18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen tvivler på Taylor Fritz: Har ikke den store fidus til ham

Taylor Fritz har tidligere på året leveret godkendte præstationer i blandt andet Acapulco og Miami, men amerikaneren har gang på gang skuffet i Grand Slam-sammenhæng. Frederik Løchte Nielsen fortæller dog, at han ikke er overrasket, da han ikke har den store fidus til amerikaneren.

Fritz under National Bank Open i Canada – Foto: IMAGO / Dan Hamilton

Taylor Fritz har i flere år efterhånden befundet sig omkring toppen i tennis, men amerikaneren har endnu til gode at levere til en Grand Slam turnering, hvor han kun én gang er nået længere end 4. runde. 

Den 25-årige amerikaner har ellers i indeværende år været helt oppe som nummer fem i verden på ATP-ranglisten, men den tidligere Wimbledon-vinder Frederik Løchte Nielsen ser ham ikke være på et niveau, hvor han på nuværende tidspunkt kan kæmpe med om en Grand Slam titel.

“Jeg har ikke så meget fidus til Taylor Fritz endnu, når det kommer til at spille mod top fem. Selvfølgelig kan han på dagen godt slå dem, og han kommer sikkert til at gå langt, fordi han også er komfortabel på de amerikanske hardcourts”, indleder Frederik Løchte Nielsen og fortsætter:

“Men det ville virkelig overraske mig, hvis han vandt. Jeg har ikke helt vilde forventninger til ham som spiller, selvom han har en masse kvaliteter og har gjort det godt.”

Taylor Fritz med en returnering i kampen mod franske Ugo Humbert Dan Hamilton

Mangler variation i spillet

Eksperten understreger, at han synes, at Taylor Fritz er en god spiller, men han forventer ikke, at han kan kæmpe med om en Grand Slam titel, da han har for få strenge at spille på.

“Taylor Fritz er en god spiller med et godt topniveau, men det er i ét gear, og der er ikke så meget variation.”

“Jeg føler, han skal tilføje lidt mere til sit spil, før han kan konkurrere med om Grand Slam titlerne.”

Frederik Løchte Nielsen understreger også, at han ikke ser Taylor Fritz som værende en bedre spiller end sin landsmand Frances Tiafoe. 

“Jeg synes ikke nødvendigvis, at Taylor Fritz er bedre end Frances Tiafoe. Jeg synes, Tiafoe har lidt mere at spille med”, afslutter Frederik Løchte Nielsen.

Læs også:

Skriv et svar