18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

French Open odds

French Open 2021 løber af stablen fra d. 30. maj til d. 13. juni, og vi klæder dig her på med odds, optakt og spilforslag til en af tennissportens mest ikoniske Grand Slams. Kan Rafa Nadal tage karrierens 14. titel ved French Open? Og har Clara Tauson en chance hos kvinderne? Vi bringer her de bedste French Open odds og French Open spiltips.


French Open 2021 odds

Herunder kan du se bookmakernes vinderodds på French Open for både herrer og kvinder.


Herrernes French Open odds

Rafa Nadal er storfavorit til at tage endnu en titel ved French Open.


Hvem vinder French Open?

Rafa Nadal: 1,73 – SPIL HER >>*

Novak Djokovic: 5,00 – SPIL HER >>*

Stefanos Tsitsipas: 5,40 – SPIL HER >>*

Alexander Zverev: 14,00 – SPIL HER >>*

Daniil Medvedev: 28,00 – SPIL HER >>*

Casper Ruud: 34,00 – SPIL HER >>*

Roger Federer: 51,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere French Open odds.


Kvindernes French Open odds

Ligesom det er tilfældet hos herrerne, er det den forsvarende mester, der er favorit hos kvinderne.


Hvem vinder French Open?

Iga Swiatek: 2,33 – SPIL HER >>*

Aryna Sabalenka: 5,50 – SPIL HER >>*

Paula Badosa: 12,00 – SPIL HER >>*

Coco Gauff: 16,00 – SPIL HER >>*

Serena Williams: 17,00 – SPIL HER >>*

Elina Svitolina: 23,00 – SPIL HER >>*

Daria Kasatkina: 36,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere French Open 2021 odds.

Odds er senest opdateret d. 4. juni 2021 kl. 06:25. Odds kan ændre sig.


Favoritter ved French Open 2021

I det følgende tager vi et kig på de største favoritter til at triumfere hos henholdsvis herrerne og kvinderne.

Rafa Nadal er storfavorit til sin 14. titel ved French Open
Rafa Nadal er en maskine på gruset, og selvom han er fyldt 34 år, demonstrerer han stadig en enorm sult og ærgerrighed, hver gang han går på banen. Den spanske gruskonge har vundet French Open vanvittige 13 gange, så han ved altså om nogen, hvordan kagen skal skæres på underlaget i Paris. Nadal har haft en fornuftig grussæson indtil videre, med titler i Barcelona og Rom, men det hører med til historien, at han måtte redde to matchbolde mod Denis Shapovalov på vej mod titlen i det italienske (hvor Nadal i øvrigt besejrede Djokovic i finalen i tre sæt), ligesom han også overlevede en matchbold i Barcelona-finalen mod Stefanos Tsitsipas.

Stefanos Tsitsipas ligner den mest oplagte udfordrer. Grækeren slog Nadal på hardcourt ved Australian Open tidligere på året, og som nævnt i forrige afsnit, var han millimeter fra sejren på gruset i Barcelona. Tsitsipas har et aggressivt spil, der kan gøre ondt på alle, og hvis han rammer topniveauet i Paris, er han et seriøst titelbud. Bemærk at Tsitsipas er havnet i modsatte halvdel af turneringen end Rafa Nadal og Novak Djokovic, hvorfor han først kan møde en af de to legender i en finale.

I samme halvdel som Rafa Nadal og Novak Djokovic har vi såmænd Roger Federer. At schweizeren kan spilles til odds 71 siger noget om, at han er et pænt stykke fra fordums styrke, og maestroen præsenterer da også bare én officiel gruskamp forud for turneringen (denne tabte han i tre sæt til Pablo Andujar hjemme i Schweiz).


Kan Iga Swiatek gentage bedriften fra sidste år?
Den polske teenager Iga Swiatek var decideret uhyggelig ved French Open-turneringen sidste år, hvor hun gik hele vejen til titlen uden at tabe så meget som et sæt – faktisk gav hun kun i to sæt fire partier væk. Iga Swiatek er kompromisløs i sit spil, og hun kan blæse til angreb fra alle positioner på banen. Hun tabte til Ashleigh Barty på gruset i Madrid i år, men fik så ellers en perfekt opvarmning med titlen på gruset i Rom, hvor hun besejrede Karolina Pliskova i finalen med 6-0 6-0 (ja, du læste rigtigt).

