18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

French Open odds

French Open 2022 løber af stablen fra d. 22. maj til d. 5. juni, og vi klæder dig her på med odds, optakt og spilforslag til en af tennissportens mest ikoniske Grand Slams. Kan Rafa Nadal tage karrierens 14. titel ved French Open? Hvor stor er Holger Runes chance? Vi bringer her de bedste French Open odds, en gennemgang af favoritterne og danskerne, samt French Open spiltips.


French Open 2022 odds

Herunder kan du se bookmakernes tennis odds på French Open for både herrer og kvinder.


French Open odds – herrer

Hos herrerne er Novak Djokovic favorit til at forsvare French Open-titlen foran den unge komet Carlos Alcaraz, og Roland Garros-legenden Rafa Nadal.


Hvem vinder French Open?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Side Odds
Carlos Alcaraz
2.65
Novak Djokovic
2.65
Rafael Nadal
3.40
Stefanos Tsitsipas
7.00
Casper Ruud
13.0
Alexander Zverev
15.0
Jannik Sinner
17.0
Dominic Thiem
20.0
Holger Rune
21.0
Daniil Medvedev
25.0
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. dec. 06:26.

KLIK HER* for at se flere French Open odds.


French Open odds – kvinder

Polske Iga Swiatek er storfavorit til at sejre ved kvinderne. Den nærmeste udfordrer vurderes til at være Simona Halep.


Hvem vinder French Open?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Side Odds
Simona Halep
1.00
Iga Swiatek
1.80
Ons Jabeur
10.0
Maria Sakkari
12.0
Paula Badosa
12.0
Aryna Sabalenka
15.0
Cori Gauff
15.0
Jessica Pegula
17.0
Barbora Krejcikova
19.0
Leylah Fernandez
19.0
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. dec. 07:21.

KLIK HER* for at se flere French Open odds.Favoritter ved French Open 2022

I det følgende tager vi et kig på de største favoritter til at triumfere hos henholdsvis herrerne og kvinderne.


Nadal, Alcaraz og Djokovic er favoritter i Paris

Behøver vi forklare, hvorfor Rafa Nadal er blandt favoritterne til French Open-titlen? Okay, så lad gå. Den spanske gruskonge har vundet turneringen vanvittige 13 gange tidligere, og han er for alvor på hjemmebane på underlaget, hvor han får maksimalt udbytte af sin store fysik og meget topspundne forhånd. Han viste tidligere på året ved Australian Open, at han – til trods for at være fyldt 35 år – ikke er bange for at tage arbejdshandskerne på; i finalen gjorde han comeback fra 0-2 nede i sæt til 3-2-sejr mod Daniil Medvedev.

En seriøs udfordrer vurderes pt. til at være Carlos Alcaraz. Er det ikke et navn, du er stødt på tidligere? Det skal du nok få anledning til. Spaniens nye stjerne, 18-årige Carlos Alcaraz, har fået sit helt store gennembrud i 2022, hvor det er blevet til flotte titler i både Rio, Miami og senest Barcelona. Han har en imponerende fysik, og han kan tiltvinge sig overtaget i duellerne med aggressivt spil fra næsten alle positioner. Spørgsmålet er, om Carlos Alcaraz mentalt er klar til at holde koncentrationen i en lang Grand Slam-turnering.

Og så kommer vi ikke udenom Novak Djokovic. Serberen er forsvarende mester, og selvom han har haft et turbulent 2022 uden den nødvendige mængde match-tennis (hele corona-miseren har kostet flere deltagelser, dog vandt han senest grusturneringen i Rom), viser hans historik, at han kan dukke op, når det virkelig gælder. Novak Djokovic har en pyske som de færreste, og hvis han får varmet ketsjeren ordentligt op i tide, er han en oplagt kandidat til at udligne Rafa Nadals føring i All Time Grand Slam-kapløbet.

Honorable mention: Legendariske Roger Federer deltager desværre ikke i French Open 2022.


Swiatek, Halep og resten af feltet

Kigger man på vinderlisten lidt længere nede på siden, vil man opdage, at både Iga Swiatek og Simona Halep har præsteret at vinde French Open tidligere i karrieren (henholdsvis 2020 og 2018).

Efter at Ashleigh Barty er gået på tidlig pension, har Iga Swiatek overtaget placeringen som nr. 1 på verdensranglisten, og den stærke polak har efterhånden demonstreret, at hun ikke har tænkt sig at flytte foden fra speederen. Iga Swiatek er nådesløs i sit direkte, hårde spil, og hun formår ofte fuldstændig at pille modet fra sin modstander, når hun sender raketter afsted fra både forhånds- og baghåndssiden. Iga Swiatek har vundet samtlige de fem seneste turneringer, hun er stillet op i (28 sejre i træk).

Simona Halep går ikke til sine kampe med samme offensive mindset; for rumæneren handler det mere om at være solid og få så mange bolde tilbage med kvalitet, at modstanderen bliver presset til fejl eller taber tålmodigheden. Simona Halep trives på grusunderlaget, hvor hun har bedre tid til at løbe bolde op, og hun viste i langsomme Indian Wells, hvor hun tabte en tæt semifinale til netop Iga Swiatek, at hun er sulten i 2022.

