18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Oriente Petrolero
The Strongest
Tipped at 2.20
BettingGuru-avatar
27. maj.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
1/10
Fortuna Düsseldorf
Bochum
Tipped at 2.00
Dagens BetBuilder-avatar
27. maj.
21:30
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Den danske tennis-Queen nynner ‘Don’t Stop Me Now’

Clara Tauson møder onsdag spanske Nuria Parrizas Diaz i portugisiske Oeiras. Det er en WTA 125, og det er 2. runde, efter at danskeren tirsdag understregede den stærke form og bankede franske Monnet 6:3, 6:1 på knap halvanden time. Clara Tauson – Nuria Parrizas Diaz går i gang klokken 13:30 onsdag d. 17. april 2024, og du kan se kampen direkte på bet365.com. 

Du kan i øvrigt altid se, hvem Clara Tauson spiller mod næste gang på vores site. Her kan du også se, hvor og hvordan du kan se kampen.

Odds og optakt til Clara Tauson - Nuria Parrizas Diaz i WTA 125 i Oeiras i Portugal onsdag den 17. april klokken 11:00.

Clara Tauson er i forrygende form, og hun har hævn til gode mod Diaz. (Foto: Sipa US / Alamy Live News)

Clara Tauson i storform blomstrer i Portugal

Der har været sporadiske opløftende indsatser i sæsonen indtil videre for Clara Tauson, men hun har manglet enten en titel eller en af de helt store sejre. 

Det hele kan være på vej nu. I sidste uges Billie Jean King Cup slog hun græske Maria Sakkari, der er nummer 6 på verdensranglisten.

Og den unge dansker fortsætter eventyret i det portugisiske solskin i Oeiras, hvor hun er 4. seeded men har fine chancer for at vinde WTA 125-turneringen.

Danskeren skal holde skuldrene nede og mundvigene oppe og forsøge at inkorporere den bølge af optimisme og positivitet, hun samlede op gennem sidste uges ophold med landsholdet. 

Som vi har sagt det ofte tidligere, er der enormt meget talent og power i danskeren, og hendes aktuelle placering som nummer 87 er ikke retvisende for potentialet. 

Men potentiale gør det ikke alene. Det skal udmøntes i sejre på banen, og fornemmelsen – The Vibe – om danskeren lige nu er virkelig, virkelig god. 

Clara Tauson har været i tre WTA-finaler i karrieren og vundet to af dem, men de ligger alle tre helt tilbage til 2021. 

Siden har det været på ITF- og Challengerniveau, hun har hentet titler, men seneste finale skal vi mere end et år tilbage for at finde. 

Her tabte hun i marts 2023 til Mai Hontama i Maribor i Slovenien. Så det må gerne være tid for et opsving og medvind til Tauson. 

Diaz skal krydse fingre hårdt for at slå Tauson igen

Efter at 32-årige Parrizas Diaz i januar slog Tauson i semifinalen i Canberra, fortsatte spanieren til finalen mod britiske Harriet Dart, og her vandt Diaz 6:4, 6:3. 

Det var hendes tredje titel på WTA 125-niveau, hvor de to første faldt tilbage i 2021. Siden sejren i Canberra har Diaz haft svært ved for alvor at finde den rigtige ketsjer. 

Hun røg ud af Australian Open allerede i 1. kvalrunde. Derfra fløj hun hjem til Europa og spillede i Porto i ITF W75, men her røg hun allerede i 2. runde ud med nederlag til verdens nummer 395, Robin Anderson. 

Hun røg ud allerede i kvalen i Linz, og selv om det gik bedre i Cluj, hvor hun var i kvartfinalen, blev det til et ærgerligt nederlag, da Harriet Dart fik revanche for nederlaget i Canberra. 

Tidlige nederlag i Puerto Vallarta og Austin var en kedelig optakt til Indian Wells, hvor Diaz til gengæld flot spillede sig gennem kvalifikationen og til 2. runde i hovedturneringen, hvor hun måtte bøje sig for Pavlyuchenkova. 

Forrige uge åbnede Diaz grussæsonen med nederlag til verdens nummer 168, rumænske Ruse, i en WTA 125 i Spanien. 

Nu står hun så over for Tauson efter at have hentet sejr i 1. runde mod amerikanske Mateas 6:3, 4:6, 6:3.

Odds og optakt til Clara Tauson - Nuria Parrizas Diaz i WTA 125 i Oeiras i Portugal onsdag den 17. april klokken 11:00.

Nuria Parrizas Diaz slog Clara Tauson i deres første og hidtil eneste møde. (Foto: Fotonic / Alamy Stock Photo)

Match up: Clara Tauson vs. Nuria Parrizas Diaz

De har mødtes én gang før. Det var 5. januar i Canberra og også i en WTA 125. Dengang var det dog en semifinale, og her vandt Parrizas Diaz 6:4, 7:6 i en tæt kamp, der varede 1 time og 47 minutter.

Clara Tauson – Nuria Parrizas Diaz odds

Tausons stærke form er ikke gået bookmakernes snuder forbi, og danskeren er favorit, når det går løs onsdag. Du kan få odds 1,36 hos bet365* på sejr til Clara Tauson.

Vinder Parrizas Diaz igen over Tauson, kan du vinde 3,00 gange indsatsen retur hos bet365*.

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Tauson får revanche og tæmmer Diaz

Det var legende let for Clara Tauson at spille sig videre mod franske Monnet i 1. runde. Godt nok brød fransk-kvinden Tausons første serveparti, men danskeren brød straks tilbage. 

To yderlige breaks sikrede sættet til danskeren 6:3, og i  2. sæt var forskellen endnu tydeligere med to tidlige breaks til Tauson, der ved 5:0 havde to matchbolde i Monnets serv. 

Tauson måtte dog vente med at juble over sejren, til hun igen fik serveretten, og dermed blev det 6:3, 6:1. 

Det fortsatte stimen fra den seneste uges landskampe, hvor danskeren ikke afgav et eneste sæt, og vores bud her er da også, at Tauson vinder klart og i to sæt. 

Hun spiller frigjort, selvsikkert og ligner én, der virkelig nyder hvert et øjeblik på banen. Det lover fint for Tauson, der sagtens kan tillade sig at drømme om at nå længere end sidste års 3. runde, når det er tid for French Open. 

Men først gælder det altså WTA 125 i portugisiske Oeiras, og her vinder danskeren sikkert.

Buddet herfra: Clara Tauson vinder 2:0

*Reklamelink

bet365
2,00
Clara Tauson vinder 2:0
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar