18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen: Unik Caroline Wozniacki kan konkurrere med de bedste

Caroline Wozniacki annoncerede i sidste uge sit comeback til hele tennisverdenen, da hun gjorde det klart, at hun igen skal konkurrere på WTA niveau. Frederik Løchte Nielsen fortæller her om hans forventninger til danskeren.

Den danske tennis-darling er tilbage – Foto: IMAGO / Joly Victor

Hele Danmarks Miss Sunshine har allerede fået tildelt et Wildcard til US Open, hvor hun altså allerede til august nok engang skal deltage i en Grand Slam efter mere end tre års pause fra tennis. 

Inden da går det dog løs til WTA-1000 turneringen i Montreal, og Frederik Løchte Nielsen glæder sig til at se danskeren i aktion igen, selvom han dog allerede har set hende på tætteste hånd. 

Man må aldrig undervurdere Caroline

Frederik Løchte Nielsen har selv spillet med Caroline Wozniacki under hendes pause fra tennis, og den tidligere Wimbledon-mester siger, at hun spiller godt, men hæfter sig mest af alt ved den karismatiske danskers mentalitet. 

“Jeg har set hende spille, og jeg har selv spillet med hende. Hun spiller rigtigt godt, men selvfølgelig er det svært at vide, hvor hun står, for det er noget andet, når man kommer i kamp”, indleder Frederik Løchte Nielsen. 

Men der er én ting, jeg ved med Caroline, og det er, at man aldrig skal undervurdere hendes karakter og hendes mentalitet, som virkelig er noget, du kommer langt med.”

Wozniacki ved Legends Trophy Cup under French Open – Foto: IMAGO / Chryslene Caillaud

Konkurrencedygtige Wozniacki

Der har været spekuleret meget i, hvad man egentlig kan forvente af Caroline Wozniacki, når hun igen står på banen til US Open, men hun har selv fortalt, at hun tror på, at hun kan vinde den legendariske Grand Slam.

“Hun er vant til at være en af verdens bedste, og sådan er hun helt sikkert stadig i sit eget hoved. Hun rammer bolden godt, og hun gør ikke det her, fordi hun ikke kan få tiden til at gå, men fordi hun føler, at hun kan være konkurrencedygtig.”

“Hun føler, at hun kan konkurrere med de bedste, ellers havde hun ikke gjort det. Det er lidt svært at vurdere hendes niveau lige nu, og vi har selvfølgelig en lidt bedre indikation af det efter Montreal.”

Afslutningsvis fortæller Frederik Løchte Nielsen, at Caroline Wozniacki aldrig må afskrives, da hun har en helt unik mentalitet. 

“Men hun er en unik personlighed, og hun har en unik mentalitet, så man skal på ingen måde afskrive hende eller blive overrasket over noget som helst. Det er jo derfor, hun også har været så god tidligere.  Hun føler helt sikkert, at hun kan konkurrere med de bedste”, afslutter Frederik Løchte Nielsen. 

Skriv første kommentar

Skriv et svar