French Open odds

French Open 2024 løber af stablen fra d. 28. maj til d. 11. juni, og Holger Rune er blandt favoritterne i turneringen, efter af den 14-dobbelte mester Rafa Nadal har meldt afbud. Vi bringer her de bedste French Open odds, en gennemgang af favoritterne og danskerne, samt French Open spiltips – for både herrer og kvinder.

Reklamelink
Moderne indendørs design af French Open mobil på sportsvæg

French Open 2024 odds – herrer

Nordicbet anser Holger Rune for at være det tredjemest oplagte vinderbud ved French Open 2024. Carlos Alcaraz er favorit, mens Novak Djokovic kommer lige efter.


Hvem vinder French Open?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Reklamelink

French Open 2024 odds – kvinder

Hos kvinderne har Iga Swiatek fået en enorm favoritværdighed. De nærmeste forfølgere er Aryna Sabalenka og Elena Rybakina, ifølge Nordicbet.


Hvem vinder French Open?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

Holger Rune en del af favoritfeltet ved French Open 2024

Holger Rune har nået finalen i sine tre seneste turneringer på grus, og danskeren er suset helt op som nr. 6 på verdensranglisten som en konsekvens heraf. Den flotte stime af resultater har ført Holger Rune op blandt de absolutte topfavoritter til at triumfere ved Roland-Garros 2023.


Afbud fra Nadal åbner Roland-Garros

Det giver sig selv, at Rafa Nadal altid skal tages ultraseriøst til titlen ved Roland-Garros. Sådan er det, når man har vundet en turnering vanvittige 14 gange. I 2023 bliver det dog anderledes, for den spanske gruskonge har været tvunget til at melde afbud på grund af en skade. Det giver plads til et foreløbigt tronskifte i Paris.

Carlos Alcaraz er Nordicbets bedste bud på en turneringsvinder. Den 20-årige spanier triumferede ved US Open sidste år, hvor han også nåede kvartfinalen ved French Open. Alcaraz er aktuelt verdensetter, og hans uovertrufne atletiske evner efterlader ham som en stor mundfuld for alle på touren. Carlos Alcaraz vandt både i Barcelona og Madrid, inden han højest overraskende tabte sin blot anden kamp i Rom til Fabian Marozsan, der rangerer uden for top100.

Atletiske Carlos Alcaraz er favorit ved Roland-Garros 2023. Foto: Guglielmo Mangiapane/Reuters/Ritzau Scanpix

Atletiske Carlos Alcaraz er favorit ved Roland-Garros 2023. Foto: Guglielmo Mangiapane/Reuters/Ritzau Scanpix


Novak Djokovic spås også rigtigt gode vinderchancer ved French Open 2023. Serberen slog Rafa Nadal i semifinalen af 2021-udgaven af turneringen, inden han kom tilbage fra 0-2 i sæt mod Stefanos Tsitsipas i en medrivende 5-sætter. Netop formatet kan blive en fordel for bundrutinerede Djokovic, der ikke har leveret nogen overbevisende optakt (blandt andet med nederlag til Holger Rune i Rom), men som har en unik evne til at finde sit allerbedste niveau, når der virkelig er noget på spil.

Kan rutinerede Novak Djokovic udnytte Rafa Nadal-fraværet ved French Open 2023? Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

Kan rutinerede Novak Djokovic udnytte Rafa Nadal-fraværet ved French Open 2023? Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix


Og så kommer han allerede her, Holger Rune. Den danske tennisstjerne har gjort kometkarriere, og med et selvtillidsboost fra de seneste meget positive takter i ryggen, har Rune annonceret, at han går efter at vinde en Slam i 2023. Det kunne meget vel være French Open 2023, han har i tankerne, når han siger dette. Som skrevet indledningsvis har Holger Rune nået tre finaler i træk på grus (og vundet den ene), og – ikke uvæsentligt – fik han for nyligt skovlen under sin onde ånd, Casper Ruud, på gruset i Rom.

Holger Rune er tredjestørste favorit til at vinde French Open 2023. Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix

Holger Rune er tredjestørste favorit til at vinde French Open 2023. Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix


Har kvinderne fået The Big 3?

“The Big 3” i tennis plejer at være synonym med trekampen mellem Roger Federer, Rafa Nadal og Novak Djokovic. På det seneste er flere imidlertid begyndt at bruge vendingen, når de omtaler toppen af kvindetennis-hierarkiet, og her drejer det sig altså om Iga Swiatek, Elena Rybakina og Aryna Sabalenka.

Iga Swiatek er verdensranglistens nr. 1, og hun har to gange tidligere vundet sin yndlingsturnering på gruset i Paris. Både i 2020 og i 2022 vandt Iga Swiatek på så overbevisende vis, at Nordicbet ikke tør andet end at udråbe polakken til skyhøj favorit i 2023-udgaven. Det er vel fair nok – med tanke på, at Swiatek blot har afgivet ét sæt i 14 kampe i de to nævnte udgaver af turneringen. Det er dog værd at bemærke, at Iga Swiatek måtte trække sig med en skade fra sin seneste kamp mod Elena Rybakina i Rom.

