18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

French Open 2024 odds

French Open 2024 afvikles fra d. 20. maj til d. 9. juni, og vi har minimum to danskere med. Holger Rune er med hos herrerne, mens Clara Tauson er med hos kvinderne. Caroline Wozniacki har ikke fået et wilcard.

På denne side får du de bedste French Open 2024 odds, ligesom vi gennemgår favoritterne, vurderer danskernes chancer og giver dig vores bedste French Open 2024 spilforslag.

French Open 2024 favoritter – herrer

Holger Rune er blandt de 10 mest oplagte vinderbud forud for turneringsstart.


Herrer: Hvem vinder French Open 2024?

Vinder Udbyder Odds
Carlos Alcaraz Cashpoint
2.05
Jannik Sinner Cashpoint
3.25
Alexander Zverev Cashpoint
6.00
Casper Ruud Cashpoint
6.50
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 7. jun. 10:03.

French Open 2024 favoritter – kvinder

Iga Swiatek er favorit til at vinde French Open for tredje år i træk. Clara Tauson kan spilles til trecifret odds forud for turneringsstart.


Kvinder: Hvem vinder French Open 2024?

Vinder Udbyder Odds
Iga Swiatek Cashpoint
1.05
Jasmine Paolini Cashpoint
8.54
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 7. jun. 10:03.

Holger Rune en del af favoritfeltet ved French Open 2024

Holger Runes kampe har efterladt en del at ønske i 2024, men alligevel er danskeren blandt outsiderne til French Open-titlen.

Carlos Alcaraz er favoritten, men den spanske komet måtte trække sig med en skade forud for turneringen i Rom. Det samme måtte Jannik Sinner (faktisk allerede i Madrid-kvartfinalen), der også er blandt topfavoritterne.

Så er døren vel åben for de rutinerede tennis-legender, Novak Djokovic og Rafa Nadal? Det skulle man tro, men alletiders mest vindende spiller, Novak Djokovic, var en skygge af sig selv i Rom i 3. runde, hvor han blev fejet af banen af upåagtede Alejandro Tabilo – og den 14-dobbelte French Open-vinder, Rafa Nadal, har tabt to af sine tre seneste kampe på gruset (nederlag i straight sets til både Jiri Lehecka og Hubert Hurkacz). Aktuelt forsøger Djokovic at finde formen i Geneve.

Både Casper Ruud og Holger Rune tabte tidligt i Rom, men Stefanos Tsisipas røg tidligt i Madrid, efter ellers at have leveret flotte turneringer i Monte Carlo og Barcelona (begge gange finalist mod Casper Ruud). Grækeren nåede kvartfinalen i Rom.

Alexander Zverev fik endelig tingene til at gå op i en højere enhed, da han vandt titlen i Rom. Tyskeren åbner French Open med en 1. runde mod Rafa Nadal.

Det er sjældent åbent på herresiden, forud for Roland Garros 2024.


Spilforslag: Hvem vinder French Open? (herrer)

Alexander Zverev får noget af en åbner mod Rafa Nadal, men kommer han overbevisende forbi den hurdle, er det et fantastisk rygstød til resten af turneringen.

Tyskeren nåede semifinalen i både 2021, 2022 og 2023 – og han kommer ind til 2024-udgaven med en frisk Rom-titel i bagagen.

Kommer Zverev forbi Nadal, er lodtrækningen ganske taknemmelig. Formsvage Holger Rune er en potentiel modstander i 4. runde.

SpilXperten.com anbefaler: Alexander Zverev vinder French Open 2024 til odds 8,00 – SPIL HER >>*

Anbefaling forud for turneringsstart. Odds kan ændre sig.

Iga Swiatek og alle de andre ved French Open 2024

Mens det ser meget åbent ud hos herrerne, er der en klar favorit hos kvinderne.

Iga Swiatek har vundet French Open de to seneste år, og tre af de fire seneste år, og den hårdtslående polak har vist lovende form med en titel i Madrid.

I Madrid måtte hun dog redde tre matchbolde i finalen mod Aryna Sabalenka, som er bookmakernes næstmest oplagte vinderbud. Russeren har tilføjet mærkbar stabilitet til sit spil de seneste år.

Den tredje del af kløveret, Elena Rybakina, vandt turneringen i Stuttgart, inden hun nåede semifinalen i Madrid, hvor hun var et mulehår fra sejren mod førnævnte Aryna Sabalenka.

Ellers bliver vinderoddsene tocifrede, når de mest seriøse outsidere som Coco Gauff, Mirra Andreeva og Ons Jabeur listes.

Der skal ske en overraskelse eller to i Clara Tausons kampe, hvis det skal blive til karrierens hidtil største triumf, og som sagt får vi ikke en Caroline Wozniacki kamp at se ved French Open, da Miss Sunshine ikke ønskede at spille kvalifikation (og heller ikke modtog et wildcard).


Spilforslag: Hvem vinder French Open? (kvinder)

Iga Swiatek har vundet French Open tre af de fire seneste år, og derfor er det ikke nogen overraskelse, at det polske fænomen er storfavorit til at vinde titlen i 2024. Oddset er dog for lavt til, at vi synes, det er interessant.

I stedet retter vi blikket mod udkanten af favoritfeltet, hvor vi finder Coco Gauff. Amerikaneren nåede French Open-finalen i 2022, og hun har generelt set god ud på gruset, hvor hun fik fire sejre i Rom, inden Swiatek var stopklods i semifinalen.

Tidligere på året nåede Gauff semifinalen ved Australian Open, så hun demonstrerer, at hun efterhånden er moden til at gå langt på den store scene.

SpilXperten.com anbefaler: Coco Gauff vinder French Open 2024 til odds 9,00 – SPIL HER >>*

Anbefaling forud for turneringsstart. Odds kan ændre sig.

Bookmaker med French Open 2024 odds

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Denne side er sponsoreret af Cashpoint.

Danskere ved French Open 2024

  • Holger Rune (main draw)
  • Clara Tauson (main draw)
  • Caroline Wozniacki (ikke tilmeldt kvalifikation, afhængig af wildcard)

French Open 2024 i TV

French Open vises som altid på Eurosport-kanalerne. Kanalerne har tradition for at følge turneringen tæt, og de viser både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. På discovery+ kan du typisk vælge frit mellem et stort udvalg af kampe, der spilles simultant.

Vil du se flere kampe på én gang, anbefaler vi dig at tjekke vores French Open live streaming ud.

French Open 2024 odds tips

Vi dækker de største French Open-kampe med optakter. Herudover har vi tennis-ekspertise i form af Asger Hess-OlesenBech og Mads Hansen, som løbende vil udkomme med spiltips til turnerningen. Eksperternes spiltips kan du altid finde i ekspertpanelet.

Historik: Tidligere vindere af French Open

Novak Djokovic og Iga Swiatek er forsvarende French Open vindere på henholdsvis herre- og damesiden.

Herrer
2023: Novak Djokovic

2022: Rafa Nadal

2021: Novak Djokovic

2020: Rafa Nadal

2019: Rafa Nadal

2018: Rafa Nadal

2017: Rafa Nadal

2016: Novak Djokovic

2015: Stan Wawrinka

2014: Rafa Nadal

Kvinder
2023: Iga Swiatek

2022: Iga Swiatek

2021: Barbora Krejcikova

2020: Iga Swiatek

2019: Ashleigh Barty

2018: Simona Halep

2017: Jelena Ostapenko

2016: Garbine Muguruza

2015: Serena Williams

2014: Maria Sharapova

Hvornår spilles French Open 2024?

French Open afvikles fra d. 20. maj til d. 9. juni 2024.

Hvem er favorit til at vinde French Open 2024?

Carlos Alcaraz og Iga Swiatek er favoritter til at vinde French Open 2024.

Hvor mange gange har Nadal vundet French Open?

Rafa Nadal har vundet French Open 14 gange.

Hvem viser Franch Open 2024?

Hos Discovery og Eurosport kan du se French Open 2024.

French Open 2024 draw: Lodtrækning