18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen om GOAT-debat: Jeg foretrækker Roger Federer

Wimbledon står nu for alvor for døren, hvor Novak Djokovic nok engang er favorit til at vinde endnu en Grand Slam, men Frederik Løchte Nielsen mener ikke nødvendigvis, at man kan kalde ham for the Greatest of All Time. 

Den, måske, mest populære tennisspiller nogensinde, Roger Federer – Foto: IMAGO / Juergen Hasenkopf

Det er allerede blevet til 23 Grand Slam titler for Novak Djokovic, hvilket er flest af alle herrespillere, og nu virker det til, at det blot er et spørgsmål om, hvor stor en margen, der skal være ned til Rafael Nadal og Roger Federer. 

Novak Djokovic er i hvert fald storfavorit til at vinde Wimbledon og dermed sikre sig sin 24. Grand Slam titel, men det får ikke Frederik Løchte Nielsen til at kalde ham for the GOAT.

Frederik Løchte Nielsen og makkeren, Jonathan Marray efter deres sejr ved Wimbledon – Foto: IMAGO / Susan Mullane

Svært at sammenligne forskellige æraer

Den tidligere Wimbledon-vinder bruger ikke meget krudt på at tænke over, hvem der er den bedste nogensinde. Han kalder diskussionen uinteressant og understreger, at det er svært at sammenligne på tværs af æraer. 

“Jeg synes, det er vanvittigt uinteressant, hvem der er den bedste nogensinde. Det er da meget sjovt at debattere, hvem man synes, der er the GOAT, men det er ikke noget, jeg bruger min tid på at spekulere over”, indleder Frederik Løchte Nielsen og fortsætter:

Læs også: Frederik Løchte foretrækker Runes mediestil over Djokovics: Han er sig selv

“Det er virkelig svært at sammenligne æraer. Björn Borg stoppede sin karriere, da han var 26 år, men der havde han altså vundet 11 Grand Slams.”

“Rafael Nadal har altid været voldsomt dominerende på grus, og Novak Djokovic og Roger Federer var dominerende på hver sin måde.”

Rørte tennisstjerner i London – Foto: IMAGO / Peter van den Berg

Jeg foretrækker Roger Federer

Frederik Løchte Nielsen anerkender dog, at debatten er meget sjov, men at det i stedet bør handle om personlige præferencer fremfor at lægge hovedet på blokken og kalde nogen for the GOAT. Selv hælder han klart til Roger Federer. 

“Jeg synes, det er uinteressant. Det giver i virkeligheden bedre mening at diskutere personlige præferencer, fordi man så ikke vurderer på, hvem der var bedst, men hvem man måske foretrak.”

“For mig vil det altid være Roger Federer. Jeg var vild med den måde, han spillede tennis på, så han er min favorit, men jeg har ikke lyst til at kalde ham the GOAT”, afslutter Frederik Løchte Nielsen.

Skriv et svar