18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.99
1/10
Fiorentina
Genoa
Tipped at 1.99
Dagens Spil-avatar
15. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Dominic Thiem – Holger Rune: Odds og optakt den 1. november 2023

Østrigske Dominic Thiem og danske Holger Rune mødes i 2. runde i Paris Masters onsdag aften. Danskeren er forsvarende mester i Paris, men han er trods alt kun 6. seedet i år. Det kan såmænd blive en tæt kamp allerede i dette opgør. Dominic Thiem – Holger Rune går i gang klokken 19:30 onsdag d. 1. november 2023, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Holger Rune spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Holger Rune - odds og optakt til Thiem - Rune ved Paris Masters R2 onsdag den 1. november 2023

Holger Rune leder stadig efter topformen. Forhåbentlig finder han den i Paris. (Foto: IMAGO / MAXPPP)

Skridt for skridt. Sejr for sejr. En af gangen

Det går langsomt. Helt sikkert mere langsomt end Holger Rune bryder sig om. Men det går trods alt fremad for ham. Efter en forfærdelig periode med kun den ene sejr, han fik mod en lige så miserabel Auger-Aliassime i Beijing, er der sket noget. 

I Basel i sidste uge blev det til tre sejre på stribe mod Kecmanovic, Baez og Etcheverry, mens semifinalen mod en nu også langt bedre spillende Auger-Aliassime blev tabt 3:6, 2:6. 

Det positive er helt klart, at Holger Rune igen har ild i øjnene (i perioder), og at han ligner en mand med en plan. 

Boris Becker i boksen har givet retning og fokus tilbage til danskeren, og så hjælper det sikkert, at tyskeren jo selv har stået i alle de problemer, man overhovedet kan forestille sig.  

Nu er Holger tilbage i Paris, hvor han sidste år havde en magisk turnering. Fem sejre mod fem spillere fra top 10 og kronet med finalesejr mod Novak Djokovic.

Nu står danskeren så igen foran en turnering i Paris, og det er egentlig med nogenlunde samme lidt undertippede udgangspunkt.

Lodtrækningen har været hård ved Rune – faktisk tæt på brutal – for hvis han slår Thiem i 2. runde, venter formentlig amerikanske Taylor Fritz, som i sin 2. runde møder vinderen af Altmaier og Fils. 

Derfra bliver det alvor, for i kvartfinalen kan det blive en gentagelse af sidste års finale mod Djokovic.

Endnu en sejr mod serberen vil gøde grunden for en semifinale mod enten Sinner eller Rublev, og så vil det givetvis være Alcaraz eller Medvedev, der bliver finalemodstander. 

Gulp! For en omgang. Holger Rune gør klogt i at fokusere på det helt nære og nappe modstanden én af gangen. Meget kan ske. Det første, der skal ske, er, at Rune vinder sine egne kampe. Det begynder med Thiem.

Edit:
Tirsdag trak Taylor Fritz sig fra turneringen med en skade. Det betyder, at Rune med sejr skal møde tyske Daniel Altmaier i 3. runde.

Længere fremme i turneringen – faktisk helt henne i en eventuel finale – er der også nyt, da ranglistens nummer 2, Carlos Alcaraz, overraskende røg ud allerede i spanierens første kamp med nederlag til Roman Safiullin i to sæt. Så er vi i gang.

Thiem er grundigt varm efter to kvalkampe og en 1. runde-kamp

Hvis rytme betyder noget, må der være en lille fordel til østrigeren. Dominic Thiem er nummer 108 på verdensranglisten, så for at komme til hovedturneringen i Paris har han spillet to kvalkampe. 

Her slog han først verdens nummer 46, Lorenzo Sonego, 6:1, 4:6, 7:5, og i kvalfinalen var det verdens nummer 58, Christopher O’Connell, der blev slået 6:4, 6:3. 

Den fine form fortsatte i 1. runde, hvor Thiem besejrede schweiziske Wawrinka 3:6, 6:3, 7:5 i en stærk kamp. 

Det lover godt for østrigeren, der tidligere har været nummer 3 i verden, men som på grund af en slem skade i håndleddet var ude det meste af 2021-sæsonen og drattede helt ud af top 300 på listen. 

Han er kravlet tilbage mod toppen og er aktuelt nummer 108, og med deltagelsen i Masters melder han sig ind i en eksklusiv klub på bare 12 spillere på ATP-touren, der har rundet 30 millioner dollars i præmiepenge. Wow. 

Thiem er en stærk karakter i østrigsk sport, hvor han blandt andet har grundlagt en fodboldklub, TFC Matzendorf, hvor Thiems venner og andre tennisspillere spiller velgørenhedskampe et par gange hvert år.

Dominic Thiem - odds og optakt til Thiem - Rune ved Paris Masters R2 onsdag den 1. november 2023

Dominic Thiem har været gennem kval og måtte slå Stan Wawrinka i 1. runde for at nå frem til denne kamp. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

Match up: Dominic Thiem vs. Holger Rune

De to spillere har stået over for hinanden en gang tidligere. Det var tilbage i april i år, hvor de mødtes på gruset i Monte Carlo. 

Her vandt Holger Rune i to sæt med 6:2, 6:4 uden at afgive et eneste serveparti undervejs.

Dominic Thiem – Holger Rune odds

Holger Rune er favorit i kampen, hvor du lige nu får pengene tilbage 1,50 gange hos Marathonbet* på sejr til danskeren. 

Sejr til Thiem kan du høste odds 2,63 hos bet365* på.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Hva’, hvor skal vi hen du?

Det er ikke helt let at afkode Holger Rune for tiden. Den lange, lange, alt for laaaaange periode med klare nederlag, manglende motivation og frustration over trænersituationen ser ud til at være overstået. 

Nu kommer der sejre igen. Endda flere i træk. Men den nyfundne selvtillid kan hele tiden vise sig at være en tynd, tynd fernis, der stadig kun lige dækker, at Holger Rune ikke er i komplet balance. 

Det er sjovt, han har taget kasketten af, og fordi han vandt uden den, har han så spillet uden de følgende kampe. Det er sjovt. Men det vidner også om en mand, der griber efter alle potentielle håndtag. 

Da han besluttede, at “Nu er det Lars. Nu skal der være ro”, roste vi ham her i spalterne for at slå blikket ned, stikke snuden i sporet og erkende, at han er nået til, hvor han er ved at knokle, træne og klø på. 

Nu ser det på mange måder ud som om, han leder efter tennisverdenens “Get Rich Quick”-pendant. At han er utålmodig og ikke stoler på sin egen proces. Så bliver det noget vakkelvornt baks herfra.

Så han skal – og det kan Boris Becker måske nok hjælpe med – lukke verden, alternativer og tanker ude, og så skal han finde tilbage til det, der har gjort ham til en af verdens allerbedste tennisspillere. 

Han er på vej i en bedre retning. Der har været opløftende tegn i de seneste kampe. Måske har nederlaget til Auger-Aliassime givet ridser i selvtilliden, men han bør kunne løfte sig og hente en sejr i kampen mod Thiem.

Buddet herfra: Holger Rune vinder 

*Reklamelink

bwin
1,57
Holger Rune vinder
Gå til Bwin *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar