18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.65
1/10
Corinthians
Gremio
Tipped at 1.65
Frank Pilantra-avatar
26. jul.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.96
1/10
Club Brugge
KV Mechelen
Tipped at 1.96
Dagens Spil-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.22
1/10
Drogheda United
Waterford FC
Tipped at 2.22
Dagens BetBuilder-avatar
26. jul.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.87
3/10
FC København
AGF
Tipped at 1.87
MJN1999-avatar
28. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.85
2/10
Flamengo
Atletico GO
Tipped at 1.85
BettingGuru-avatar
28. jul.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
3/10
Holdforfølgelse (M)
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
5. aug.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.88
1/10
Vitesse
Telstar
Tipped at 1.88
BettingGuru-avatar
9. aug.
20:00

Holger Rune i kvartfinale mod Medvedev

Holger Rune og Daniil Medvedev mødes i kvartfinalen ved Masters i Indian Wells. Deres seneste møde var finalen i Masters-turneringen i Rom 2023, hvor Medvedev vandt i to meget tætte sæt. Russeren er også favorit denne gang. Daniil Medvedev – Holger Rune går i gang klokken 02:00 fredag d. 15. marts 2024, og du kan se kampen direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

Du kan i øvrigt altid se, hvornår Holger Rune spiller næste kamp på vores site.

Odds og optakt til Daniil Medvedev - Holger Rune ved Indian Wells Masters 2024.

Som altid var de store følelser i spil, da Holger Rune slog Taylor Fritz. (Foto: IMAGO / PanoramiC)

Holger har fundet sig selv igen

Der er kommet den rette glød, entusiasme og sikkerhed over præstationerne fra Holger Rune igen. 

Ambitionerne og viljen stråler ud af den unge dansker, der natten til torsdag tog sin anden sejr ved årets Indian Wells Masters. 

Efter at have siddet over i 1. runde og efter at Milos Raonic trak sig med en skade fra deres 2. rundekamp kom danskeren endelig i gang i 3. runde mod Lorenzo Musetti, der blev slået i to sæt 6:2, 7:6. 

I nat var modstanden en hel del større for danskeren, der mødte den lokale helt, Taylor Fritz. Amerikaneren bragede løs fra første bold og tog første sæt med to breaks og 6:2. 

I andet sæt fulgtes spillerne op til 5:4, hvor Fritz spillede sig til en matchbold i danskerens serv. 

Rune overlevede dog og tog sættet i en suveræn tiebreak, som Holger Rune vandt 7:2 og dermed sættet 7:6. 

I tredje sæt var danskeren ovenpå og brugte et enkelt break til at serve sejren hjem med tre servepartier, hvor han kun tabte en enkelt bold. 

Nu står Rune så med ansigtet vendt mod endnu en Masters-kvartfinale. Det er fjerde gang i karrieren for danskeren, som vi jo godt kan glemme stadig er bare 20 år. Det er flot. 

Medvedev med det enorme mentale potentiale

Russiske Daniil Medvedev er noget af en karakter på ATP Touren. Han var længe kendt for sit intense had til spillet på grus, hvilket var helt urimeligt elendigt for en spiller med hans evner og generelle niveau. 

Sidste år vandt han så endelig en turnering på grus – i Rom mod Holger Rune – og efterfølgende medgav russeren, at selv om det aldrig blev et kærlighedsforhold med grusunderlaget, kunne det med tiden udvikle sig til et venskab. 

Den næsten to meter høje russer er særligt frygtet for sin baghånd, sin voldsomme serv og sin evne til at holde bolden i gang i lange, lange dueller. 

Den 28-årige russer har vundet én Grand slam (US Open) og seks forskellige Mastersturneringer i karrieren. 

Sejrslisten inkluderer også sæsonfinalen i 2020, og i alt har Medvedev samlet 20 titler sammen i sine i alt 37 ATP-finaler. 

Han er aktuelt nummer 4 på verdensranglisten, som han toppede i februar 2022, og han mistede placeringen igen, da han røg ud af Indian Wells senere det år.

Vejen til kvartfinalen i årets turnering er for Medvedev gået via spanske Carballes Baena i 2. runde, og han blev slået 6:2, 6:3. 

I 3. runde gik det ud over amerikanske Sebastian Korda med cifrene 6:4, 5:7, 6:3, og i 4. runde blev Dimitrov sendt ud med 6:4, 6:4.

Odds og optakt til Daniil Medvedev - Holger Rune ved Indian Wells Masters 2024.

Medvedev var tilfreds efter sejren i 4. runde mod Dimitrov. (Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Match up: Daniil Medvedev vs. Holger Rune

Det er tredje gang, de to herrer står over for hinanden. Indtil videre har de en sejr hver. 

I Monte Carlo Masters i kvartfinalen i april 2023 var det Holger Rune, der vandt med 6:3, 6:4, mens det andet møde faldt godt en måned senere – ved finalen i Rom Masters i maj – og her var det Medvedev, der vandt 7:5, 7:5.

Daniil Medvedev – Holger Rune odds

Du kan hapse odds 2,75 hos bet365* på sejr til Holger Rune i denne dyst. 

Regner du i stedet med russisk sejr, kan du rende med odds 1,44 på Medvedev hos bet365*. 

Det er muligt at livestreame kampen hos bet365.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Spilforslag: Holger Rune Game Mode: On Fire!

To kampe har Holger Rune spillet i Indian Wells. Og nu står han allerede i en kvartfinale mod den tidligere verdensetter, Daniil Medvedev.

De har hver én sejr i de to hidtidige indbyrdes kampe, men den seneste kamp vandt Medvedev. Omvendt kan man sige, at da de mødtes i en kvartfinale første gang, vandt Rune. Nu mødes de igen i en kvartfinale. 

Russeren fik engang den lidt tørre beskrivelse af Stefanos Tsitsipas, at Medvedev spiller kedelig tennis. Det kan selvfølgelig bare skyldes, at grækeren har tabt ni af deres 13 indbyrdes kampe. 

Her kan der blive en drabelig dyst, og umiddelbart er det vores vurdering, at bookmakerne har gjort russeren til for stor favorit. 

Der er ingen tvivl om, at Medvedev er stærk. Sidste års finale i US Open, semifinale i Wimbledon og tre Mastersfinaler med to sejre er flotte stats. 

Men derfra og så til en enorm favoritrolle mod Holger Rune, der har set meget stærk ud i de to kampe, han har fået på banen indtil nu.

Begge de første indbyrdes møder er afgjort i to sæt, og det kan egentlig godt være, vi risikerer et tredje sæt her, men uanset hvor længe de spiller, er oddset på sejr til danskeren for godt til at lade ligge. 

Derfor går vi med krydsede fingre og håb i hjertet med dansk sejr. Ikke så meget for det rødhvide flag som for et fristende odds. Måske lidt begge dele …

Buddet herfra: Holger Rune vinder

*Reklamelink

bet365
2,75
Holger Rune vinder
Gå til bet365 *

Anbefaling ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!Skriv første kommentar

Skriv et svar