frem, så hun til slut sikrede sejren.

Det er et stort skridt for den unge dansker, der var så plaget af skader og uheld i 2022-sæsonen – og faktisk og lidt ind i denne sæson – og nu er hun tilbage på den fineste hylde. Hvor hun hører til. 

Potentialet er stort hos Tauson. Hun slår en gigantisk forhånd. Hun dirigerer og styrer spillet, og hun har et varieret repetoire, der blandt andet også indeholder stopbolde af høj klasse.

Hun skal stadig arbejde med konsistens og stabilitet, men når vi får glimt af topniveauet, er det let at se, hvordan hun kravlede op som verdens nummer 33 for lidt over et år siden. 

Og mon ikke hun er på vej derop igen, hvis altså hun kan holde skaderne på afstand? Hun kan jo passende begynde med en sejr i denne kamp mod Sasnovich fra Belarus. 

Sejr mod Sasnovich sender Tauson videre til enten polske Linette eller franske Fernandez, mens tredje runde kan byde på ranglistens nummer 12, Belinda Bencic.

Sasnovich er helt fra snøvsen

Aliaksandra Sasnovich fra Belarus har toppet som nummer 29 i verden, men aktuelt er hun nede som nummer 50. 

Det er hun blandt andet, fordi hun døjer helt ekstraordinært meget med at vinde to tenniskampe i træk. 16 turneringer på stribe har hun højst formået at vinde én kamp, før det er blevet til exit.

Sasnovich har altså været i ringe form gennem lang tid, for de 16 turneringer strækker sig helt tilbage til US Open 2022. 

29-årige Sasnovich har i karrieren været i fire finaler på WTA-touren, og dem har hun alle fire tabt. Apropos fire nåede hun i sidste års French Open til fjerde runde, så der er mange point på spil for belarusseren.

Hun besejrede sidste år Wang Xin, Emma Raducanu og Angelique Kerber, før hun i fjerde runde måtte overgive sig mod italienske Martina Trevisan i to hårde sæt 6:7, 5:7.

Sasnovich har en hårdtarbejdende dobbelt baghånd, som hun bruger flittigt, og når den sidder i skabet, er den svær at hamle op med, og særligt longline er det ofte et vinderslag.

Et andet våben Sasnovich er begejstret for er stopboldene, som hun mestrer på højt niveau og bruger flittigt, når modstanderen trækker for langt tilbage i banen. 

Aliaksandra Sasnovich i aktion i 2023. Foto: Bildbyrån

Aliaksandra Sasnovich i aktion i 2023. Foto: Bildbyrån

Match up: Clara Tauson vs. Aliaksandra Sasnovich

Clara Tauson og Aliaksandra Sasnovich har mødt hinanden en enkelt gang tidligere.

Dengang, i januar 2022 på hardcourt i Melbourne, endte det med hviderussisk sejr, da Tauson måtte trække sig med en skade nede 3-6 0-2.

Clara Tauson – Aliaksandra Sasnovich odds

Bookmakerne vurderer kampen meget lige. En sejr til Clara Tauson står i odds 1,91 hos bet365*, mens et dansk nederlag står i odds 1,95 hos Pokerstars Sport*.

Det er muligt at livestreame kampen hos flere bookmakere.

Spilforslag: Tauson avancerer til anden runde

Danskeren skal ikke tage noget for givet her. Selv om Sasnovich helt tydeligt har udfordringer med at sætte stimer sammen, har hun trods alt vist i glimt i foråret, at hun er en glimrende spiller. 

Det kan blive en kamp meget som den mod svenske Björklund, hvor Tauson forsøger at dirigere spillet, og modstanderen så må løbe efter boldene. Björklund viste sig voldsomt slidstærk, og det kan Sasnovich også gøre. 

Omvendt må belarusseren også have siddende i baghovedet, at hun taber temmeligt mange kampe og har gjort det i snart trekvart år. 

Derfor kan Tauson måske få et tidligt overtag, hvis ellers danskerens spil flyder fra start. Kan hun så også få mere stabilitet ind, kan kampen være ovre, før Sasnovich får set sig om. Det kan man jo håbe på.

Der er dog også en risiko for, at det bliver en længerevarende gyser – som kvalfinalen – men der viste Tauson jo, at det magter hun også. Vores bud her er sejr til danskeren, der hos bookmakerne er kneben favorit. 

Buddet herfra: Clara Tauson vinder kampen

*Reklamelink

bet365
1,91
Clara Tauson vinder kampen
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!



Skriv første kommentar

Skriv et svar