Ash Barty vandt French Open i 2019, så hun ved også, hvad det handler om på gruset i Paris. Barty er en af WTA-tourens mest intelligente spillere, og hvad hun ikke har i power, gør hun mere end rigeligt op for i spilforståelse og teknik. Barty spillede en flot turnering i Madrid, hvor hun tabte finalen i tre sæt til Aryna Sabalenka, og så valgte hun ellers at sige tak for spil i 2. runde af Rom-turneringen, hvor hun ellers var foran med sæt mod unge Coco Gauff (en beslutning Barty traf, netop for at kunne restituere og blive klar til Roland Garros).

The usual suspect, 39-årige Serena Williams, giver odds 29 på en triumf i Paris, og det fortæller noget om, at bookmakerne har luret, at amerikaneren ikke bevæger sig lige så godt, som da hun var på toppen af sit spil (og det kan blive særligt kostbart på gruset, hvor Williams i indeværende sæson allerede har tabt til Nadia Podoroska og Katerina Siniakova).


Clara Tauson er med ved French Open

Ligesom det var tilfældet i den forgangne sæson, så er Clara Tauson klar til Grand Slam-tennis i Paris. Den danske komet kan spilles som samlet vinder til odds 301, så der skal nok en netruller eller to til, førend det lykkes for Tauson at skrive tidlig tennishistorie.

Holger Rune er ikke med i turneringen, men den unge herrespiller satser stærkt på at sikre sin adgang i 2022. Holger Rune vandt junior-udgaven af turneringen i 2019.


Spilforslag til Roland Garros

Herunder kan du se vores spilanbefalinger til French Open-turneringen.


Hvem vinder French Open? (herrer)

Ja, Rafa Nadal er selvfølgelig kæmpe favorit, men oddset er altså også sat derefter. Spanieren har dog vist svaghedstegn i flere af sæsonens foregående grusturneringer (nederlag til Rublev og Zverev og reddede matchbolde mod Shapovalov og Tsitsipas), og det får os til at kigge mod Stefanos Tsitsipas.

Grækeren har et skyhøjt topniveau, og han undgår som nævnt både Nadal og Djokovic før en eventuel finale. Kan Tsitsipas holde koncentrationen over to uger, ser det rigtigt spændende ud for ham.

SpilXperten.com anbefaler: Stefanos Tsitsipas vinder French Open til odds 6,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingen er skrevet d. 29/5 kl. 16:52. Odds kan ændre sig.


Hvem vinder French Open? (kvinder)

Umiddelbart synes kvindernes felt tættere end oddsene indikerer, og derfor kigger vi forbi topfavoritterne, når vi tester et frækt vinderbud på Elina Svitolina. Den solide ukrainer har flere gange i karrieren vist, at hun godt kan spille grustennis, og til odds 26 fortjener hun et lille skud. Elina Svitolina har fået en taknemmelig lodtrækning, hvor hun langsomt bør kunne spille sig varm.

SpilXperten.com anbefaler: Elina Svitolina vinder French Open til odds 26,00 – SPIL HER >>*

Anbefalingen er skrevet d. 29/5 kl. 16:52. Odds kan ændre sig.


Bookmakere med French Open 2021 odds

De danske bookmakere er dygtige til at dække French Open, så du har masser af muligheder, hvis du ønsker af oddse på årets største tennisturnering. Vi fremhæver herunder nogle af de allerskarpeste bookmakere til spil på tennis (de har naturligvis alle French Open odds).

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*


French Open 2021 odds tips

Vi dækker de største French Open-kampe med optakter. Herudover har vi skarp tennis-ekspertise i form af Bech (+106 % TBP), som løbende vil udkomme med spiltips til turnerningen. Eksperternes spiltips kan du altid finde i ekspertpanelet.


French Open 2021 i TV

French Open vises som altid på Eurosport 1 og Eurosport Player. Kanalerne har tradition for at følge turneringen tæt, og de viser både kampe, optakter, studie med analyser og masser af reaktioner. På Eurosport Player kan du typisk vælge frit mellem et stort udvalg af kampe, der spilles simultant.


Historik: Tidligere vindere af French Open

Det er henholdsvis Rafa Nadal og Iga Swiatek, der er forsvarende mestre i den prestigefulde grusturnering.

Herrer
2020: Rafa Nadal

2019: Rafa Nadal

2018: Rafa Nadal

2017: Rafa Nadal

2016: Novak Djokovic

2015: Stan Wawrinka

2014: Rafa Nadal

2013: Rafa Nadal

2012: Rafa Nadal

2011: Rafa Nadal

2010: Rafa Nadal

Kvinder
2020: Iga Swiatek

2019: Ashleigh Barty

2018: Simona Halep

2017: Jelena Ostapenko

2016: Garbine Muguruza

2015: Serena Williams

2014: Maria Sharapova

2013: Serena Williams

2012: Maria Sharapova

2011: Li Na

2010: Francesca Schiavone