18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen om Tauson og Wozniacki: Højt topniveau

Både Clara Tauson og Caroline Wozniacki er med til hovedturneringen ved US Open, og Frederik Løchte Nielsen fortæller, at han forventer, at de begge går videre til anden uge. 

Clara Tauson i aktion i Prag – Foto: IMAGO / Francois Asal

Clara Tauson har spillet sig ind i top 100, hvorfor hun automatisk er kvalificeret til hovedturneringen ved US Open, mens Caroline Wozniacki har fået tildelt et wildcard til turneringen, efter hun annoncerede sit comeback. 

Vi har talt med den tidligere Wimbledon-vinder Frederik Løchte Nielsen, der har en forhåbning om, at begge spillere kan spille sig videre til anden uge, men understreger, at det også kommer an på lodtrækningen. 

“Jeg tror bestemt, at de begge kan gå til anden uge til US Open. Det har selvfølgelig også noget at gøre med lodtrækningen, fordi både Clara Tauson og Caroline Wozniacki er useedede. De kan ryge ind i alle i første runde.”

De to danske tennis-darlings, Clara Tauson og Holger Rune – Foto: IMAGO / Emilie Lohmann

Clara Tauson har indtil videre ikke leveret sine bedste resultater på hardcourt i denne sæson, som ellers er hendes favorit underlag, mens vi stadig har til gode at se Caroline Wozniacki, som deltager i Masters 1000 turneringen i Montreal, hvor vi ifølge Frederik Løchte Nielsen får et bedre indblik i, hvor hun står. 

Han understreger dog, at de begge har et ekstremt højt topniveau. 

“De har virkelig et højt topniveau begge to. Man skal virkelig have respekt for Claras topniveau, og med Caroline er det klart, at vi lige må vente og se. Vi får naturligvis en bedre idé efter at have set hende i Canada og Cincinnati.”

“Men som jeg altid har sagt, så må man aldrig undervurdere Caroline. Hun ville ikke have stillet op, hvis hun ikke føler, at hun kunne konkurrere.”

Læs med i morgen, når Frederik Løchte Nielsen giver sit besyv på Holger Rune, som han forventer kan kæmpe med om titlen. 

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar