18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen undrer sig over kritikere: Hvad gør Holger galt?

Holger Rune har tidligere fortalt om hadbeskeder og dødstrusler, han har modtaget, og det er noget, som Frederik Løchte Nielsen mildest talt har svært ved at sætte sig ind i.

IMAGO / ABACAPRESS

Holger Rune har endelig fået vendt sin dårlige stime efter en lang periode med en række dårlige præstationer og resultater. 

Den dårlige periode har dog medført en del grimme kommentarer rettet mod den unge dansker, og følger man med på sociale medier er Rune i den grad en person, der deler vandene. 

Holger Rune fortalte i et interview med The Times i juni måned om, at han har modtaget hadbeskeder og dødstrusler på sociale medier. 

Vi har fanget Frederik Løchte Nielsen, der ikke selv følger voldsomt meget med på de sociale medier, men ikke desto mindre er han  klar i spyttet i forhold til, hvad han mener om den slags beskeder rettet mod danskeren.

For en lille måneds tid siden fortalte Aneke Rune til JyllandsPosten, at dødstruslerne er blevet anmeldt. 

IMAGO / ABACAPRESS

Hvad har Holger egentlig gjort galt?

“Jeg følger helt ærligt ikke med på sociale medier, så jeg har ikke set nogen kommentarer henvendt til ham, så det kan jeg ikke snakke om.”

“Men sådan helt overordnet forstår jeg jo ikke, hvis folk har et behov for at tale dårligt om andre for at have det bedre med sig selv.”

Løchte Nielsen understreger, at ingen bør stå model til den slags, og da snakken falder på Rune, er den tidligere Wimbledon-vinder noget overrasket over, at det lige netop går udover den unge dansker, der i hans øjne ikke gør noget forkert. 

“I det her tilfælde så taler vi altså om en 20-årig dreng, som bare gerne vil være god til tennis. Omkring dem, der kritiserer ham, kan man stille sig selv spørgsmålet, hvad er det egentlig han gør galt?”

“Han bliver lidt sur på sig selv ind imellem, når han laver nogen fejl, men hvem fanden har ikke gjort det? Han skiller sig jo ikke ud, han er ikke et ondt menneske og han er på ingen måde usympatisk.”

Afslutningsvis fortæller Løchte Nielsen, at Runes personlighed altid vil skille vandene, fordi han er karismatisk, hvilket ikke falder i lige god jord hos alle. 

“Han er temperamentsfuld, han giver udtryk for, at han gerne vil vinde, men han snyder ikke, så jeg forstår det ikke helt. Hvis man har en stærk karakter, vil det jo altid skille vandene, og det er jo også det, der gør, at der en smule mere interesse for en som ham, end der måske er for en som Sinner eller en anden, måske er lidt mere neutralt i udtrykket.”

Holger Rune tog i går sen aften hul på sæsonfinalerne, da den unge tennisstjerne tabte 2-1 i sæt i en dramatisk, men yderst velspillet kamp mod Novak Djokovic. 

I næste kamp står den på et møde med græske Stefanos Tsitsipas, som danskeren hidtil har haft et godt tag på, da det er blevet til sejre både ved Roland Garros og Stockholm Open, som er de hidtil eneste to møder de to spillere imellem.

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar