18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fabio Fognini – Holger Rune: Odds og optakt den 9. august 2022

Holger Rune røg ganske vist ud i Citi Open mod JJ Wolf, men han fik stoppet den lange serie af nederlag med sejren mod Benoit Paire. Nu gælder det ATP 1000-turneringen i Montreal, og natten til tirsdag (Update: Uvejr har udsat kampen til tirsdag klokken 20:00) møder Holger Rune italienske Fognini, der er nummer 55 på verdensranglisten og kommet til hovedturneringen via to kampe i kvalifikationen. Fabio Fognini – Holger Rune går i gang klokken 20:00 tirsdag d. 9. august 2022, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Én sejr i de seneste ni kampe er det blevet til for Holger Rune. Han leder efter vinderformen i canadiske Montreal i denne uge (Foto: Bildbyrån)


Små skridt for Holger Rune

Det har været en helt vanvittigt succesfuld sæson for Holger Rune . Det er let at glemme i en dårlig periode, som den, han er inde i netop nu. Otte nederlag i de seneste ni kampe er ikke en statistik at prale med. Men i Washington i sidste uge fik han i det mindste endelig igen vundet en kamp, da han slog franske Benoit Paire i to sæt, før det blev til nederlag i en lang og tæt dyst med JJ Wolf. 

Den enlige sejr i sidste uge har sendt Rune endnu et par trin op på verdensranglisten, hvor han netop nu er nummer 26. Og hvis han kan genfinde formen i de kommende uger frem mod US Open, ligger der måske yderligere forbedringer og venter på den unge mand. Rune foretrækker tydeligt at spille på grus, men han er nu egentlig ret godt rustet til hardcourt også. De ambitiøse og risikable vinderslag. De effektive og hyppige stopbolde. Og hans næsten katteagtige bevægelser på banen er fine elementer til spillet på hardcourt. 

Her træder han ind i 1. runde af turneringen i Montreal, der er meget, meget stærkt besat. Ranglistens nummer 1, Medvedev, er topseedet, men han kan allerede i 2. runde møde australske Nick Kyrgios, der virker i forrygende form og vandt sidste uges turnering i Washington. Faktisk spiller Kyrgios så godt, at han næsten glemmer at pleje sit bad boy-image. Unge Alcaraz er 2. seedet, mens græske Tsitsipas og norske Ruud er de næste blandt turneringens fire øverste seedede. 

Fabio Fognini taber mere, end han vinder,. Men på ægte italiensk vis ser han i det mindste stilfuld ud imens. (Foto: Bildbyrån)


Fabio Fognini kan ikke ramme formen

Den 35-årige italiener har været gennem to kvalifikationskampe for at nå til hovedturneringen i Montreal, så han er allerede i omdrejninger. Han slog først canadiske Stevenson i to sæt, før det i tre sæt gik ud over tyske Altmaier i kval-finalen. Han har vundet ni ATP-titler i karrieren og har i øvrigt også en kvartfinale i French Open som karrierens bedste Grand Slam-præstation. Som Holger Rune. Indtil videre. 

Fabio Fognini foretrækker at spille på grus, men selv dér har han haft problemer i denne sæson, hvor det er blevet til i alt 14 sejre i 29 kampe. Tunge grundslag med masser af topspin er italienerens foretrukne måde at spille på, men han bliver som regel ramt af en temmeligt middelmådig serv, som gør det svært for ham for alvor at holde fast i egne servepartier.


Match up: Fabio Fognini vs. Holger Rune

Det er første gang, de to spillere møder hinanden. 


Fabio Fognini – Holger Rune odds

Bookmakerne har Holger Rune som favorit i denne kamp, og det i skrivende stund bedste odds får du hos Marathonbet*, der giver dig 1,73 gange grunkerne igen, hvis danskeren vinder kampen. Tror du mere på den italienske veteran Fognini, kan du se frem til 2,20 gange skejserne retur hos ComeOn*.

Det er muligt at live streame kampen hos flere bookmakere.


Aktuelle odds på kampen


Det bliver en tæt affære, men Rune vinder

Vi har nævnt BS Christiansen flere gange tidligere i de her optakter. Det er relevant, fordi så mange af Holger Runes problemer primært virker til at foregå mellem ørerne på ham. Mor Aneke fortalte, at der havde været udfordringen med personlig sorg hos træner Lars Christensen. Holger Rune selv har talt om at skulle vænne sig til at være favorit i de fleste kampe frem for aggressiv underdog. Og så er der noget med helt generelt at styre og kontrollere det brusende teenage-temperament. Der er nok at arbejde med.

Derfor er det ekstremt relevant med en mentaltræner. En person, som kan hjælpe Rune med at balancere og fokusere energien. Det var et fremskridt overhovedet at vinde en kamp i sidste uge i Washington mod den erfarne Paire. Nu møder Rune igen en af de rutinerede ræve på ATP-touren, og derfor er det væsentligt, at danskeren holder fast i sine styrker. 

Det bliver formentlig – og forhåbentlig – en kamp, hvor Rune dominerer spillet og koster rundt med Fognini både på kryds og tværs af banen men også i længderetningen med de stopbolde, som Rune er så glad for, og som kan være et modbydeligt effektivt våben. Det kan godt være, kampen må i tre sæt, men det bør ende med sejr til Holger Rune.

Buddet herfra: Holger Rune vinder

*Reklamelink

Marathonbet
1,73
Holger Rune
Gå til Marathonbet *

Anbefaling kl. 10:00 d. 17. juli 2022. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar