18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.50
1/10
Portugal
Tjekkiet
Tipped at 2.50
Dagens Spil-avatar
18. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Portugal
Tjekkiet
Tipped at 2.20
Higuain-avatar
18. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.55
1/10
Kroatien
Albanien
Tipped at 2.55
Dagens BetBuilder-avatar
19. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Skotland
Schweiz
Tipped at 1.88
Dagens Spil-avatar
19. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.60
1/10
Juventude
Vasco da Gama
Tipped at 1.60
Frank Pilantra-avatar
20. jun.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Elina Svitolina – Caroline Wozniacki: Odds og optakt den 15. august 2023

Battle of the Mothers kan vi roligt kalde det, når Caroline Wozniacki og Elina Svitolina mødes natten til tirsdag i WTA 1000-turneringen i Cincinnati i USA. Ukraineren er favorit. Elina Svitolina – Caroline Wozniacki går i gang klokken 02:30 tirsdag d. 15. august 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Caroline Wozniacki spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Foto: IMAGO / Icon Sportswire

Foto: IMAGO / Icon Sportswire

Wozniacki skal bygge videre på lovende start

Caroline Wozniacki vendte tilbage til toptennis med meget, meget lovende takter. 

Den fysiske form ser forbilledlig god ud hos danskeren, der også leverede stribevis af flotte slag i de to kampe mod først kvalspilleren Kimberly Birrell og derefter den nykårede Wimbledon-mester Marketa Vondrousova. 

Nu gælder det så endnu en WTA 1000-turnering, hvor danskeren får benhård modstand allerede i 1. runde mod ukrainske Svitolina. 

De mødtes både i 2017 og 2018 i sæsonfinalerne, og Wozniacki vandt i 2017 og endte som samlet vinder af sæsonfinalen, mens Svitolina slog Wozniacki året efter og sandelig også endte som vinder. 

Så gode ting sker for vinderen, når de to mødes, og det kan Caroline Wozniacki så tænke over, når det går løs i Cincinnati natten til tirsdag dansk tid. 

Wozniacki var selv fint tilfreds med udbyttet af særligt kampen mod Vondrousova, der er en af tidens allerbedste tennisspillere. 

Selv om tjekken vandt 6:2, 7:5, var danskeren godt med, og det var de berømte marginaler, der forhindrede et tredje sæt.

Nu gælder det så Cincinnati, og Svitolina bliver en hård mundfuld i 1. runde. 

I 2. runde venter vinderen af Kasatkina og wildcard-modtageren Peyton Stearns, mens det i 3. runde efter planen bliver verdensranglistens nummer 2, Aryna Sabalenka, der bliver modstanderen. 

Uf for en barsk omgang.

Svitolina er 4 måneder og en langt kortere barselspause foran Wozniacki

Ukrainske Elina Svitolina er aktuelt nummer 26 på verdensranglisten, men det er hun, fordi hun holdt 11 måneders pause fra april 2022 til marts 2023. 

De 11 måneder benyttede hun til en graviditet med partner, Gaël Monfils, og til i øvrigt at arbejde benhårdt for at rejse midler til støtte for det krigshærgede hjemland Ukraine.

Men alt det tog altså kun knap et år, så hun allerede i april var klar til tennis igen, men det blev en lidt bumpy retur for ukraineren. 

Hun spillede WTA 500 i Charleston og røg ud i 1. runde. Så fortsatte hun med to turneringer på ITF-Touren, hvor hun vandt én kamp og blandt andre tabte til Clara Tauson 6:2, 6:7, 4:6.

I slutningen af maj var formen bedre, og Svitolina nappede titlen i WTA 250 i Strasbourg, og da det var tid for French Open, var formen så meget i omdrejninger, at hun nåede kvartfinalen, mens Wimbledon bød på semifinale. 

Forhåbentlig er Svitolinas comeback et kig 4 måneder frem i tiden for Wozniacki, for det er meget imponerende, hvad Svitolina har udrettet indtil videre. 

Det er vel ikke umuligt, hun på sigt kan forbedre den 3. plads fra september 2017, der stadig er hendes allerbedste placering på verdensranglisten.  

Foto: IMAGO / Icon Sportswire
Foto: IMAGO / Icon Sportswire

Match up: Elina Svitolina vs. Caroline Wozniacki

De har mødt hinanden fem gange tidligere i karrieren, og hver gang har det været på hardcourt.

Caroline Wozniacki er noteret for 1 sejr, mens Svitolina altså har overhånden med fire sejre i de fem indbyrdes dueller. 

Elina Svitolina – Caroline Wozniacki odds

Trods et flot comeback til tennis i sidste uge i Montreal må Caroline Wozniacki finde sig i outsiderens rolle i denne kamp.

Hun står lige nu til odds 3,00 hos bet365*, hvis hun vinder kampen. 

Det betyder, at Svitolina er favorit, og det kommer til udtryk ved, at du får skillingerne retur 1,44 gange hos Betfair*, hvis ukraineren vinder. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Wozniacki giver sig ikke uden kamp

Svitolina spiller egentlig meget, som Caroline Wozniacki gør det: Defensivt og reaktivt. Men med stor styrke, stor snuhed og enorm bevægelighed. 

Det kan blive en udmattelsesduel fra grundlinjen for de to spillere, og selv om Svitolina altså har været i gang efter pausen i fire måneder længere end Wozniacki, så er formen vel lige netop et punkt, hvor Wozniacki bliver svær at matche. 

Danskeren havde en for stor andel af uprovokerede fejl i Montreal, men det hænger formentlig mest sammen med manglende timing som følge af manglende kampe. 

Det er der desværre kun en vej igennem, og det er flere turneringer og flere kampe, indtil det sidder lige i skabet med præcision, fornemmelse, følelse og timing. 

Det meget positive at tage med videre fra de to første kampe er de begyndende tendenser til mere offensivt spil fra Wozniacki. Lidt flere ture til nettet. Lidt hyppigere brug af den knivskarpe baghånd til at jagte vindere. 

Det kan blive en meget underholdende kamp. Om Wozniacki er helt klar endnu til at tage en skalp som Svitolina, er nok tvivlsomt. 

Men at hun som minimum kan tvinge ukraineren i tre sæt, det tror vi helt sikkert på. Kom så Miss Sunshine.

Buddet herfra: Over 2,5 sæt

*Reklamelink

Nordicbet
2,50
Over 2,5 sæt
Gå til Nordicbet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar