18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Viborg
Brøndby IF
Tipped at 1.95
Higuain-avatar
21. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 1.75
Frank Pilantra-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

2.37
4/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.37
Higuain-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Dominik Köpfer – Holger Rune: Odds og optakt den 1. marts 2024

Det er blevet kvartfinaletid i Acapulco, hvor der spilles ATP 500. Holger Rune møder overraskende tyske Dominik Köpfer, der sendte 8. seedede Tiafoe ud i seneste runde. Alligevel er Holger Rune meget stor favorit hos bookmakerne. Dominik Köpfer – Holger Rune går i gang klokken 02:30 fredag d. 1. marts 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Aleksandar Kovacevic - Holger Rune i R2 ved ATP 500 i Acapulco, Mexico torsdag den 29. februar klokken 04:00.

Holger Rune spillede solidt og overbevisende i 1. runde mod Michael Mmoh. (Foto: IMAGO / Xinhua)

De tidlige tegn hos Team Holger er tillidsvækkende

Man skal ikke glemme, at stærke spillere som både Alexander Zverev og Taylor Fritz allerede er sendt ud af turneringen i Acapulco. 

Det kan man ellers godt, når man ser modstanden, Holger Rune har haft indtil videre. Michael Mmoh i 1. runde er nummer 122 på ranglisten, og derefter slog danskeren senest Aleksandar Kovacevic, der er rangeret som nummer 93. 

Det bliver en smule vanskeligere mod tyske Köpfer, som er nummer 58 og kommer i god form. Men det ser altså lovende ud for Holger Rune. 

Kampen mod Kovacevic blev vundet 7:6, 6:2, og efter det tætte første sæt var det ren opvisning i 2. sæt for danskeren. 

Rune afgav ikke et eneste serveparti i kampen, så eneste lillebitte plet på den statistik skulle da være et minibrud i tiebreaken, som danskeren jo endte med at vinde alligevel.

Det kan være farligt at sige det, men det ser ud til, at Mouratoglou og Carlsen – for nu! I hvert fald for nu – er et givtigt team for Holger Rune. 

Den stadig unge dansker har spillet med fokus, ro og en øget både glæde og afslappethed end længe set i de to kampe i Acapulco. 

Det betyder dog ikke, at det nødvendigvis bliver let, for en sejr over Köpfer vil betyde semifinale mod enten norske Casper Ruud eller amerikanske Ben Shelton. 

Og finalen bliver formentlig mod vinderen af tredjeseedede De Minaur og femteseedede Tsitsipas’ kvartfinale, for i semifinalen møder de vinderen af den useedede duel mellem Draper og Kecmanovic.

Köpfer med mere medvind end normalt

Venstrehåndede Dominik Köpfer er 29 år gammel, og han har været pro på tennistouren siden 2016.

Det er endnu aldrig lykkedes for tyskeren at spille sig i en finale på ATP-niveau. Han har til gengæld gjort det udmærket på Challenger- og ITF-niveau, hvor han har været i i alt 16 finaler og vundet ni af dem. 

Den seneste faldt i årets første turnering, da Köpfer i Canberra i Australien gik hele vejen og vandt finalen med sejr mod tjekkiske Jakub Mensik, der nåede finalen i ATP 250 i Doha i sidste uge og lige nu er et brandvarmt navn på touren. 

Dét kan Köpfer også blive, for godt nok røg han ud af Australian Open i 1. runde med nederlag til landsmanden Zverev, men i begyndelsen af februar nåede han kvartfinalen i ATP 250 i Dallas med sejre mod Kovacevic og Hijikata, før han tabte til Tommy Paul. 

I Acapulco har Köpfer indtil videre ekspederet først den franske kvalspiller Terence Atmane ud i tre sæt, og i 2. runde overraskede Köpfer mod verdens nummer 16, Frances Tiafoe, og slog også ham i tre sæt med 6:4, 5:7, 6:1. 

Köpfer er aktuelt nummer 58 på verdensranglisten, og fortsætter han de flotte takter, vil han snart forbedre sin egen bedste placering, som indtil videre er nummer 50. 

Forrige sæson var Köpfer ude i fem måneder med en skade i armen, men han virker til at være kommet sig helt igen.

Odds og optakt til Koepfer - Rune ved ATP 500 i Acapulco, Mexico.

Köpfer siger selv, den dobbelte baghånd er hans favoritslag. (Foto: IMAGO / Xinhua)

Match up: Dominik Köpfer vs. Holger Rune

De to spillere har ikke tidligere mødt hinanden.

Dominik Köpfer – Holger Rune odds

Den andenseedede dansker er storfavorit ifølge kampens odds. Du kan lige nu få 1,32 gange grunkerne retur hos Unibet* på sejr til Holger Rune.

Fortsætter tyskeren de imponerende takter, kan du hente pengene igen 3,50 gange med bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Holger Rune siger Auf Wiedersehen til Köpfer

Holger Rune har spillet stærkt i Acapulco. Michael Mmoh blev blæst ud i to klare sæt, mens Aleksandar Kovacevic bed godt fra sig i et tæt første sæt, mens der i andet ikke var mere at skyde med for amerikaneren. 

Det risikerer tyske Dominik Köpfer også i denne duel. Tyskeren har været i to tre-sætskampe indtil nu, og han har samlet været på banen i lige knap fem timer. 

Rune har omvendt brugt mindre end 3,5 timer på at komme gennem sine to første kampe, og det kan koste på den fysiske duel for tyskeren. 

Samtidig er Holger Rune med i en helt anden leg i toppen af verdensranglisten. Når danskeren spiller afslappet og udstråler balance og tilfredshed, er han helt enkelt en meget bedre tennisspiller end de fleste. 

Det har været svært for Rune at ramme det niveau i en periode, men der er spæde tegn på, at han igen nyder at spille tennis og arbejde dag ud og dag ind på at kravle tættere på den absolutte verdenstop.

Det lader han ikke Köpfer stå i vejen for, og derfor er vores bud også, at Rune gør kort proces med den ellers genstridige tysker og sender ham ud efter to sæt.

Buddet herfra: Holger Rune -1,5 

*Reklamelink

Unibet
1,92
Holger Rune -1,5
Gå til Unibet *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar