18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frederik Løchte Nielsen: Holger er tæt på at være komplet

Nu er vi en dag tættere på, at Wimbledon skydes i gang, hvor Holger Rune skal forsvare de danske farver på herresiden. Som et led i vores optakt til Wimbledon har vi talt med Frederik Løchte Nielsen, der vandt Wimbledon i double tilbage i 2012.

Holger Rune med en kraftfuld serv imod amerikanske Maxime Cressy – Foto: IMAGO / ActionPlus


Holgers 1. serv er et voldsomt våben

I begyndelsen af maj lavede vi denne analyse af Holger Rune, hvor vi blandt andet leverede data for danskerens 2. server, hvor Frederik Løchte Nielsen i den forbindelse sagde, at Holger Rune har en af de bedste andenserver i verden, men også hans 1. serv er blevet et stærkt våben for den danske tennisstjerne ifølge den tidligere Wimbledon-vinder. 

“Jeg synes helt klart, at Holger har en virkelig god 1. serv også. Vi så i kampen mod Maxime Cressy, at han ramte 74% af sine førsteserver, og det er jo virkelig imponerende”, indleder Frederik Løchte Nielsen og fortsætter:

“Det er et våben for ham, og han har forbedret sin førsteserv markant, men igen er det jo kun naturligt, da han er 20 år gammel og bliver bedre hele tiden.”

Den unge dansker i aktion ved Queen’s Club Championships Foto: IMAGO / Alan Grieves


Der er ikke mange områder, Holger Rune kan forbedre sig på

Frederik Løchte Nielsen er voldsomt imponeret af den unge dansker, der ifølge ham er tæt på at være en komplet tennisspiller. 

“Der er ikke nogen, der kan lære Holger at spille tennis. Det er forstået på den måde, at han selv har 100% styr på, hvad han skal.”

“Han er så ung, og det er slet ikke endnu, han skal peake, men han er allerede så god, at han er i stand til at vinde de store turneringer.”

Det betyder ikke, at Holger Rune ikke kan forbedre sig, men det handler mest af alt om, at han ikke er peaket endnu og helt naturligt vil blive endnu bedre på de punkter, hvor danskeren allerede nu er voldsomt dygtig. 

Frederik Løchte Nielsen har dog ét forslag til, på hvilket område danskeren stadig kan blive endnu bedre.

Jubelbrøl i kampen mod italienske Lorenzo Musetti – Foto: IMAGO / ActionPlus

“Jeg tror måske, det ville kunne hjælpe at blive lidt mere automatisk i, hvordan han angriber nogle point og kampe. Han er ung og ærgerrig, så han vil så gerne vinde alle point, og giver alt af sig mentalt for at opnå det. 

“Men jeg kan godt forestille mig, at det tærer en lille smule på hans kræfter at gå så hårdt efter hvert point – specielt i en slam turnering.”

“Ellers er der ikke mange punkter, hvor han decideret kan forbedre sig. Igen så handler det om kvantiteten i benene på ham, for han bliver kun bedre med tiden”, afslutter Frederik Løchte Nielsen.

Skriv første kommentar

Skriv et svar