Ulig hos herrerne, er der ikke en klar tredjefavorit hos kvinderne. Spillere som Paula Badosa, Barbora Krejcikova, Aryna Sabalenka og Garbine Muguruza bejler alle til en topplacering i Paris.


Danskere ved French Open 2022

Holger Rune stiller op ved French Open 2022, mens Clara Tauson desværre har måttet trække sig med en skade. Begge spillere har i nyere tid demonstreret, at de ikke stiller op til de store turneringer for sjov.

Holger Rune har haft et stærkt 2022, der blandt andet bød på karrierens første ATP-titel på gruset i München (hvor han let besejrede Alexander Zverev med 6-3 6-2 i 2. runde), som han sikrede uden at afgive et eneste sæt.

Clara Tauson måtte trække sig i 1. runde i Miami, inden hun sad ude en hel måned forud for Madrid. Desværre lykkedes det ikke at blive helt klar til Paris.

I skrivende stund (24/5) kan Holger Rune spilles som samlet vinder til odds 101,00*.Spilforslag til Roland Garros

Herunder kan du se vores spilanbefalinger til French Open-turneringen.


Hvem vinder French Open? (herrer)

Novak Djokovic fandt langt om længe formen i Rom, og han vil være ekstremt sulten efter at udligne Rafa Nadal i Grand Slam-kapløbet. Netop Rafa Nadal, som så ofte har vundet turneringen i Paris, kæmper med småskader i øjeblikket, og den unge komet Carlos Alcaraz, som også er en seriøst udfordrer, mangler at bevise, at han kan levere varen i en lang og krævende Grand Slam-turnering. Vi er opmærksomme på, at Novak Djokovic tabte til netop Alcaraz i Madrid, men dels havde spanieren hjemmebane i en bedst-af-3-sæt turnering, dels var Djokovic endnu ikke spillet helt varm oven på en sæsonstart, hvor hans forberedelser har været forringet pga. corona-miseren – og så var det jo altså ikke værre end, at det hele blev afgjort i en tæt tredje sæts tiebreak.

SpilXperten.com anbefaler: Novak Djokovic vinder French Open 2022 til odds 2,80 – SPIL HER >>*


Hvem vinder French Open? (kvinder)

Iga Swiatek har med fem turneringssejre, og 28 sejre i træk, demonstreret, at hun rammer topnivauet i øjeblikket. Hun er nådesløs i sit spil, som beskrevet ovenfor, og det er svært at se, hvem der skal kunne slå den unge polak ud ved French Open. Swiatek har lige slået en ellers formstærk Ons Jabeur, som er blandt de nærmeste forfølgere, med 6-2 6-2 i finalen i Rom (hun slog i øvrigt en anden topkandidat, Aryna Sabalenka, med de samme sætcifre i finalen i Stuttgart) – og det siger en del. Oddset er lavt, men det er svært at komme uden om Swiatek, der vandt French Open i 2020, og som elsker turneringen og vil være topmotiveret for at tilbageerobre titlen.

SpilXperten.com anbefaler: Iga Swiatek vinder French Open 2022 til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Anbefalingerne er skrevet d. 16. maj kl. 08:10.


Bookmakere med French Open 2022 odds

De danske bookmakere er dygtige til at dække French Open, så du har masser af muligheder, hvis du ønsker af oddse på årets største tennisturnering. Vi fremhæver herunder nogle af de allerskarpeste bookmakere til spil på tennis (de har naturligvis alle French Open odds).

*Reklamelink

LeoVegas
*
Unibet
*
bet365
*


French Open 2022 odds tips

Vi dækker de største French Open-kampe med optakter. Herudover har vi tennis-ekspertise i form af Bech og Mads Hansen, som løbende vil udkomme med spiltips til turnerningen. Eksperternes spiltips kan du altid finde i ekspertpanelet.


French Open 2022 i TV

French Open vises som altid på Eurosport-kanalerne. Kanalerne har tradition for at følge turneringen tæt, og de viser både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. På Eurosport Player kan du typisk vælge frit mellem et stort udvalg af kampe, der spilles simultant.

Vil du se flere kampe på én gang, anbefaler vi dig at tjekke vores French Open live streaming ud.


Historik: Tidligere vindere af French Open

Det er Novak Djokovic og Barbora Krejcikova, der er forsvarende mestre i henholdsvis herre- og damerækken i den prestigefulde Grand Slam-grusturnering.

Herrer
2021: Novak Djokovic

2020: Rafa Nadal

2019: Rafa Nadal

2018: Rafa Nadal

2017: Rafa Nadal

2016: Novak Djokovic

2015: Stan Wawrinka

2014: Rafa Nadal

2013: Rafa Nadal

2012: Rafa Nadal

2011: Rafa Nadal

2010: Rafa Nadal

Kvinder
2021: Barbora Krejcikova

2020: Iga Swiatek

2019: Ashleigh Barty

2018: Simona Halep

2017: Jelena Ostapenko

2016: Garbine Muguruza

2015: Serena Williams

2014: Maria Sharapova

2013: Serena Williams

2012: Maria Sharapova

2011: Li Na

2010: Francesca Schiavone


Hvor mange gange har Nadal vunder French Open?

Rafa Nadal har vundet French Open i alt 13 gange.