Iga Swiatek har en vild statistik ved French Open. Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix

Iga Swiatek har en vild statistik ved French Open. Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix


Aryna Sabalenka har taget kvanteskridt med sin karriere de seneste år, og det hele kulminerede med en Australien Open-triumf i 2023. Den hårdtslående hviderusser har tidligere haft svært ved at holde niveau, omend topniveauet altid har været meget højt, men der er kommet mere bund i hendes spil, og der er ikke så store udfald længere. Sabalenka vandt på gruset i Madrid, inden hun tabte sin første kamp i Rom som storfavorit mod Sofia Kenin.

Har Aryna Sabalenka fundet Grand Slam-formularen? Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix

Har Aryna Sabalenka fundet Grand Slam-formularen? Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix


Elena Rybakina brager op af verdensranglisten, og selvom hun ikke har fået point for den særlige russerfraværende udgave af Wimbledon i 2022, er hun alligevel at finde på en 4. plads. Elena Rybakina tog for nyligt titlen i Rom, og så har hun vist, at hun også er holdbar på tværs af to ugers Grand Slam-tennis, ved at gå i finalen i Australien tidligere på året.

Elena Rybakina har varmet op til Roland-Garros med en titel i Rom. Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

Elena Rybakina har varmet op til Roland-Garros med en titel i Rom. Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

Spilforslag til Roland-Garros 2024

Herunder kan du se vores spilanbefalinger til French Open-turneringen.


Hvem vinder French Open? (herrer)

Vi tror på, at Holger Rune kan løfte karrierens første Grand Slam-titel i Paris. Han har fået en ganske favorabel lodtrækning, som vi analyserer her:

SpilXperten.com anbefaler: Holger Rune vinder French Open 2024 til odds 8,00 – SPIL HER >>*


Hvem vinder French Open? (kvinder)

Hos kvinderne går vi med en overraskelse. Vi kigger uden om The Big 3 og sætter vores lid til, at Jelena Ostapenko kan gentage sit svendestykke fra 2017.

Letten har haft sine udsving i løbet af de seneste år, men hun ser mere motiveret og skarp ud lige nu, end længe, og hun leverede en række solide præstationer i Rom, hvor hun besejrede både Sorana Cirstea, Barbora Krejcikova, Daria Kasatkina og Paula Badosa, inden hun så tabte til Elena Rybakina i semifinalerne.

Ostapenko har fået en god lodtrækning i den modsatte halvdel af storfavoritten Iga Swiatek, og både Rybakina og Ons Jabeur ligger ledes i den “rigtige” halvdel for Ostapenko.

Sabalenka er den store hurdle i Ostapenkos halvdel, og hviderusseren venter potentielt i en kvartfinale. Hun har dog en quarter, der ikke er helt uden bananskræller.

Ostapenko er kendt for at hamre løs på størstedelen af sine slag. En gal-eller-genial spiller, der er giftig for hvem som helst på sine bedste dage – men hvor hendes helt store udfordring selvfølgelig bliver at holde et stabilt niveau over to uger.

SpilXperten.com anbefaler: Jelena Ostapenko vinder French Open 2023 til odds 21,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingerne er skrevet fredag forud for turneringsstart.

French Open 2024 draw: Lodtrækning

Bookmaker med French Open 2024 odds

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

Denne side er sponsoreret af Nordicbet.

Danskere ved French Open 2024

Både Holger Rune, som går direkte i French Open 2024 main draw som 6. seedet i turneringen, og Clara Tauson, der vandt alle sine tre kampe i kvalifikationen, er klar til 1. runde.

Uanset om du vil se Holger Runes næste kamp eller Clara Tausons næste kamp, hjælper vi dig på vej.

French Open 2024 i TV

French Open vises som altid på Eurosport-kanalerne. Kanalerne har tradition for at følge turneringen tæt, og de viser både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. På Eurosport Player kan du typisk vælge frit mellem et stort udvalg af kampe, der spilles simultant.

Vil du se flere kampe på én gang, anbefaler vi dig at tjekke vores French Open live streaming ud.

French Open 2024 odds tips

Vi dækker de største French Open-kampe med optakter. Herudover har vi tennis-ekspertise i form af Bech og Mads Hansen, som løbende vil udkomme med spiltips til turnerningen. Eksperternes spiltips kan du altid finde i ekspertpanelet.

Historik: Tidligere vindere af French Open

Det er Rafa Nadal og Iga Swiatek, der er forsvarende mestre i henholdsvis herre- og damerækken i den prestigefulde Grand Slam-grusturnering.

Herrer
2022: Rafael Nadal

2021: Novak Djokovic

2020: Rafa Nadal

2019: Rafa Nadal

2018: Rafa Nadal

2017: Rafa Nadal

2016: Novak Djokovic

2015: Stan Wawrinka

2014: Rafa Nadal

2013: Rafa Nadal

2012: Rafa Nadal

2011: Rafa Nadal

2010: Rafa Nadal

Kvinder
2022: Iga Swiatek

2021: Barbora Krejcikova

2020: Iga Swiatek

2019: Ashleigh Barty

2018: Simona Halep

2017: Jelena Ostapenko

2016: Garbine Muguruza

2015: Serena Williams

2014: Maria Sharapova

2013: Serena Williams

2012: Maria Sharapova

2011: Li Na

2010: Francesca Schiavone

Hvornår spilles French Open 2024?

French Open afvikles fra d. 28. maj til d. 11. juni 2023.

Hvem er favorit til at vinde French Open 2024?

Carlos Alcaraz og Iga Swiatek er favoritter til at vinde French Open 2023.

Hvor mange gange har Nadal vundet French Open?

Rafa Nadal har vundet French Open hele 14 gange.