18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Emilio Nava – Mikael Torpegaard: Odds, stream og optakt d. 22. marts 2021nyheder

Den højest rangerede danske herrespiller, Mikael Torpegaard, forsøger at kvalificere sig ind i den prestigefulde hovedturnering i Miami. Danskeren indleder sin kvalifikation i aften mod den amerikanske teenager og wildcard-modtager, Emilio Nava. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Emilio Nava – Mikael Torpegaard, der spilles mandag d. 22. marts 2021 fra cirka kl. 23:00 (dansk tid). Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.


Odds på Emilio Nava – Mikael Torpegaard

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne har tildelt danskeren en smal favoritværdighed

Hvem vinder kampen?
Emilio Nava: 2,00 – SPIL HER >>

Mikael Torpegaard: 1,75 – SPIL HER >>

Hvem vinder første sæt?
Emilio Nava: 2,00 – SPIL HER >>

Mikael Torpegaard: 1,75 – SPIL HER >>

Spil på sæt
Emilio Nava 2-0: 3,40 – SPIL HER >>

Emilio Nava 2-1: 4,75 – SPIL HER >>

Mikael Torpegaard 2-0: 2,75 – SPIL HER >>

Mikael Torpegaard 2-1: 4,33 – SPIL HER >>

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.


Live stream Emilio Nava – Mikael Torpegaard d. 22. marts 2021

Vil du streame og spille på Mikael Torpegaards kampe? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

 1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
 2. Opret konto / log ind
 3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.
 4. Gå til ‘Tennis’ og vælg ‘ATP Miami’
 5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Live stream Emilio Nava vs. Mikael Torpegaard hos bet365 – KLIK HER!*


Odds-forslag: Torpegaard slår amerikansk wildcardmodtager

Emilio Nava kommer ind til Miami-kvalifikationen med kufferten fuld af selvtillid, efter at han vandt otte kampe i træk og dermed Future-turneringen på gruset i La Nucia. Nu skifter underlaget imidlertid, og det kan tage lidt tid for teenageren at blive varm i Miami. Bemærk dog at han ikke er ueffen på udendørs hardcourt; han er tidligere junior-finalist ved både Australian Open og US Open.

Mikael Torpegaard har ikke de samme succesoplevelser med i bagagen, men det hører med til historien om danskeren, at han er blevet matchet på et langt hårdere niveau end Emilio Nava. Det seneste nederlag til Lucas Catarina var skidt, men nederlag til Hubert Hurkacz og Lloyd Harris behøver Torpegaard ikke at begræde alt for meget.

Mikael Torpegaard er en ganske solid spiller, der sjældent bringer det helt ekstraordinære, men som er stabil i sit grundspil (bag en god førsteserv i egne partier). Lader han rutinen gøre arbejdet, bør det række mod en Emilio Nava, som formentlig vil have flere udsving undervejs.

SpilXperten.com anbefaler: Mikael Torpegaard vinder kampen til odds 1,75 – SPIL HER*


Optakt til Nava – Torpegaard: Kvalifikation til Miami Open

 • Emilio Nava (nr. 556 i verden) har fået et wildcard til kvalifikationen ved Miami Open.
 • Mikael Torpegaard (nr. 191 i verden) er med i kvalifikationen i kraft af sin verdensranglisteplacering.
 • Emilio Nava og Mikael Torpegaard har ikke tidligere mødt hinanden.
 • Emilio Nava kommer fra en række kampe i Spanien, de seneste 14 af disse på grus. Den amerikanske teenager har vundet otte kampe i træk, eftersom han kvallede sig ind og tog titlen ved Futures-turneringen i La Nucia.
 • Mikael Torpegaard har tabt sine tre seneste kampe. Han røg senest ud af Challenger-turneringen i Cleveland, hvor han mødte Lucas Catarina i sin første kamp. Forinden tabte danskeren til Lloyd Harris ved Australian Open. I begge tilfælde vandt Mikael Torpegaard første sæt.
 • ATP-turneringen i Miami afvikles på udendørs hardcourt.

Skriv et svar