18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen: Ser ligheder mellem Caroline Wozniacki og Serena Williams

Caroline Wozniackis comeback glæder det meste af tennisverdenen, inklusiv Frederik Løchte Nielsen der ser frem til at se Wozniacki tilbage på tennisbanen.

Caroline Wozniacki i hendes sidste kamp ved Australian Open i 2020 – Foto: IMAGO / Dubreuil Corinne

Det er ikke mange WTA topspillere, der tidligere har holdt en pause på længere end tre år, men Frederik Løchte Nielsen mener alligevel godt, at man til et vist punkt kan sammenligne Caroline Wozniackis comeback med eksempelvis Serena Williams´, som holdt en længere pause grundet graviditet. 

Serena gjorde det, og Caroline kan også

Kim Clijsters, Martina Hingis og Martina Navratilova har af forskellige årsager holdt længere pauser, og førstnævnte bliver nævnt sammen med en af sportens største gennem tiderne, som ifølge Frederik Løchte Nielsen er et godt eksempel på, at det kan gøres med stor succes. 

“Kim Clijsters var jo også ude, og Serena var jo også ude, da hun fik et barn, og jeg tror lidt, at det bliver undervurderet, hvor stor en karriere, hun faktisk havde, da hun kom tilbage”, indleder Frederik Løchte Nielsen.

“Så der er jo nogen, der har gjort det før, og man skal jo ikke sætte begrænsninger for de her specielle mennesker, når de heller ikke selv har nogen begrænsninger. Så skal vi jo bare lade dem gøre det, de kan.”

Frederik Løchte fortalte i går, at han glæder sig til at se Caroline Wozniacki, som har en unik mentalitet, og han understreger igen, at man aldrig må afskrive hende til de store turneringer. 

“Det bliver utroligt spændende at se. Som sagt, hun gør jo ikke det her for at hygge sig, men fordi hun tror på, at hun kan konkurrere. Med den mentalitet, hun har, vil jeg ikke afskrive hende for noget som helst.”

Skriv et svar