18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen optimistisk inden sæsonfinalerne: Rune kan vinde det hele

Sæsonfinalerne står lige for døren, og Holger Rune tager hul på sin del af turneringen søndag aften, når han igen brager sammen med Djokovic. Inden da har vi taget fat i Frederik Løchte Nielsen, der tager temperaturen på danskeren. 

IMAGO / ABACAPRESS

Efter et skidt efterår med skader og nedadgående formkurve, fik Holger Rune efter gode præstationer i Basel og Paris kvalificeret sig til sæsonfinalerne i Torino. 

Den danske stjerne nåede dermed et af sine helt store mål for sæsonen og skal nu forsøge at tage titlen ved en af de mest prestigefyldte turneringer i tennis. 

Den tidligere Wimbledon vinder Frederik Løchte Nielsen er fortrøstningsfuld på danskerens vegne og tror på, at han kan gå hele vejen.  

Holger Rune er én af top favoritterne

“Jeg tror, han har rigtig gode chancer for at vinde det hele. Han kommer ind og er selvsikker. Jeg ved fra mig selv, at hvis man lige har gået igennem en tough periode, så er der sindssygt meget ekstra gejst og glæde, når man får det vendt og har det godt igen”, indleder Løchte Nielsen, inden han fortsætter: 

“Derudover spiller han virkelig godt lige nu. Han er på, han er hurtig på boldene og han er selvsikker. Man kan se, at det lyser ud af ham, så jeg er ikke i tvivl om, at han tager til Torino med fuldstændig friskt sind, og jeg tror, han er godt rustet til at klare sig super godt.”

“Jeg har ham som en af top favoritterne, det er der ingen tvivl om.”

IMAGO / ABACAPRESS

Rune har mere at byde på end mange af de andre

Holger Rune var ude i en intens duel med blandt andre Taylor Fritz, Casper Ruud og Hubert Hurkacz, hvor særligt sidstnævnte pustede danskeren i nakken til det sidste. 

Løchte Nielsen siger, at det fra et neutralt perspektiv er vigtigt for turneringen, at det netop var Rune, der kvalificerede sig til sæsonfinalerne. 

“Personligt sætter jeg utroligt meget pris på Holger, fordi han er så sjov at se spille tennis. Han er bramfri og gør sine ting, og han er en fantastisk spiller.”

“Jeg kan jo ikke snakke for andre, men for mig personligt tror jeg, at selv hvis jeg ikke havde været dansker, så havde jeg da hellere ville se Holger end så mange af de andre spillere, der kæmpede for at komme med.”

“Han har så meget mere at byde på, både underholdningsmæssigt og tennismæssigt. Derudover er han jo en spiller, der kan vinde sæsonfinalerne, når han er i det her humør. Når han spiller sådan her, kan jeg vitterligt ikke se, hvem han skulle kunne tabe til. Jeg synes simpelthen, at han er så god og har så meget at byde på.”

Han har fundet sig selv igen

Efter et bragende god sæson for Rune, faldt danskeren ned i en bølgedal efter nederlaget til Alcaraz ved kvartfinalen til Wimbledon, hvor han både døjede med fysiske skavanker og manglende selvtillid. 

Men danskeren har fået vendt bøtten ifølge Løchte Nielsen. 

“Som jeg ser det, så er Holger sig selv igen. Han spiller med ro i sindet, og det er den største forskel.”

“Han forcerer ikke spillet, han bygger det flot op og har tiltro til sig selv. Han er simpelthen bare kommet ud af den periode, hvor man ikke kunne genkende ham.”

“Han ligner sig selv igen, og når han ligner sig selv igen, så er han bare virkelig svær at slå.”

Holger Rune tager som nævnt hul på sæsonfinalerne søndag aften, hvor danskeren brager sammen med Novak Djokovic, som er den første af Round Robin kampene, hvor det senere hen står på hård modstand mod Jannik Sinner og Stefanos Tsitsipas.

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar